- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Sajnálattal (vagy biztos van akinek örömére ) közlöm ,hogy elhagyom, illetve már el is hagytam a csapatot csak a múlthetem pörgős volt.
Maradok stock közeli vonalon de sajnos elég nagy pluszt jelent a dual sim így osztás szorzás után végül eladtam de nagyon hiányozni fog a nexus vonal már érzem.Olvasgatom még majd a topikot úgyhogy nyomjátok az N beta tesztet mert érdekel a dolog!
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
szqter
tag
válasz HUNStorming #4698 üzenetére
Van értelme már most kipróbálni vagy érdemes várni egy-két frissítést?
-
HUNStorming
csendes tag
Sziasztok!
Csak én érzem úgy, hogy android N-el egyelőre nem ok a fogyasztás nexus 6-on? Vagy tudjam be annak, hogy ez még nagyon korai verzió? Esetleg érdemes csinálni egy resetet az OTA upgrade után?
Kösziii
-
iceQ!
addikt
válasz hétalvó #4696 üzenetére
Hiba nálam ugyan ez. Azzal lehet korrigálni ha így mented el: +36 20/30/70...stb Így mutatni fogja megint
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
hétalvó
addikt
N-el a telefonkönyevemből a nemfogadott hívásokhoz nem írja be a nevet. ha elmentem újra számokat onnantól jó, tudja valaki mit kell beállítani, hogy menjen rendesen, mint eddig?
ha hívnak akkor se tudom ki hív csak a számot írja ki.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
tybsen
addikt
válasz igor-hu #4691 üzenetére
Nálam például simán előfordul hogy autóban vagy edzés közben eszembe jut valamilyen szám és meg akarom hallgatni de ugye nem akarom nézni a videót csak a zenét akarom meghallgatni. Ilyen esetben például nekem teljesen jó, hogy sötét kijelzőnél hallgathatom a zenét, amit éppen szeretnék.
-
igor-hu
tag
Segítsetek megértenem miért ennyire nagydolog a háttérben lejátszható youtube video. Lehet én nézek keveset YouTube-ot, de esetmben a képi tartalomnak többnyire van hozzáadott értéke, így azzal együtt szoktam nézni
-
sqpp
őstag
YouTube háttérben futtatása és hallgatása
Stock trück mindenféle hack nélkül..
1. Menj az m.youtube.com-ra és válassz ki egy videót, kezd el lejátszani majd stoppold le az értesítési sáv-on.
2. Válts át egy másik appra (ne a homescreen-re ugorj, az nem megy)
3. Nyomd vissza az értesítési sávról a lejátszást. És akár kikapcsolt képernyővel is hallgathatod
Enjoy ~
[ Szerkesztve ]
-
pilu85
őstag
Igazad van ellentmondásos dolog kicsit...a tökéletes telefont keresem. Jah és a gesztusizére hivatkozva elég kielégíthetetlen a kíváncsiságom,ill szeretném bővíteni a tudásom. Sorry.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
tybsen
addikt
Hetente megkérdezed majd a tulajdonosokat, hogy mire érdemes lecserélni a Nexus 6-t? Meizu, Mate8.. (az összes többi fura kérdés között megfér persze ez is..)... De komolyan.. nem tartod logikátlan dolognak, hogy mindezt a telefon topikjában teszed, ahol ugye alapvetően elégedett tulajdonosok vannak és nyilván azért választották ezt és nem más készüléket, mert nekik ez felel meg? És nem egy Dogee telefonról van szó, hanem a Google egyik referenciakészülékéről.
Kicsit ellentmondásos dolog lenne, ha Mate8-at ajánlanék és N6-ot használnék, nem? Február végén még egyébként is "makulátlan állapotú" telefonról írtál, aztán most meg már zavar a beégés, ami "enyhe"... A garancia is ott van, ha annyira nagy para. De már komolyan kezdem azt hinni, hogy szimplán teletrollkodod a topikot a "Halvány beégéshez nincs valami prog?" vagy "valaki tudja, ez a gesztusizé hogy műxik" jellegű hozzászólásokkal!
-
Den Hadnagy
senior tag
Használd légyszi a Google-t, vagy a fórumkeresőt. Többször írtam róla: gyakorlatilag mindent eltüntet, csak a tartalmat hagyja meg, ergo egy játékban nem látod az alsó-felső sávokat, csak a játékot.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
pilu85
őstag
válasz Den Hadnagy #4677 üzenetére
Ez pontosan mire is jó? Miért főleg játékok miatt?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Den Hadnagy
senior tag
Használj full immersive módot lehetővé tevő appet, pláne, ha sokat játszol. Amúgy sem ég be mindenkinek a cucc, én nem tudok nyilatkozni, mert nem túl régi a telóm (decemberi beszerzés).
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
pilu85
őstag
Haverom 1,5 note 4 én nyoma sincs full fehér képnél se a status bar-nak. Szerencse h a képernyönk közepe nem foltosodik, csak mert amoled.
-
pilu85
őstag
válasz Den Hadnagy #4670 üzenetére
Csak angry birds 2. Illetve zavar hogy a status bar-om, ha enyhén is, be van égve. Ez a többi motobszériánál is előjön ami amoledes???
-
pilu85
őstag
válasz Den Hadnagy #4670 üzenetére
Igazából az zavar hogy a status bar-om nagyon enyhén be van égve. Fog ez még fokozódni? Amugy only angry birds 2 vel játszom csak.
-
Den Hadnagy
senior tag
Erre leginkább azt lehet mondani, hogy a 115ös ár elég korrekt az N6-odért, tekintve, hogy sokszor milyen nyomott áron mennek.
Gondold át, hogy mit ad neked a Mate8 az újdonság varázsán, meg az újrainduló garin felül?
Smoothabb lesz a rendszer? Kötve hiszem.
Van hardveres/szoftveres extrája, ami neked plusz, avagy nélkülözhetetlen lenne?
Ja, meg a Huawei nagyon pöpec hardveresen, de a gpu-n szokása elcsúszni. Ha sokat játszol, erre gondolj. Nagyhirtelen ennyi jut eszembe."Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
pilu85
őstag
Hali. Új huawei mate 8 ra érdemes lecserélnem az n6-omat? 115ért tudnám eladni az 1 év garis 64gigás n6omat. 140 volna a mate 8. Érdemes lecserélnem, vagy maradjak a seggemen?
-
sqpp
őstag
válasz s3nsitivity #4666 üzenetére
Arról én még nem tudtam, de annyira sűrűn nem követem ^^
-
sqpp
őstag
A Remix OS az x86 -os rendszer és felrakhatod akár a gépedre is, de még nagyon alfa fázis, asszem Google Play sincs, szóval azt én még alfának sem nevezném.
Ezzel pedig majd szabadon méretezheted át az ablakaid akár telefonon is, mintha Windows-nál vagy RemixOS-en csak fognád az ablakot és tetszés szerinti méretre igazítanád azt.
Tehát az N-nél ugye eddig 2 ablakot tudtál kezelni de ez a képernyőt ketté osztotta, most már tetszés szerint lehet az egyik kisebb mint a másik, ahogy akarod.
Ha nem érted én már jobban nem tudom leírni, sorry
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz s3nsitivity #4663 üzenetére
Most aztán tényleg nem értem hogy akkor most mi az ami benne van az N-ben és mi a remix OS?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
s3nsitivity
addikt
-
rankesz
veterán
Android N desktop mód
-
sqpp
őstag
Srácok majd kellene egy kis segítség, aki N-t használ még, annak írhatok egy gyors üzenetet?
Véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi bővebben.. Mert írok egy teszt-et a jelenlegi Bétáról és jól jönne némi más írás is az enyémen kívül
-
CptAdamica
veterán
Vajon az osztott képernyős átméretezésnél a véglegesben is újra fogja tölteni az app-okat? Kicsit zavaró.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
KFeri22
tag
Breaking news: Chroma 03/13/2016
-
sqpp
őstag
válasz rankesz #4648 üzenetére
Neem, sorry. Nem így értettem
Van a PureNexus amit tudok zsírul testreszabni
És van egy sima Android N, ami nincs piszkálva Így mindig tudom követni a frissítéseket, meg hogy mi újdonság van stb... Mivel én eléggé szeretem ezeket nyomon követni élesben, ezért így jó lesz. -
sqpp
őstag
Na én maradok 6.0.1-nél és N-nél egyaránt így tök jó, mert tudom tesztelni az új rendszert frissítésekkel és emmelett van egy stabil rendszerem is.
-
rankesz
veterán
válasz Just_Reboot #4637 üzenetére
Nekem valamiért még bizonyos régebbi Cataclysm rom verziókon se ment...
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Rootoltam a telefont, fent van a busybox, Super su, Layers Managers, Layers Showcase.
Szeretnék új réteget telepíteni, le is töltöttem az áruházból aktiváltam is kiírja,hogy reboot rányomtam újraindul de nem változik semmi.
Próbáltam a Layers Showcase-t ott az összes rétegre azt írja nem kompatibilis az andoid verzióval.
6.0.1 MMB29QMi az amit elnéztem?!
-
BeastMode
őstag
válasz s3nsitivity #4631 üzenetére
Pörög a biznisz
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz k_zizzie #4607 üzenetére
Ha az ilyen Cleanmaster és társai vonalra gondolsz, felejtsd el őket, teljesen feleslegesek.
A messengert próbáld újratelepíteni, nálam semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz Just_Reboot #4630 üzenetére
És nem érdekel egy N6 az OpT-ért?
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
jacis
nagyúr
válasz Just_Reboot #4623 üzenetére
Végül nem lett akkor a 6P-ből semmi?
-
BeastMode
őstag
válasz Just_Reboot #4621 üzenetére
Nincs Nexusod?
Mi történt a 6-ossal? -
sqpp
őstag
Egyébként ez egyáltalán nem rossz dolog, hogy még az appok rosszak, erről a fejlesztőknek kell majd picit cselekedniük, aztán minden rendben lesz Szóval remélhetőleg ha nem is most, de októberben, azaz ősz fele egy új faintos rendszert kapunk ismét
-
jacis
nagyúr
Azt láttátok srácok hogy már csak három magyar bolt árulja a N6-ot?
Az ára meg felfele ment erőseniPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz Just_Reboot #4621 üzenetére
Jah értem.
Vegyél egyet gyorsan. N6 nagyon jó áron megy.
Nekem ez lesz az első telóm sztem amit nem fogok majd eladni ha veszek másik telefont. Olyan gyenge áron megy már most is használtan hogy nem éri meg eladni.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
válasz s3nsitivity #4616 üzenetére
Nekem is marad. Végig csinálom most a véglegesig a beta verziókkal a hátralévő időt.
-
Just_Reboot
addikt
jacis, hallerlaller, s3nsitivity Köszönöm a válaszokat.
Ronin Érdekes, van aki normálisan tud válaszolni....
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Just_Reboot #4611 üzenetére
Érezhető még, hogy erősen DP (nekem a múltkor megfagyott miközben csörgött) de én azt használom és marad is, igaz most egy darabig nem lesz olyan erős terhelés alatt mint eddig.
-
hallerlaller
addikt
teljesen stabil volt, csak az appok baszakodnak. windows phone feeling, ezért visszamentem marshmallowra.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
jacis
nagyúr
Ha wp10 végső kiadásában ennyi bug lenne csak örülnének
Egyébként nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
Az előző hozzászólások csak erről szólnak..
-
Just_Reboot
addikt
Sracok hogy muzsikál nálatok eddig az android N?
-
iceQ!
addikt
06XX-el van valami beírva nem mindig írja ki a telszámhoz tartozó nevet. Viszont ha +36 XX akkor meg simán.... Bug ismét. Jelenteni fogom. Angolul lehet írni csak a megjegyzésbe vagy lehet magyarul is?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
jacis
nagyúr
Ma azért sikerült az N-es droidot kicsit összekócólni
Youtube videókat néztem fektetett módban és közben írtak is whatsapp-on amire válaszoltam az előugró ablakban ami miatt a fekvő mód megmaradt és hiába kapcsoltam ki minden fekvő módban jelent meg azután.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
igor-hu
tag
Engedélyezni kellett a google now voice beállításonál az ok google from any screen-t. Utána ment minden magától. Én elég sokat használtam hívásindításra.
Sajnos kicsit bugos, mert ha kikapcsolt/zárolt kijelzőről kezdeményezel hangutasítást, akkor nem válaszol hangosan. Ez esetenként jó nagy szívás tud lenni, pont a dolog lényegét öli meg -
-
SamS20
senior tag
válasz igor-hu #4594 üzenetére
azt te hogy tudtad beállítani ? nekem ha a képernyő kivan kapcsolva istennek nem reagál sehogy (tudom hol kellene beállítani viszont ahogy bekapcsolom ki is kapcsolja magát :/ ) hangomat is hozzá adtam, próbáltam már úgyis h csak angolul használom a telefont de sehogy nem jött össze pedig elég faszányos lenne úgy indítani a programokat vagy hívást indítani h a telóhoz sem érek
-
rollerk
tag
Csak en nem tudok az N-ben billentyuzetet kivalsztani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Delta Force (2024)
- Peugeot, Citroën topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest