- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
lercom
csendes tag
válasz
Maximum1 #567 üzenetére
Szia!
Nekem is úton van a telóm. Azt szeretném kérni, hogy le tudnád írni pontról-pontra a 4.1 felrakását. Root, cwm le van írva szépen a mélyvíz fórumon. Vagy csak ennyi, hogy cwm-be factory reset, aztán install sdcard valamelyik 4.1és újraindít?
A turbózott 4.1 mit tud?
Ott lehetne a mélyvízes fórumon ez is, hogy ne a hozzászolásokból kelljen kivadászni a romot. -
Whiskys
csendes tag
válasz
Maximum1 #574 üzenetére
Ez csak annyit jelent, h ennek a governornak nincs extra beállítási lehetősége.
Én a 2.2.4-es setcpu-t használom, ott az első main lapon kell kiválasztani a scale résznél, hogy melyiket szeretnéd és ott alatta van a boot beállítás is.
De ahogy olvasom a képen írottakat, az alapján már beállítottad te is. -
Whiskys
csendes tag
válasz
Maximum1 #564 üzenetére
Felraktam a sallang mentes 4.1-et és olyan gyors, hogy nem létezik, hogy visszamenjek 4.0.4-re.
Pár kínai cucc volt benne, mint pl billentyűzet, root explorer, böngésző plusz még valami,azokat leszedtem és cseréltem általam használtakra.
Szerencsére én vibert nem használok, skype alatt pedig megy minden jól.Köszi szépen, hogy megosztottad!
-
ben11
őstag
válasz
Maximum1 #478 üzenetére
Az fura, akkor a Vibert miért nem szereti?
JB alat felismer minden szerzort? Megnéznéd ezzel miket lát?
Sensor Box -
Maximum1
őstag
válasz
Maximum1 #437 üzenetére
Még a kisegítő lehetőségek maradt angol.
A rádió RDS-es lett.
-
gaben1117
senior tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Maximum1 #232 üzenetére
Ehh, én holnap lehet kiszállok belőle, és veszek valami ismertebbet. Egy jó CM10 hiányzik már nekem.
Amúgy 4.3-hoz forrás is kéne, az meg nem olyan, hogy csak úgy megvan.
madrac: Gyárival használható, aki nem olyan mint én, az megelégedéssel fogja használni. Nem láttam bugját neki.
Eddig nem ment fel a CWM. Most már igen. Szóval valószínűleg lockolt volt. Kínaiakat nem hiszem, hogy éppen a BL fogja izgatni, még ha ki is tudják olvasni.
-
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tabletem volt. Ugyan ilyen hardverrel szerelt HTC One X LTE készülékem volt, ez kb ugyan olyan gyors, játékok gyorsan futnak rajta. Az anyaghasználat rendben van, jó ránézni, szép, dizájnos. Kamera lehetne jobb, talán hasonló képeket lő, mint a Grand X In-em. (volt Grand X In-em)
Kijelző szép, és nem is zavarnak a kapacitív gombok alul. Napfényben is látható, de ahhoz mondjuk nem automata fényerő kell, hanem fel kell húzni. Betekintési szögei jók, tényleg IPS.
Hardver igényes játékoknál picit melegszik, talán ennyi hibáját tudnám felsorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Parfüm topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest