- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz
varesz11 #7882 üzenetére
Duna Pláza Media Marktban van, mert tegnap láttam ott. Szokott lenni még a Pólus Centerben és Árkádban is. :-) Többi plázában mostanában nem jártam, így azokról nem tudok információval szolgálni.
-----------------------------------------
Mai nap eszembe jutott egy kérdés és kíváncsi vagyok, hogy valaki tudna-e rá magyarázatot adni. :-)
Csak Wifi-s táblagépbe minek raknak repülő módot?
Telefonoknál a GSM miatt van értelme, de egy kimondottan csak wifi-s eszköznél minek? Kikapcsolom a Wifi-t aztán annyi. Mit tud még esetleg lekapcsolni? -
matteo_szg
őstag
válasz
varesz11 #6624 üzenetére
Hitelkérelemhez:
Ha van elég jövedelmed, és nem nullázod minden hónapban azt a bankszámlád, amire a fizetésed jön, és amit bemutatsz, akkor jó eséllyel pozitív lesz a visszajelzése a banknak.
Munkáltatói igazolásos kérelemnél nyilván annál nagyobb az esély, hogy megkapd, minél több a fizud.Ha vállalsz önerőt, akkor az szintén pozitívum. Nekem annak idején annyit mondott az ügyintéző az MM-ben, hogy két termékköre adják meg a legnehezebben az ilyen hiteleket. Az egyik az okostelefonok, a másik a fényképezők. Nyilván ez ma már táblagépre is igaz lehet...de ezt csak egy ügyintéző mondta, nem hivatalos banki tájékoztatás; nyilván csak a tapasztalat beszélt belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged