- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz
bigsee #15882 üzenetére
Nem fogják cserélni, mert kiküldik szervizbe a csehekhez, ott megállapítják, hogy hardveres e a hiba és ha nem, akkor elkönyvelik user errorként. Vagy 5 ször beszéltem már velük én is telefonon...
Ugye én USA-ban vettem Google playről a tabletet, első szériás és akinek ilyen problémája volt vele, mint nekem, annak egyből cserélték...nekem még a hibát sem akarják elismerni -
bigsee
addikt
válasz
bigsee #15855 üzenetére
Mai nap életre kelt a készülék nagy nehezen, keserves kínlódás után, az eredmény: működő 4.2.1, 4.3 frissítés letöltve (nem merem elindítani
) a tárhely meg lecsökkent 6 GB-ra ... a 32-ből...
Két Asus-om volt eddig, az első és az utolsó úgy látom, nincs szerencsém velük...
-
Efreet
senior tag
válasz
bigsee #15717 üzenetére
Ha van hova rakni otthon, akkor mindenképp jó - asztali órának, ágy mellé, akár filmet nézni kényelmesen lehet rajta. Jó nehéz, tehát stabilan áll, lehet egy kézzel használni - persze fektetett módban.
További előnye, hogy a töltéshez nem kell a microUSB csatlakozót tornáztatni, azok nem örökéletűek, és ezzel meg lehet spórolni a fárasztását, a hátulján van egy microUSB és egy hangszórókimenet (tehát állandóan rá lehet kötve egy pár hangszóróra is), és legalább használod valamire a négy kis pöcköt a gép bal alsó részén -
csaby9
tag
válasz
bigsee #15653 üzenetére
Nem tudom honnét vették ezeket, az én tapasztalatom ˙(mióta megjelent használom) gyors,stabil,jó akku,egyetlen negatívumot tudok mondani néhány program nem fut rendesen de ez nem a rom hibája.Igaz nexus 4-re írták ezeket nem nexus 7-re de ha ott sok hiba van itt is lennie kéne szerintem.
-
sto1911
veterán
válasz
bigsee #14511 üzenetére
Nagyon jok ezek a technikak, csak egy csomo bajt okoznak a usernek elso korben, mig ra nem jon mi miatt van.
Win 8-am van, eddig mukodott a wake on lan funkcio, tegnap kapcsolnam be, semmi reakcio. Atneztem a routert, gepet, kartyat, minden jo. Rakeresek neten, kiderult, hogy a hibrid start miatt a lap olyan allapotba kerul, hogy csomo minden nem fog mukodni rajta - es ez igy mukodik jol. Hogy eddig miert ment? Mert sose kikapcsolva volt, hanem csak altatva... Hibrid start kikapcs, es voila, megint 100%-osan mukodik -
sto1911
veterán
válasz
bigsee #14500 üzenetére
Bakker... Koszi!
A Kindle kabele 150 vagy 180 cm, tehat 4-5 labnyi, ezert ilyen rovid a gyari kabel, nem azert, mert sajnaltak a kabelt... Erdekes
----
Mas: Az indexen nalatok se megy Dolphin 10-el vagy Chrome-mal a mobilnezet? Desktopban jon be, akarmit allitok be.
Ill. a Dolphin sync meg mindig nem megy, ismertek valami megoldast ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest