-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Viper26 #1439 üzenetére
gondolkodtam rajta, hogy vegyek e, de a régi Desire S telómról miután levettem a fóliát, már 1 hónap múlva láttam mikrokarcokat. Inkább nem kockáztatok.
(#1440) wwtc13: köszi, akkor erre figyelek.
(#1441) madoc: attól függ melyiken, a 3C-Aone Nillkin üveg pl takarja, de most láttam egy videót egy másik nillkin glassról, azon tényleg ki van hagyva. Volt kedves a csóka és be is linkelte a videó alá.
(#1442) Mett: danke!
szerk: hű, tényleg micsoda ára van.
Még ha kettő is, durva. A garancia jelen esetben nem sokat oszt-szoroz. Visszaküldöd, ha feljött a telóról, hogy vacak? Vagy mondjuk egy ütéstől elreped? Nehezen hiszem, hogy cserélnék, de persze nem tudhatom.
-
NTonee
veterán
válasz
Viper26 #1436 üzenetére
csak a kamera, meg a hangszóró van kivágva. Azt se tudom egyébként, hogy ezen hol vannak a szenzorok, nem látom.
A N4-en kiveri az ember szemét, de lehet, csak én vaklálok.
Örülök, hogy még az xtreme guard banda is sz@rik a szenzorok működésére.
Örültem az üvegnek, vághatom a kukába, grrr...
-
Mett
senior tag
válasz
Viper26 #1289 üzenetére
előbb tettem fel és fagyott a saját kernelével. szerintem a bluactive governor miatt. az volt a default. nekem nem jön be az a rom. témát nem is néztem.
5.1.1 aicp-vel sok a problémám. mármint szerintem valami xposed modul akasztja meg sokszor bootnál, utána wipeolom, de újra nem bootol..
tököm tele van már vele. jó lenne egy logcat boot alatt, hogy kiderüljön mi a baj, de utána kell még olvasnom, hogy lehet azt megoldani.
na, ezért állnék át másra. cm-be meg gravitybox nem tud patchelni sok funkciót, ami kéne. -
Mett
senior tag
ez 5.02, de cm12.1 alatt 51200 (tuninggal). az már 5.1. amúgy messze az új cm a leggyorsabb mind között. ismét ragyogni fog cm. az utóbbi szériák rosszak voltak
engem játék egyáltalán nem érdekel, de a gyorsaság, fluidság annál inkább. és 50k fölött már ok minden. alatta csak átlagos
-
Mondjuk igen, bar nálam kisebb teljesítményű telefonokon is szépen futott. Tegnap megmutattam egy ismerősnek a Nexus 6-ot es leesett az álla. Ha nem lenne ez a hülye alma szeretetem ami azért van mert nehány app nincs droidra ami nekem kene, megtartanam. Nagyon hajlok fele.
-
-
-
ForRedGlory
félisten
Igen azt értem, van neki saját kernele. Amúgy azt hiszem 5.0.1 csak, de abszolút hibátlan. Azóta bánom, hogy feltettem az 5.1-et.
5.1-ről először downgradelj vissza 5.0-ra úgy, ahogy feltetted az 5.1-et (gondolom innen szedted le az 5.1-et is). Nem kompatibilis visszafele az 5.1 bootloadere az 5.0.x-el, így ezért előbb told vissza alapra.
-
rankesz
veterán
Nekem AICP vált be nagyon, általában a saját kernelével, bár múltkor franco r19-et raktam alá.
Általános napi használatom netezésből, sok viberből, kb 10 perc hívásból és ingázás alatt zenehallgatásból áll, kb 4 óra kijelzőidőt rakok bele naponta, lefekvéskor 30-40 % van még az akksiban. -
ForRedGlory
félisten
Kár volt visszazárni a BL-t, mert ha megnyitod, akkor megint törlődik minden
Amúgy a hibára ez (is) megoldás: [link]
Én is ugyanígy jártam amúgy. Nagyon korrekt srác és szépen elmagyarázza a történetet. Lényegében mindent kézzel kell flashelni. Nem nehéz csak időigényesebb.
-
Mett
senior tag
ja. de csak egyszer kell kikapcsolni, utána elég hozzá undecrypted kernel. franco, codeblue stb. mind ilyen.
viszont pl cm12 saját kernelével decryptednem kell minden esetben törölni. pl, ha most van már az sd-n és így csinálnád, akkor azok decryptedek maradnak. az új dolgok pedig nem. jobb szerintem mindent törölni. én nem szeretek szögbe lépni
-
Mett
senior tag
fogalmam nincs, hogy mi a trend játékok terén.
most vettem 2 tokot, szerdán jönnek. a legjobbat megtartom. szerintem a wallet stílusú véd a legjobban. viszont kezdem látni, hogy olcsó húsnak itt is híg a leve. inkább drágább és neveset, mint spiegen
ezt múlt héten vettem, de megy vissza mert olyan éles és kemény a műanyag része, hogy beletenni nem mertem a telót, nehogy összekarcolja a fémet [link]
-
Mett
senior tag
enyém is szürke (mert ez világosszürke és nem fehér), de nagyon szép.
memory leak nem olyan vészes, mint korábban. sokan nem tapasztalnak semmit belőle, viszont mind a 4 magot használja 5.1, amitől sokan mondják, hogy baromi gyors nexus 6-onmérethez: ez az optimális. minden más kicsi lenne már ezután.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest