Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Egy észrevétel az áprilisi N-hez. A wifit rendszeresen eldobája ha nem vagyok 3-4m közelségben. Ebben a hónapban meg is bánta a mobilnetem

-
FreedomHUN
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő... Észrevettem egy furcsaságot a kéken. Este.... Csend van... A felső hangszóróból furcsa hangok jönnek ( nem szívtam semmit
) kicsit arra hasonlít mikor mint anno az 56,6-os modem betárcsázásánál. Mikor nagyon csend van rohadt ijesztő
romcsere nem segített. Fehéren nincs ilyen... Ez normális vagy mi a fene?
Csak akkor ha megy a kijelző. Ha csukva van nem jönnek a hangok.... 
-
FreedomHUN
senior tag
Elötte L1520-am volt flagship volt a 950 xl elött. Jó a win. Legalábbis a 8.1 meg lehet szoki ha az ember nem app buzi, de a 10-el nagyon elcseszték. Nem ezt várta a nagy része az embereknek... Lumia után nem táltam a helyem, 3. droid kellett mire aszt mondjam megérte. Sajna nem fejlesztenek winre, pedig jó kis rendszer. De ki merem mondani pár hét nexus használat után hogy az android visz a pálmát. Lekopogom nincsenek már idegesítő hibák, pláne nexuson.
-
sqpp
őstag
válasz
llspencerll
üzenetére
Igen, de nem muszáj

-
llspencerll
tag
Természetes az, hogy nem jelentkeztem N beta tesztre és mégis jelzi a letöltésének lehetőségét?
-
jacis
nagyúr
Megnézem mi ez

Más: Egyébként annyira nagyra nőtt a droid hogy ez lett az egyik legélhetőbb rendszer. Nekem a N6 simán hoz egy iphone által évek óta garantált szintet pedig ez sem egy mai gyerek már. Nincs igazán mire váltani. Gondolkodtam most egy win10-es 950xl-en de annyira nagy gondok vannak a rendszerrel hogy nem szabad belevágni
-
tybsen
addikt
Off, de nagyon jól néz ki a hatalmas kijelzőnkön a Google Spotlight Stories, én erről eddig teljesen lemaradtam.

-
sqpp
őstag
Gyári..

Amúgy teljesen egyénfüggő.. Én speciel szeretem a Google-s dolgokat, de a felét nem használom annak, ami a gyári rendszeren rajta van, vegyük a Google Play Music, Újságost, stb..
Úgyhogy én azt mondanám PureNexus

De van aki a Chroma-ra, Cyanogenmod-ra esküszik. Bár véleményem szerint a PureNexus a leggyorsabb, még a gyárit is lepipálja, olyan hogy nem is látod, aztán bejön az oldal, aztán megint nem látod.. what

-
Risard
aktív tag
Melyik rom most a legjobb?
-
rankesz
veterán
Úgy látom nem csak nekem vannak akku gondjaim a nexus 6-al. Engem annyira felcseszett hogy átraktam a kártyám a tartalék z2-be, lassan egy hete ezt használom
-
k_zizzie
csendes tag
Én is nagyon szeretem az N6-omat, pedig lány vagyok
imádom benne a megbízhatóságát, azt hogy ilyen böhöm nagy, mert mindig megtalálom a táskámban, azt hogy soha nem szarik be, imádom hogy furcsán néznek rám az emberek, amikor előveszem, imádom a frissítéseket, tegnap este megint kaptam egy rendszerfrissítést
imádok rajta zenét hallgatni, játszani, állandóan nyomkodom 
Előfordult, hogy egy két csini telefon elbizonytalanított, de végül mindig arra jutottam, hogy vétek lenne eladni.
-
adamfriday
senior tag
válasz
igor-hu
üzenetére
Sebességben hozza a stockot, nálam betonstabil volt, hetente frissítettem a legújabb nightlyra. Néhány bug amibe belefutottam:
- nem tudtam bluetooth eszközt beállítani smart lockhoz,
- kb heti egyszer nem reagált a power gomb kb egy órán át, vagy restartig (hangerő gombbal is lehet ébreszteni cm-ben)
- előfordult párszor, hogy kérte a jelszót ébresztéskor
Feldobtam mellé az xposed-ot minminguard és amplify miatt. -
igor-hu
tag
válasz
adamfriday
üzenetére
Same here: reggell 7 óta mobilneten. most 25%. 3 óra sot.
CM mennyire smooth/stabil/megbízható? Kb 2013 óta nem használtam custom romot pár napnál tovább, mert nem volt kedvem szenvedni az instabil dolgokkal, de ha ilyen üzemidőt bír akkor lehet rápróbálok
-
adamfriday
senior tag
Visszaköltöztem stockra CM13-ról, de borzasztó gyenge akkuidőm van. Örülök, ha a 4 óra kijelzőidőt elérem, CM-en sokszor felülről súroltam a 6 órát (igaz amplify-jal). Az akkustatban a wifi ráadásul folyamatos bekapcsolt állapotot mutat, pedig a háttérben keresés ki van kapcsolva. Nálatok ezekkel mi a helyzet?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
igor-hu
üzenetére
Nem hibátlan még az N. Maga a rendszer gyors, mindennapi használatra is azt mondom jó lehet, bár az aliexpresses appba nem engedett bejelentkezni szerver kommunikációs hiba miatt, de hát béta istenem... Reggel visszatettem a gyári 6-ost. Otán megcsinálta, fullos akksival most tartok 72%-nál.
Valami ott nem kerek, fogyasztotta valami, és azt vettem észre hogy melegebb ks volt a teló. Valami zabált szuflát rendesen. -
zsirfecske
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
hehe, visszavonom, megnéztem napfényben is, kék az egész üveg oldalról és szemcsék vannak benne mintha világos uv-kék galaxis lenne rajta. szemből és sötétben ebből semmi sem látszik mondjuk, de csak úgy ránézve a telóra rohadt fura. olyan csillámf*szlámás.
-
jacis
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nálam sztem az segített neki hogy a kádban fekve a forró vízben van amikor egy órát is netezek vele.
-
zsirfecske
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
rohadt jó ez a pe+ üveg, sokkal szebb. és igen, az előző nillkin megvédte a kijelzőm, kettérepedt és elnyelte amit kellett.
-
ati888
senior tag
Csak nem jó a telefonom, most már mindig este felé lemegy 50%-ra az akksi és kikapcsol figyelmeztetés nélkül. be sem lehet már kapcsolni csak ha töltőre rakom. Valami szoftveres baja nem lehet? Küldjem vissza egyből az expansysnak? Már egyet visszaküldtem, azt cserélték, de most már ugye nem kapni.
Ati
-
jacis
nagyúr
Nekem nincs az akksival semmi különösebb probléma.
-
igor-hu
tag
válasz
FreedomHUN
üzenetére
Az akkis N-en nálam is fos. Most tolom vissza 6.0.1-et pont ezért. Meg mert nem működött a hotspot rendesen
-
FreedomHUN
senior tag
N-en akksi milyen? Tegnap nem nagyon nyomkodtam, este felraktam tölteni, reggel fullrosan vettem le, 5 körül 20℅-on volt. Akkunál a rendszerre irta hogy magas 30% kijelző 10 köriül.
Tudom hogy a gsm modul eszi az akksit, de most irgalmatlanul merül. Tapasztalat? Vagy csak nem kalibrálta be magát rendesen?
Aosip-el kb. 40%-al fektettem le naponta. -
zsirfecske
veterán
+1 a NILLKIN üvegfóliának, ma reggel leejtettem nem először de a legkisebb eddigi magasságról a telót (cruzelrlite bugdroid tokban), richtig most repedt szét egy csíkban az üvegfólia. este fogom levenni, nagyon remélem, hogy alatta a teló üveg/kijelző okés. szerencsére már ekőre készültem, és pár hónapja vettem egy ilyen Nillkin PE+ üveget tarcsiba. kíváncsi leszek hogy ez a kék fény csak rizsa-e, vagy van értelme, esetleg az egész kijelző színét eltorzítja

-
FreedomHUN
senior tag
Friss még a dolog, fél napja használom az N - devet, kellemes csalódás eddig. gyors, aprobb grafikai bugok, eddig ezt mondhatom mindenapi használatra ajánlott.
Rengeteget beszélek tekefonon, illetve böngészőben tevékenykedek. 1 hét múlva írok megint hogy változott e a véleményem. eddig jó. Csak ez az akku %-ék. miért nem lehet alaból betenni a cm-es verziót, számomra érthetetlen. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tudom, hogy kellemes tok. Minden Motorolamon ilyen volt
Erre is fogok venni egy ilyet. -
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Az mar az app fejleszok miatt is lehet -
hallerlaller
addikt
na jó, eddig bírtam
force close volt játék közben, rohadt idegesítő.. megy vissza marshmallow -
jacis
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mondjuk én egyáltalán nem játszok vele lehet azért.
-
jacis
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem még nem volt remélem nem is lesz.
-
CptAdamica
nagyúr
Oké, nekem ennyi volt megint a béta. Sok a random restart. Most egymás után kettő is volt, biztos, ami biztos
Pedig egész jól néz már ki. -
jacis
nagyúr
Lehet most már külon lock screen és home screen hátteret is választani

-
igor-hu
tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nálam is vannak kisebb bugok, de ezekkel egyelőre együtt tudok élni.
Az állítható DPI nagyon bejön, így végre van értelme a nagy kijelzőnek. -
hallerlaller
addikt
-
MPeter87
őstag
Rendelj egy nillkin tempered glasst. Vannak, akik azt mondják GG1 óta, hogy hülyeség a fólia/üveg, de hajszálkarcok akkor is lesznek rajta.
Erős napsütésben nálam is gyengén látszódik, szóval ez nem a fólia 'hibája' lesz.Más: Talált már valaki olyan párszáz forintos áttetsző tpu gel tokot, ahol a gombok ugyanúgy kiállnak, mint a nillkin toknál? A nillkinem fullra besárgult, úgyhogy rendeltem egy ilyet, viszont ezen hiába vannak meg a gombok helyei, nem áll ki úgy, mint a nillkinnél és így elég gagyi. Ha lenne alternatíva, nem rendelnék újra 3000ért, hogy 3 hónap után kuka legyen újra a tok.
(#5036) iceq9999
Ugyanez van most nekem is, ez elég gagyi. Nillkin után közel sem mondanám könnyen kitapinthatónak!

-
1. válasza: Nillkin edzett üveget használok. ITT tudsz is rendelni egyet. Gyönyörű tőle a kijelző nem mattit rajta semmit. Egyszer sikerült is a telót a földhöz vágni úgy, hogy ez mentette meg. Sima vékony fólia nem segített volna rajta az hót ziher.
jacis:
Igen pörgős lett ez a DP2. Nincs FC, a rendszer rohan...ha így megy tovább a végére lesz egy új telónk

-
keyol
aktív tag
Sziasztok.
Érdemes feltenni az android n-t?Stabil a rendszer?Köszi
-
soldi3r
veterán
Jo reggelt!
Arra lennek kivancsi, hogy valaki kiprobalta e mar, mukodik e az OTG? -
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Jelentkeztem bétára meglesem az uj previewet. Hogy tudom visszacsinálni gyárira. Fastbootban bl-t zárom az ok, van valami progi ami visszatolja a gyári sw-t? Meg a recovery-t?
-
tybsen
addikt
3 téma, hátha van ötlet/ vélemény:
1. Kijelző/napsütés/fólia: egy sima átlátszó nem matt fólia van a telefonomon, erős napsütésben gyengén látszanak a dolgok.. aki nem használ fóliát vagy esetleg üveg fóliát használ annál hogy néz ez ki? Érdemes lenne leszednem és valami mást felrakni helyette? Nyilván erős napsütésben minden telefon képe gyengébb csak gondoltam hátha az aktuális fólia erősen ront a helyzeten. Van egyáltalán értelme fóliát használni? (Mikro)karcolódik valakinél a kijelző aki nem használ fóliát? Azt tudom hogy az előző telefonomon amikor fel rakattam egy üveg fóliát, sokkal tisztább és szebb lett a kép, rengeteget szűrt a sima fólia, úgyhogy azt mondtam hogy soha többet ( aztán most mégis ez a normál fólia van mert üveg fóliát nem kaptam rendelni meg lusta voltam, persze már rég megjött volna)
2. Ingress-t használ valaki közületek? Nálam játék közben lezáródik a kijelző, és a játék gyakorlatilag a lezárt kijelző felett fut. hiába van összekapcsolódva a telefon bluetoothon a kocsival vagy van olyan helyen, ahol a smart lock szerint nem kellene lezáródnia, mégis lezáródik. ez abban merül ki, hogy az alkalmazásváltó jobboldali kis funkció billentyű eltűnik, tehát csak vissza vagy menü gombot tudok nyomni.
Nem tudom mennyire érthető ez így, ezért kérdeztem inkább, hogy hátha játszik valaki közületek Ingress-szel. a Smart Lock amúgy működik normálisan autóban vagy zenehallgatás közben, vagy földrajzi helyzet alapján itthon, stb.
3. Nem nexus 6, inkább android profil téma: nálatok működik az a profil, hogy csak fontos értesítések jöjjenek? Nálam gyakorlatilag használhatatlan ez a funkció mert például Viber vagy facebook messenger simán átküzdi magát.. gondolom rosszul vannak megírva ezek az alkalmazások? Mert nem állítottam be őket hogy kezelje őket a rendszer prioritásként.
-
hallerlaller
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hol?
-
ati888
senior tag
Hello!
Mostanában kikapcsol a telefonom úgy, hogy nem tudom vissza kapcsolni csak ha töltőre rakom, mert azt mutatja, hogy teljesen le van merülve. De most épp 50%-on volt az akksi és így kapcsolt ki és így is csak töltőre dugva tudom bekapcsolni.
Találkozott valaki már ilyesmivel? Mi lehet vele?
Ati
-
jacis
nagyúr
Srácok állítható az alsó status barban lévő vezérlőgombok mérete is.
-
jacis
nagyúr
Nagyon egyben van ez a beat most.
Akár mit csinálok nen tudom megfogni.
Ma volt minden féle osztott kijelzős megoldás. Megy minden flottul.
Sebesség terén jobb sokkal mint eddig bármelyik ebben biztos vagyok. Olyan mintha új telefonom lenne ezzel az új droiddal
-
tybsen
addikt
Google live case Nexus 6-ra is, ha esetleg valaki nem látta még

-
TaylorPro
addikt
Üdv! Itt van olyan hogy billenzyűzet nélküli feloldás? Mert hogy itt van aktív kijelzés az amoled miatt.
-
jacis
nagyúr
-
apaszka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Semmit nem telepítettem rá. Ja de FB Messenger + viber. De csak telefonálni fogok róla úgy döntöttem
) kicsit arra hasonlít mikor mint anno az 56,6-os modem betárcsázásánál. Mikor nagyon csend van rohadt ijesztő
Csak akkor ha megy a kijelző. Ha csukva van nem jönnek a hangok....

imádom benne a megbízhatóságát, azt hogy ilyen böhöm nagy, mert mindig megtalálom a táskámban, azt hogy soha nem szarik be, imádom hogy furcsán néznek rám az emberek, amikor előveszem, imádom a frissítéseket, tegnap este megint kaptam egy rendszerfrissítést

Az mar az app fejleszok miatt is lehet

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)