- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
Aldorfin #7216 üzenetére
Nekem is nagyon sokáig pure nexus volt még a leállás után is, aztán az új featureok miatt próbáltam több oreo romot is, de valahogy nem volt az igazi, nem tetszett, viszont a statix pie nagyon jó most vele. Ráadásul több év után végre bele tudták tenni, hogy mikor írok és valamelyik szóra vissza kell kattintanom, bejön a nagyító, hogy rendesen lássam és tudjam irányítani a kurzort, de sok jó feature került bele. Kinézet mondjuk még mindig nem tetszik oreo óta, de a rendszer remek.
-
winbox
senior tag
válasz
Aldorfin #7211 üzenetére
Ha most vennék valamit, az a Xiaomi Mi A2 lenne nekem, nagyon jó ár érték arányban és maradna a tiszta android feeling, xda fórum is aktív. Lehet kivétel vagyok, de számomra ez az eddigi legjobb telefon, viszont ma már nem adnék ki ennyi pénzt rá. Nálam még tökéletesen üzemel, bootloop of death mentes, szóval megpróbálom kihúzni vele addig, amíg lehet, Statix 9.0.0 Pie rom nagyon jól muzsikál most rajta, új akksira sincs panasz, számomra meg mindenre elég ez a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest