Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Sajnálattal (vagy biztos van akinek örömére
) közlöm ,hogy elhagyom, illetve már el is hagytam a csapatot csak a múlthetem pörgős volt.
Maradok stock közeli vonalon de sajnos elég nagy pluszt jelent a dual sim így osztás szorzás után végül eladtam de nagyon hiányozni fog a nexus vonal már érzem.Olvasgatom még majd a topikot úgyhogy nyomjátok az N beta tesztet mert érdekel a dolog!
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
szqter
tag
válasz
HUNStorming #4698 üzenetére
Van értelme már most kipróbálni vagy érdemes várni egy-két frissítést?
-
HUNStorming
csendes tag
Sziasztok!
Csak én érzem úgy, hogy android N-el egyelőre nem ok a fogyasztás nexus 6-on? Vagy tudjam be annak, hogy ez még nagyon korai verzió?
Esetleg érdemes csinálni egy resetet az OTA upgrade után?
Kösziii
-
hétalvó
addikt
N-el a telefonkönyevemből a nemfogadott hívásokhoz nem írja be a nevet. ha elmentem újra számokat onnantól jó, tudja valaki mit kell beállítani, hogy menjen rendesen, mint eddig?
ha hívnak akkor se tudom ki hív csak a számot írja ki. -
tybsen
addikt
válasz
igor-hu #4691 üzenetére
Nálam például simán előfordul hogy autóban vagy edzés közben eszembe jut valamilyen szám és meg akarom hallgatni de ugye nem akarom nézni a videót csak a zenét akarom meghallgatni. Ilyen esetben például nekem teljesen jó, hogy sötét kijelzőnél hallgathatom a zenét, amit éppen szeretnék.
-
igor-hu
tag
Segítsetek megértenem miért ennyire nagydolog a háttérben lejátszható youtube video. Lehet én nézek keveset YouTube-ot, de esetmben a képi tartalomnak többnyire van hozzáadott értéke, így azzal együtt szoktam nézni
-
sqpp
őstag
YouTube háttérben futtatása és hallgatása
Stock trück mindenféle hack nélkül..
1. Menj az m.youtube.com-ra és válassz ki egy videót, kezd el lejátszani majd stoppold le az értesítési sáv-on.
2. Válts át egy másik appra (ne a homescreen-re ugorj, az nem megy)
3. Nyomd vissza az értesítési sávról a lejátszást. És akár kikapcsolt képernyővel is hallgathatod
Enjoy ~
-
tybsen
addikt
Hetente megkérdezed majd a tulajdonosokat, hogy mire érdemes lecserélni a Nexus 6-t? Meizu, Mate8.. (az összes többi fura kérdés között megfér persze ez is..)... De komolyan.. nem tartod logikátlan dolognak, hogy mindezt a telefon topikjában teszed, ahol ugye alapvetően elégedett tulajdonosok vannak és nyilván azért választották ezt és nem más készüléket, mert nekik ez felel meg? És nem egy Dogee telefonról van szó, hanem a Google egyik referenciakészülékéről.
Kicsit ellentmondásos dolog lenne, ha Mate8-at ajánlanék és N6-ot használnék, nem? Február végén még egyébként is "makulátlan állapotú" telefonról írtál, aztán most meg már zavar a beégés, ami "enyhe"... A garancia is ott van, ha annyira nagy para. De már komolyan kezdem azt hinni, hogy szimplán teletrollkodod a topikot a "Halvány beégéshez nincs valami prog?" vagy "valaki tudja, ez a gesztusizé hogy műxik" jellegű hozzászólásokkal!
-
pilu85
őstag
válasz
Den Hadnagy #4677 üzenetére
Ez pontosan mire is jó? Miért főleg játékok miatt?
-
pilu85
őstag
válasz
Den Hadnagy #4670 üzenetére
Csak angry birds 2. Illetve zavar hogy a status bar-om, ha enyhén is, be van égve. Ez a többi motobszériánál is előjön ami amoledes???
-
pilu85
őstag
válasz
Den Hadnagy #4670 üzenetére
Igazából az zavar hogy a status bar-om nagyon enyhén be van égve. Fog ez még fokozódni? Amugy only angry birds 2 vel játszom csak.
-
Den Hadnagy
senior tag
Erre leginkább azt lehet mondani, hogy a 115ös ár elég korrekt az N6-odért, tekintve, hogy sokszor milyen nyomott áron mennek.
Gondold át, hogy mit ad neked a Mate8 az újdonság varázsán, meg az újrainduló garin felül?
Smoothabb lesz a rendszer? Kötve hiszem.
Van hardveres/szoftveres extrája, ami neked plusz, avagy nélkülözhetetlen lenne?
Ja, meg a Huawei nagyon pöpec hardveresen, de a gpu-n szokása elcsúszni. Ha sokat játszol, erre gondolj. Nagyhirtelen ennyi jut eszembe. -
pilu85
őstag
Hali. Új huawei mate 8 ra érdemes lecserélnem az n6-omat? 115ért tudnám eladni az 1 év garis 64gigás n6omat. 140 volna a mate 8. Érdemes lecserélnem, vagy maradjak a seggemen?
-
sqpp
őstag
válasz
s3nsitivity #4666 üzenetére
Arról én még nem tudtam, de annyira sűrűn nem követem ^^
-
sqpp
őstag
A Remix OS az x86 -os rendszer és felrakhatod akár a gépedre is, de még nagyon alfa fázis, asszem Google Play sincs, szóval azt én még alfának sem nevezném.
Ezzel pedig majd szabadon méretezheted át az ablakaid akár telefonon is, mintha Windows-nál vagy RemixOS-en csak fognád az ablakot és tetszés szerinti méretre igazítanád azt.
Tehát az N-nél ugye eddig 2 ablakot tudtál kezelni de ez a képernyőt ketté osztotta, most már tetszés szerint lehet az egyik kisebb mint a másik, ahogy akarod.
Ha nem érted én már jobban nem tudom leírni, sorry
-
jacis
nagyúr
válasz
s3nsitivity #4663 üzenetére
Most aztán tényleg nem értem hogy akkor most mi az ami benne van az N-ben és mi a remix OS?
-
rankesz
veterán
Android N desktop mód
-
sqpp
őstag
Srácok majd kellene egy kis segítség, aki N-t használ még, annak írhatok egy gyors üzenetet?
Véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi bővebben.. Mert írok egy teszt-et a jelenlegi Bétáról és jól jönne némi más írás is az enyémen kívül
-
CptAdamica
veterán
Vajon az osztott képernyős átméretezésnél a véglegesben is újra fogja tölteni az app-okat?
Kicsit zavaró.
-
KFeri22
tag
Breaking news: Chroma 03/13/2016
-
sqpp
őstag
válasz
rankesz #4648 üzenetére
Neem, sorry. Nem így értettem
Van a PureNexus amit tudok zsírul testreszabni
És van egy sima Android N, ami nincs piszkálvaÍgy mindig tudom követni a frissítéseket, meg hogy mi újdonság van stb... Mivel én eléggé szeretem ezeket nyomon követni élesben, ezért így jó lesz.
-
sqpp
őstag
Na én maradok 6.0.1-nél és N-nél egyaránt
így tök jó, mert tudom tesztelni az új rendszert frissítésekkel és emmelett van egy stabil rendszerem is.
-
rankesz
veterán
válasz
Just_Reboot #4637 üzenetére
Nekem valamiért még bizonyos régebbi Cataclysm rom verziókon se ment...
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Rootoltam a telefont, fent van a busybox, Super su, Layers Managers, Layers Showcase.
Szeretnék új réteget telepíteni, le is töltöttem az áruházból aktiváltam is kiírja,hogy reboot rányomtam újraindul de nem változik semmi.
Próbáltam a Layers Showcase-t ott az összes rétegre azt írja nem kompatibilis az andoid verzióval.
6.0.1 MMB29QMi az amit elnéztem?!
-
BeastMode
őstag
válasz
s3nsitivity #4631 üzenetére
Pörög a biznisz
-
Just_Reboot
addikt
válasz
s3nsitivity #4631 üzenetére
Nem is tudom....
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Just_Reboot #4630 üzenetére
És nem érdekel egy N6 az OpT-ért?
-
jacis
nagyúr
válasz
Just_Reboot #4623 üzenetére
Végül nem lett akkor a 6P-ből semmi?
-
BeastMode
őstag
válasz
Just_Reboot #4621 üzenetére
Nincs Nexusod?
Mi történt a 6-ossal? -
sqpp
őstag
Egyébként ez egyáltalán nem rossz dolog, hogy még az appok rosszak, erről a fejlesztőknek kell majd picit cselekedniük, aztán minden rendben lesz
Szóval remélhetőleg ha nem is most, de októberben, azaz ősz fele egy új faintos rendszert kapunk ismét
-
jacis
nagyúr
Azt láttátok srácok hogy már csak három magyar bolt árulja a N6-ot?
Az ára meg felfele ment erősen -
jacis
nagyúr
válasz
Just_Reboot #4621 üzenetére
Jah értem.
Vegyél egyet gyorsan. N6 nagyon jó áron megy.
Nekem ez lesz az első telóm sztem amit nem fogok majd eladni ha veszek másik telefont. Olyan gyenge áron megy már most is használtan hogy nem éri meg eladni. -
jacis
nagyúr
válasz
Just_Reboot #4619 üzenetére
Mi hiányzik?
-
jacis
nagyúr
válasz
s3nsitivity #4616 üzenetére
Nekem is marad. Végig csinálom most a véglegesig a beta verziókkal a hátralévő időt.
-
Just_Reboot
addikt
jacis, hallerlaller, s3nsitivity Köszönöm a válaszokat.
Ronin Érdekes, van aki normálisan tud válaszolni....
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Just_Reboot #4611 üzenetére
Érezhető még, hogy erősen DP (nekem a múltkor megfagyott miközben csörgött) de én azt használom és marad is, igaz most egy darabig nem lesz olyan erős terhelés alatt mint eddig.
-
hallerlaller
addikt
válasz
teljesen stabil volt, csak az appok baszakodnak. windows phone feeling, ezért visszamentem marshmallowra.
-
jacis
nagyúr
válasz
Ha wp10 végső kiadásában ennyi bug lenne csak örülnének
Egyébként nem rossz. -
Ronin-
senior tag
válasz
Az előző hozzászólások csak erről szólnak..
-
Just_Reboot
addikt
Sracok hogy muzsikál nálatok eddig az android N?
-
jacis
nagyúr
Ma azért sikerült az N-es droidot kicsit összekócólni
Youtube videókat néztem fektetett módban és közben írtak is whatsapp-on amire válaszoltam az előugró ablakban ami miatt a fekvő mód megmaradt és hiába kapcsoltam ki minden fekvő módban jelent meg azután. -
igor-hu
tag
Engedélyezni kellett a google now voice beállításonál az ok google from any screen-t. Utána ment minden magától. Én elég sokat használtam hívásindításra.
Sajnos kicsit bugos, mert ha kikapcsolt/zárolt kijelzőről kezdeményezel hangutasítást, akkor nem válaszol hangosan. Ez esetenként jó nagy szívás tud lenni, pont a dolog lényegét öli meg -
-
SamS20
senior tag
válasz
igor-hu #4594 üzenetére
azt te hogy tudtad beállítani ? nekem ha a képernyő kivan kapcsolva istennek nem reagál sehogy (tudom hol kellene beállítani viszont ahogy bekapcsolom ki is kapcsolja magát :/ ) hangomat is hozzá adtam, próbáltam már úgyis h csak angolul használom a telefont de sehogy nem jött össze pedig elég faszányos lenne úgy indítani a programokat vagy hívást indítani h a telóhoz sem érek
-
rollerk
tag
Csak en nem tudok az N-ben billentyuzetet kivalsztani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest