- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibro5
senior tag
válasz
EasyKnight #7099 üzenetére
launcher cserével megoldható
-
EasyKnight
tag
válasz
#49738752 #7095 üzenetére
Leginkább a menü rendszer, és a félig angol nyelvű beállítások tárháza
Ne értsd félre, ha szükséges, elboldogulok vele, de, ha lehet, akkor ne ezzel pepecseljek.
Illetve a 'Rendszer UI' minden ki-be kapcsolás után összeomlott és leállt. (Nem igazán értettem, de el lehetett rejteni a következő indításig... Mókásan működött. Bár nem egész egy napig használtam....)
Mindenáron vissza akart térni az előző tulaj személyes profiljához, ezért került fel egy másik rendszer.
Bár hozzá tartozik, hogy csak TWRP-ből próbáltam flash-elni, nem tudom, hogy aOdinosFlash Toolos megoldás létezik-e hozzáLehet, hogy az megoldotta volna a bajaimat.
-
-
válasz
EasyKnight #7090 üzenetére
Szia!
A százalékos töltöttség jelzést a kezelőfelület-hangoló menüpontban tudod állítani. Ahhoz, hogy ez a menüpont elérhető legyen, emlékeim szerint a notification bar lehúzása után látható fogaskereket kell hosszan nyomni.
Notification led pedig "hivatalosan" nincs a telefonon, ezért alapvetően az nem is működik gyári rendszer esetén. Hogy működésre bírható-e, azt majd más megmondja.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
EasyKnight
tag
Sziasztok
Ma került hozzám egy ilyen kis csoda masina, gyári rendszer van rajta, és még egy ideig valószínűleg marad is,
LineagesOS rendszerrel vettem, de őszintén szólva nem tetszettKét terdesem volna:
Az első, hogy be lehet-e kapcsolni az akksi százalékos töltöttség jelzését?
A második: van-e tipp arra, hogy miért nem működik a notifikációs led? A másik rendszerrel még működött
A választ előre is köszönöm -
Tibro5
senior tag
Oreo romot próbált már valaki? Van olyan ami már daily driver gyanús?
-
szqter
tag
El is tüntette az akku statisztikáit...😑
-
-
sqpp
őstag
-
válasz
#49738752 #7081 üzenetére
nem azért kérdeztem
csak feltűnt hogy más nexus modell 7.1.2-őt kapott mikor megjelent, de az N6 továbbra is 7.1.1 maradt :/ furcsa...
amúgy custom rommal fogom használni a megveszemcsak még nem tudom hogy oreo-alapúval vagy egy másik kiszemelt MM alapúval
majd ha meglesz kiderül
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
8zabi
őstag
válasz
proradeon #7078 üzenetére
... és egyben ez az utolsó hivatalos frissítés kedvenc telefonunkra
LineageOS-re fel!
-
technikai kérdés....
miért 7.1.1 van már csak a n6-ra miért nem 7.1.2? mondjuk?más: egy ilyen dromedárral lepem meg magam karácsonyra
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz
Plasticbomb #7076 üzenetére
azért nem kell mindjárt az gondolni hogy úszok a pénzben... persze ha úszkálnék vele akkor nem kérdezgetnék,hanem megvenném a Note8at vagy az iPhone X-et....de nem, a keretem igen szűkös
60-65ezer max
jelenleg egy Z1-em van, ami nem roszz teló, csak már a végét járja és szeretném lecserélni...
mint írtam, nézegettem az 5X-et is, de írták hogy hajlamos proci meghibásodásra...nos, ez nagyon nagy visszatartó erő...meghát a nexus 6nak jobb specifikációi vannak... meg nexus 6 vagy note4 oly mind1, egy azon hardver,csak a note4 bővíthető(de ez nekem lényegtelen...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
st3v3np3t3r #7075 üzenetére
Ha fontos a nagy teljesítmény, akkor már nem ezt a készüléket veszed. Akármennyire is jól sikerült.
Mellesleg komoly játékos telón???
Hogy On is legyek, hétvégén túlélt az N6. Majdnem lecseréltam egy Note8ra, de ahogy kézbe vettem az N6 mellé a Note8at, egyből olyan érzésem volt, hogy nem, nem akarok Note8at, plusz a boltban csak teljes összeg kifizetése után vihetem opcióval akarták adni, ami nekem nem tetszett (pénz van rá), csak úgy lenne jó opció, ha előfizuval havira menne, de így már tényleg inkább megvárom azt a 2 XL-t.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
üdv...mennyire érdemes még ezt a modellt megvenni? nézegettem az 5x-et is,de mivel az igen rizikós kiadás,meg nem sokkal gyorsabb így vacilálok a 2 teló között...nekem elsődleges szempont a 3D teljesítmény is,mivel nem az a labdalövöldözős meg kristály tologató játékos vagyok,nálam a játék ott kezdődik teló hogy
FS Most Wanted,Real Racing3,Last Day on Earth,WoTBlitz és hasonlók...
láttam hogy igen csak megzuhant az ára...61ért már hozzá lehet jutni 12hó garival...
-
sqpp
őstag
Menjetek már... ez nagyon off, de sikerült rávarázsolnom a Mini Pro-ra a 6.0.2-t
DD
-
Plasticbomb
addikt
Note8is ott van, viszont a samu nem fog úgy foglalkozni a software oldallal, mint a google. Eljátszották ezt az i900 Omniával, az S2vel, majd durván megkaptam ezt egy másik gyártónál is, amit az N6 megvásárlásával tettem egyenesbe. Imádom, megy is a készülék, csak született egy két opció azóta, amit szeretnék használni, gyárilag.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Tibro5
senior tag
válasz
Plasticbomb #7065 üzenetére
én is várom a pixel 2-t de sajnos iphone árban lesz
-
törölt tag
válasz
Plasticbomb #7065 üzenetére
Mi lesz októberben?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
#09819904 #7064 üzenetére
Home gombal vissza lépsz róla a home lapra, vagy húzd el balra. Google now a neve, illetve régebben biztos, hogy az volt, én megjelenés óta használom, jo dolognak tartom, híreket stb gyűjt oda nekem a szolgáltatás, testreszabottan.
Elvileg a beállításokban van egy olyan kapcsoló rögtön az első elvilegDe mostmár igazán legyen már okt 4, nem akarok note8 venni, kell a szoftveres támogatás/ tisztaság, amit itt az n6on annyira megszoktam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nincs valakinek ötlete, hogy az Asszisztens vagy mi a fene ami a főoldalon balra elhúzva jön elő, hogy azt hogyan tudom kikapcsolni?
Frissítés előtt rájöttem egy véletlen folytán, de most nem vagyok olyan türelmes hangulatomban... -
online1986
tag
Sziasztok a Navbar lehet szerkeszteni a Szinét vagy esetleg a küllemét?Android 7.1.2
-
Tibro5
senior tag
végre megjöttek a szeptemberi imagek
-
sqpp
őstag
Most rakom fel az Oreo-t, (8.0) ha érdekel valakit írjon
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz
eladogeppc #7048 üzenetére
Az is brutál jó még a mai napig!! Én nekem csak is csak azért lesz váltás, mert mindig szeretem a friss rendszert, de attól még ez megmarad szerintem
Hú de látszik a helyesírásomon mostanság, hogy sokat dolgozok xd
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz
levike92 #7045 üzenetére
Én blitzwolf meg aukey töltőket (Blitzwolftól 1 3000es meg 1 15000+os powerbankot is) használok, Quick Charge 2 és 3 kompatibilisek, gyönyörűen működnek. Forrás Amazon-ebay-banggood.
-
sqpp
őstag
válasz
eladogeppc #7044 üzenetére
eladogeppc
Ha tudsz inkább 6P-t vegyél, azon van ujjlenyomat-olvasó is, meg 64 bites ugye.
Azon kívül szinte ugyan az "szerintem". Frissíthetőséget már elfelejtheted hivatalosan, biztos lesz még erre is Oreo meg aztuáni is, de OTA már nem. De még 6P-re sem nagyon, szóval ha nagyon kell a frissítés vagy Pixel vagy kb semmi. Rendszerileg faszább mint a Mate az tuti, de azon kívül elvileg a 8-asod erősebb nagyjából mindenben, ha csak nem tudsz valami fasza főzött ROM-ot hozzá, akkor szerintem ne vált, nincs értelme, vagy ahogy a korábbi kollágákat látod még az S8+ is járható út a TouchWiz eltávolítása végett.
Szóval vagy maradj vagy 6P, ha meg nem sajnálod annyira a pénzt S8+
levike92
Mást nem találtam, de ez is ugyan azt tudja, mint a N6-é.
Elvileg nem kompatibilis.. bár Turbo töltő, támogatva van a Qualcomm QC3.0 is és 2 is, szóval megy biztosan.Adatoknál csak ez nem egyezik * Standard Output: 5V --- 1.8A, nálam ez 1.6A...
[ Szerkesztve ]
-
levike92
tag
Sziasztok. Mit javasoltok nekem, hol tudnék, vagy hol érdemes vennem hozzá gyorstöltőt? Az a helyzet, én egy gyári samsung töltővel vettem, de már kezd zavarni hogy másfél két óra még feltölt munkahelyen. Telefon amúgy egy éve hibátlan, ez az egy bajom van most csak vele
lineage van rajta amúgy, pont tegnap frissítettem. Hibátlan már 3-4 hónapja ezzel a rendszerrel.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Mate 8-ról jönnék Nexus 6-ra. Természetesen érdekelne, hogy ti hogy látjátok, hardveresen mekkora visszalépés lenne ez , vagy talán előre.
Ujjlenyomat érzékelő hiányozna talán, de engem inkább az akkuidő, frissíthetőség, illetve némi pénzt kapnék a cserével.Köszönöm !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
sqpp
őstag
válasz
Den Hadnagy #7042 üzenetére
Te mit keresel itt? Te csak mennyél a Samsung S8+ topikodba!!
Viccelek, tudom amúgy, épp azért váltottam én is
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
A messenger lite teljesértékűen használható, és nem fogja vissza a telefont annyire, mint a sima.
A vicc az, hogy még az S8+ vasát is meg tudja döccenteni az a sz.r"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
sqpp
őstag
Drága barátaim, csak szólok, hogy van már FB Messenger Lite
Sokkal jobb, nincs telerakva minden felesleges dologgal és nem fagyasztja le a telót 1 nap után..
Ha érdekel valakit: [link]
[ Szerkesztve ]
-
k_zizzie
csendes tag
Bocsánat az agymenésért...lehet nem is szabadna összehasonlítani őket, annyira mások...de egy biztos, a 3 giga memória tuti hiányozna...
Úgyhogy szerintem marad a Nexus -
k_zizzie
csendes tag
válasz
#49738752 #7033 üzenetére
A múltkori egy SE volt, ez most egy sima 6 iPhone.
Nem tudom, igazából vonzó, mert kicsit fiatalabb a Nexusnál, szerintem külsőre szebb is...nagyon tetszik a fehér arany kombó. Viszont nem tetszik a "kötöttsége", nem hiszem h lesz időm molyolni azzal, h iTunes-on keresztül dobáljam rá a filmeket vagy a zenéket. Örülök, ha a gyerek mellett van időm egyáltalán nyomkodni a telefonomat. Emellett van egy iPad-em, lehet sok lenne mellé egy iPhone...
A tárhelyre mindenki azt mondja h elég a 16 giga is (amiről tudjuk h nem annyi), de amúgy ott van az iCloud is...nem tudom élőben mennyivel kisebb az a 4,7"-es kijelző a 6"-hoz képest...emellett azt sem tudom, hogy a sok android teló után mennyire bírnám az ios-t....
Abban sem vagyok jártas, hogy ha lecserélem, mennyire időt álló az a telefon és mi a gari arra, hogy mondjuk jövőre már nem lesz elavult... esetleg bízhatok abban, hogy a Nexusom bírja még az éveket? Vagy majd ez is réginek számít majd egy fél év vagy egy év múlva? (most is annak érzem a maga 2 évével)
Csak ne tetszene ennyire külsőre....[ Szerkesztve ]
-
k_zizzie
csendes tag
válasz
proradeon #7021 üzenetére
Igen, 7.0ról 7.1.1re. Tudod, írtam régebben h nem jelezte, ha jött valami frissítés. Megnéztem egyik nap, és írta h letölthető. Rányomtam. Azóta én megvagyok köszönöm
Többiekhez egy kérdés:
iPhone 6 gold 16 giga csereajánlat, a gyerek rágja a fülemet, h cseréljek. Imei alapján tiszta a telefon, csak majd valami követést vagy mit kellene iCloudban kikapcsolni. Ti cserélnétek? Szép a telefon nagyon amúgy...
-
válasz
MPeter87 #7028 üzenetére
Nálam is elő szokott ez fordulni. Rengeteget Google-ztam már erre, de gyakorlatilag semmi nem oldotta meg a problémát. Ilyen gagyi a gmail app. De a legjobb, hogy van akinek semmi ilyen jellegű problémája nincs...
Én inkább - több okból - áttértem másik e-mail szolgáltatóra (protonmail). Az ő saját alkalmazásukkal szerencsére nincs ilyen probléma.Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
MPeter87
őstag
Valamiért nem jelzi egyből, ha e-mail-em érkezik. Gmail.
Van ötlete valakinek, hogy mit lehet kezdeni ezzel? -
sqpp
őstag
Igazából csak az, hogy neked milyen rendszer fut és miféle OTG kábel? Mert nekem van 1 de cseszettül nem akar összejönni a kettő, áramot kap a Controller, mert rezzen csatlakozáskor, de egyszerűen nem működik sehogy.
Mikor pl a SteelSeries Arctis 7-es füles vezetéknélküli adapterét rácsatlakoztatom, akkor DAC-ként szépen felismeri a Nexus és megy minden királyul, de most nem akar menni, pedig régen rákötöttem emlékszem és ment.
Rendszered milyen?
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Valakinek van OTG kábele? Xbox One Controller megy?
-
válasz
k_zizzie #7018 üzenetére
"kamerám végre, kihullott a hajam, annyira lassú volt fotózáskor"
Én is felraktam a legfrissebb OTA-t, de továbbra is tetű lassú a kamera.
Pontosan melyik verzióról frissítettél melyikre? 7.0 -> 7.1.1?
Illetve mi a jelenlegi build számod? (Beállítások -> A telefonról -> Build szám)Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
k_zizzie
csendes tag
válasz
#49738752 #7014 üzenetére
Igen...pont ez a két tulajdonsága zavar. Annak idején azért vettem meg a Nexust, mert ellopták a tabletemet a munkahelyemen és nem akartam újat venni. Akkor hívták fel a figyelmem erre a telefonra és beleszerettem, hogy tepsi. Azóta is néznek, amikor előveszem (a telefont
)
A 16 gigát nem is értem, szerintem nincs ember, akinek az elég. (Ráadásul nem is 16, hanem csak 11)
Engem még a kijelzője is zavarna szerintem, ájfón butábbnak tűnik abban is.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz
tariattila #7011 üzenetére
Nalam 960 korul volt.
-
válasz
k_zizzie #7004 üzenetére
Nekem is nagyon belassult a végére, pedig volt egy FR + újrabelakás is. Miután betöltötte az appokat, akkor oké volt, de némelyik, és nem csak mondjuk a facebook (messengerből eleve a lite-ot használtam emiatt) mocsok lassan indult.
O+5 lett belőle lassan egy hónapja, egyelőre nagyon nem bántam meg, ég és föld. Persze erre majd lassabban jönnek a frissítések, azt még nem tudom, hogy ez mennyire fog zavarni. -
sqpp
őstag
válasz
Nekem 32 volt xd
-
tariattila
veterán
válasz
7.0-ra fel is került... na majd nézem milyen bugokat szedtem össze egy lelakott 7.0-ra húzott 7.1.1- el
-
tariattila
veterán
7.1.1 update 360 mega
wtf ez meg....
-
k_zizzie
csendes tag
Na...ajánlottak egy 16 gigás iPhone SE-t cserébe a Nexusért. Mivel nem ismerem az iPhone-okat, segítenétek azzal, hogy véleményezitek a csereajánlatot?
Space grey, 2016ban vette a srác, tokban volt, fóliás... makulátlan.
Köszi előre is -
k_zizzie
csendes tag
válasz
Den Hadnagy #7008 üzenetére
Igen, már én is gondoltam erre. Sok appot kidobtam már, nem használok, mert kiidegelnek. Facebook is csak neten, mert az app használhatatlan, lezabálja az akksit. a Messengerrel amúgy is tele a hócipőm, de kénytelen vagyok használni. Most valahogy mégis volt egy frissítés, amit magától nem jelzett, megoldotta a kamera gondomat (hajtépés volt minden fotózás), meg talán jobb lett minden, bár annyira nem nyomkodtam még.
Samsungom volt mindig a Nexus előtt, de megutáltam, mert kb 1,5 év után nem lehetett őket használni, annyira belassultak.[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
k_zizzie #7004 üzenetére
A nagy akadás oka lehet egy fhos app is, pl Messenger. Muszáj vagyok használni, de csakis a lite jöhet szóba...
És ez csak egy példa."Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
k_zizzie
csendes tag
Bajban vagyok én is, mert 2 éves a Nexusom és nézegettem, hogy mire cserélhetném le. 6P-t szeretnék, de elcserélni erre beszámítással senki nem akarja (pedig ha jól gondolom, nem olyan sok a különbség köztük). Beszámítani kb 40-50ért akarják nagyon max, és 90-100 körül adná a 6P-t. Frissítés nekem azóta sem jött, ha rányomok, akkor is azt írja h naprakész. Most nyomtam egy gyári izé visszaállítást, néha nagyon döcög a telefon és nem tudom miért. Kezdek kétségbeesni, hogy egyszer összefossa magát, mert néha annyira fagy
-
sqpp
őstag
válasz
Den Hadnagy #7002 üzenetére
Majd küldj egy példát kíváncsi vagyok rá, egyre jobban hajlok énis az S8+ felé
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
-
sqpp
őstag
válasz
Den Hadnagy #7000 üzenetére
Elég jó alternatíva?
Olvastam, hogy más is ezt használja, csak ne frissítsd, mert úgy nem fog már működni. S8 fórumon kerestem rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest