- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
sto1911 #5250 üzenetére
Én a múltkor olyan CWM-et használtam, amit fel sem kellett telepíteni, csak egy indításnál jelenik meg, arra pont jó, hogy ilyen update.zip felmegy, restart, aztán nyoma sincs.
A Toolbox-ban benne van az opció, fejből nem vágom hányas menü, de azzal meg tudod csinálni.
Mod: na megnéztem, 10-es, aztán 1-es, előtte persze másold az update.zip-et a tárhelyre. 1 perc alatt megvan.
-
Balinov
titán
válasz
sto1911 #5023 üzenetére
Nagyon koszonom,sto1911!
az adatvesztes nem izgat, nincs meg 2 hete, applistot tudok csinalni,hogy kesobb ami kell, visszategyem.
Neked mennyi idobe telt megcsinalni? Egy szombat delelottot tudok raaldozni, annyi csak eleg, nem?
ha megvan a downgrade es kesobb neadjisten lesz hivatalos 4.2.x FOTA azt fel lehet majd tenni over the air?
-
hallerlaller
addikt
válasz
sto1911 #4947 üzenetére
Root után az aosp böngészőben van night mode, nem tudom 4.2 alatt hogy működik, majd számolj be.
-
ChaosAD
csendes tag
válasz
sto1911 #4690 üzenetére
Én így csináltam:
http://www.ibtimes.co.uk/articles/403744/20121111/restore-nexus7-stock-android412-android42-jellybean-ota.htm
Működött és azóta mióta visszaraktam a 2.1-et azóta újből minden működik és a lassulás is elmúlt. Már csa az idegesít, hogy mindig frissíteni akarja magát 4.2-re.
Ezt hogy lehetne manuális keresésre tenni?
-
ielektros
senior tag
válasz
sto1911 #4050 üzenetére
Nekem tokeletesen mukodik, bar ritkan hasznalom. Van egy home barkacsolt sima "USB aljzat -> Micro USB" kabelem, azt hasznalom tobbynire. Annyit nemigazan van soha asztalon kulso meghajtoval, hogy tolteni is kelljen.
Ellenben lattam par napja marha jo dokkolot hozza eBay-en amin volt USB host aljzat is. Nah azt tudnam szeretni, de most az istenert sem talalom.
-
Zozo55
csendes tag
válasz
sto1911 #4050 üzenetére
Nekem is ilyen tokom van. Majdnem ugyan olyan vékony maradt mintha nem lenne tok, nekem a kabátzsebben tokkal együtt is simán elfér. Nem lóg ki belőle az N7 jól védi és remekül is záródik a fedele. A műanyag tok a két szélén fogja és nem a sarkainál. betenni egyszerű kivenni már nem annyira, de nem karcolja össze a gépet. És amit kapsz hozzá tollat meg fóliát azok is elég jó minőségűek. Ha megveszed csak jó vételt csinálsz.
-
gps76
őstag
válasz
sto1911 #4050 üzenetére
Hát ilyet nem használok csak sima OTG-t,az edigitalban volt 990,mert gyorsan kellett vennem.
Mondjuk ez így jó megoldás,mert szerintem egy mobilnet stick (a melegedéséből ítélve) fogyaszt rendesen,így meg akár egy hordozható töltővel is össze lehet kötni.
Tényleg,hogy lehet megetetni egy ilyen mobilnetes ketyerét vele? Mi kell hozzá?
Tokból olyat érdemes venni,amit könyvszerűen ki lehet nyitni,mert ez védi a legjobban(kemény a fedele,hátulja),és pillanatok alatt használható a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest