- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
EsoxLucius
csendes tag
válasz
bandigyerek #9069 üzenetére
Jolvan! köszi a választ....
... pedig gondolkodtam, hogy tányérnak is jó lenne
-
EsoxLucius
csendes tag
válasz
bandigyerek #9067 üzenetére
Na.....most komolyan...lécci!
... tényleg érdekel!
-
RAID 2
aktív tag
válasz
bandigyerek #9029 üzenetére
Félreérted! Természetesen szíve joga, ő dönt. Én mindössze furcsállom.
-
DonMedve
addikt
válasz
bandigyerek #9020 üzenetére
Sorry!
Nem vettem a lapot.
-
DonMedve
addikt
válasz
bandigyerek #9018 üzenetére
Ifa az diesel.
-
Tas
tag
válasz
bandigyerek #8979 üzenetére
Oks, teszek egy probat
-
kolosanyi
veterán
válasz
bandigyerek #8972 üzenetére
Nem sokára jön az ICS, ezért nem raktam bele. De egyébként Slukkica ROM-jai között van stock Ginger. Elvileg nem nyúlt hozzá, csak alapból rootolt.
-------------------------------------------------------------
Ha gondoljátok bele lehet tenni egy linket egy stock, gyári ROM-ról, de akkor már olyan megoldás kéne, ami a recoveryt is visszaállítja, hogy esetlegesen mehessen szervizbe. Ha van valakinek feltöltve egy olyan tárhelyre, ami megmarad, akkor linkelhetné.
-
premete
veterán
válasz
bandigyerek #8965 üzenetére
A legfrissebb információ szerint közeleg a kiadása. Ennyire pontos, angol azt mondja ilyenkor, hogy közeleg a karácsony, az újév, stb. Pontosabb dátumról nincs tudomásom, a google alkalmazottjai tesztelik már, de hogy meddig, azt nem tudni.
-
DonMedve
addikt
válasz
bandigyerek #8962 üzenetére
"Ez most azt jelenti, hogy a kutyák is ICS-el mennek decembertől? (és vajon mennyi lesz az akku idejük? Ugatnak 3 napig, vagy lemerülnek 1 nap alatt?
)"
-
premete
veterán
válasz
bandigyerek #8945 üzenetére
Ja, Nexusnál elegendő a gyári romból kiszedni azt, ami nem kell, és megy hibátlanul. HTC-imnél akkor működött rendesen, ha a sense felületet és egyéb optikai tuning cuccokat kitöröltem. XT910-re fáj a fogam, de az még bő 2 Nexus S ára....
-
premete
veterán
válasz
bandigyerek #8942 üzenetére
Spicam nem volt, de a hétvégén hoztak 12 Blade-t átszabni, az sem volt egy matyóhímzés a GNS után. 330 MB szabad rammal olyan lassúak voltak, mint a tetű, bootoláskor is valami kínai krixkraxoknál szuttyogott, azt hittem, sose indulnak el. Azokhoz képest a GNS tényleg villámgyors.
-
ShadowX
őstag
válasz
bandigyerek #8939 üzenetére
Mindig a legújabb MIUI a miui.us-ről. Jelenleg Glados 1.9 kernellel.
-
premete
veterán
válasz
bandigyerek #8931 üzenetére
Hi, guys.
The below images were taken from my I9023 having Oxygen 2.3.2 (at the moment). Standard, no kernel change, no cpu setting change, just plain Oxygen.
Light use: 30 mins on the phone / day, checking emails, news, updating weather, at least 1 hour on wifi per day.
For me battery life it's important so i was wondering if anyone can come up with something better regarding battery life. Maybe another ROM ....
Másnak is elmegy ennyit, ahogy a példa mutatja, nemcsak nekem fogy 24 óra alatt 12%: [link]
-
hippo0315
senior tag
válasz
bandigyerek #8920 üzenetére
Köszönöm
, megyek ezek után szemészhez.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #8323 üzenetére
Csak van egy ismerőse Budapesten, aki be tud ugrani neki egy telefonért.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #8321 üzenetére
Tegnap rohadjak meg, de ott láttam, most megkerestem az összes újságot és nem találom.
DE, van egy jobb hírem nektek!Auchanban 69.990 Ft!
Kattints IDE!
Dunakeszi születésnapi akciós újságban van benne. -
rcsaszi
csendes tag
válasz
bandigyerek #8284 üzenetére
Köszönöm a segítségetek , és a hozzászólásokat ! Nexus S lesz a befutó..
a "gyorsbolt" adja legolcsóbban a hivatalos források közül, de mi az a +2 hónap ?
- milyen fóliát javasoltok és honnan rá ?
- szilikon tok ami jobban bejönne, valaki használ ilyet rá ? ( 9023-as modellem lesz ) -
Toobee
veterán
válasz
bandigyerek #8258 üzenetére
Pont ma olvastam, hogy az Optimus 3D 2.3.5 frissítését ma kezdték. Vicc kategória
Viszont a 2X szerintem még mindig a 2.2.2-vel döcög, amióta kint van. Röhej az egész, de komolyan...
-
válasz
bandigyerek #8132 üzenetére
Halihó!
Köszi, ez logikus is, a sajátom nekem is így van beállítva. De tekintettel hogy éppen egy lányról van szó, aki nemigen fog semmit se kapcsolgatni, a telefon meg azért a nap 99%-ában kikapcsolt képernyővel nyugszik, egyszerűbb a wifit erőltetni és sűrűbben tölteni, mint a akpcsolgatással egy hibalehetőséget vinni a rendszerbe.
Köszönettel: MaCS
UI: Egyébként mi a fészkes fene az az Android Media???
-
slice14
veterán
válasz
bandigyerek #8049 üzenetére
A gombok jól kezelhetőek, de a tokkal érezhetően vastagabb. De így stabilan megtudod fogni pl fényképezésnél és nem csúszkál. Mikor még nem volt rajta tok és fényképeztem, féltem hogy kicsúszik a kezemből.
-
slice14
veterán
válasz
bandigyerek #8027 üzenetére
Akit nem érdekelnek a tok és fólia cuccok ugorjon.
Itt vannak a képek, bocs a minőségért most volt időm leképelni.
A karc a tok peremén fent az énbénaságom, alig tudtam a peremet kihozni.
-
slice14
veterán
válasz
bandigyerek #8024 üzenetére
Samsung GT-i9023 Google Nexus S, fekete, CASE-MATE POP 4780 Ft volt GLS kiszállítással.
Képet majd csinálok.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
bandigyerek #7947 üzenetére
Az előző telefonon tudtam küldeni-fogadni. Ezért is pislogok most.
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #7914 üzenetére
jajó, így már értem
ha gond van írj ide azt aki tud segít, ha nem megy akkor szerviz, de szerintem ha vigyázol rá nem lesz baja, nem az a fajta
én is fólia nélkül használom(nem szeretem), bebújtatós bőrtokban van.
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #7912 üzenetére
de ha nem nyúlsz hozzá akkor ha bekakál gariba megcsinálják, vagy nem gyári rommal vetted? attól szoktak félni ha custom rommal tönkremegy.
-
Slukkica
őstag
válasz
bandigyerek #7908 üzenetére
A customban biztos hogy van. A gyáriban nem tudom. Nem emlékszem.
Ha nincs olyanod akkor tudsz feltenni, feltéve ha nincs zárva a bootloader-ed. Ha zárva van még akkor is tudsz feltenni feltéve ha nem sajnálod az sd-n lévő adataidat, mertmeg tudod nyitni.
Van custom recovery-ből telepíthető gyári ROM.Ha ezek a feltételek nem teljesülnek nálad akkor az ODIN mindent visz úgy mint Spice esetében. Ott mindegy hogy hogy van az SD. Felcsatlakoztatod a telót oszt beállítod a megfelelő file-okat, úgy mint anno a Spice-nál ás visszatól mindent olyan állapotra mint ahogy az kijött a gyárból.
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #7898 üzenetére
csak a belső tárhelyről lehet újrahúzni az alap romot. (ami ugye ilyenkor elérhetetlen)
recoveryből fel lehet mountolni az sd card-ot itt is.
-
Slukkica
őstag
válasz
bandigyerek #7898 üzenetére
Az Odin-ozas itt is játszik. Ugyan úgy mint Spice-nál.
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #7736 üzenetére
új launcher-t kap, bővülni fognak a funkciók, azt tudom hogy átméretezhetők lesznek a widgetek pl, de hogy a képernyők száma változtatható-e azt nem tudom. találtam marketen ICS launchert, most néztem, még a gombokat is hozzáadja alul
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #7734 üzenetére
a gyári alap launcher ilyen fapados, spicán gondolom touchwiz volt. tegyél fel másik launchert és menni fog, vagy várd meg az ICS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest