- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mot kicsit megtöröm a jeget... vízálló tokot tud valaki?
-
válasz
tuareg85 #4497 üzenetére
Köszönöm! Igen, ezt én is láttam, de nem feltétlenül az univerzális megoldásban gondolkodom. Inkább telefonra szabott érdekelne.
Talán ez az amire gondolok... Persze ez borsosabb.
[ Szerkesztve ]
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
válasz
dfcwolf #4496 üzenetére
Korábban ezt ajánlották a kollégák. Ebből az Xperia Z Ultra-hoz való elég nagy a N6-hoz is, én azt rendeltem.
Előnyei:
- belefér a telefon, közepes vastagságú tokkal is, és meg is tartja a súlyát, 3 hónap alatt nem esett le
- nem találtam másikat, amibe biztosan belefér
Hátrányai:
- kicsit azért lobog a kátyús utakon, nem kifejezetten masszív
- két kézzel kell beletenni a telefont, eggyel sosem sikerült még
- a nagy telefon és a rövid kar együttállása miatt nem sikerült olyan pozíciót találni, ahol nem lóg bele a látómezőbe, nem ütődik neki az alja a kátyúknál a műszerfalnak, és álló helyzetben van a telefon, az egyikből mindig engednem kellett, de lehet, hogy csak engem zavar, ha nagyon belóg a látómezőbe.
Ha valaki jobb javaslattal rukkol elő, akkor engem is érdekel. -
Sziasztok! Valaki tudna egy jó autós tartót ajánlani a telóhoz?
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
Nekem is ez a bajom vele.
Pedig már pont kezdek ráunni csak nincs mire váltani.
Az OpT mozgatja a fantáziám a dual sim miatt (van egy céges adat simem és egy ősrégi samsumg tabban van ) egy dualsimes telefonnal meglenne spórolva egy kütyü meg a saját netem is letudnám mondani.
Csak nem igazán van ami jó lenne." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tegnao megnéztem a MM-ban a 6P-t újra csak most hosszabb ideig vizsgálgattam.
Két dolog nagyon szembetűnő a N6-hoz képest.
Az egyik hogy a keszülékház/kijelző arány sokkal rosszabb mint a N6-nál. Már-már HTC érzetet ad.
A kijelző fényereje a N6-hoz képest sokkal gyengébb.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
válasz
Plasticbomb #4488 üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom, hogy csak nexust érdemes venni ha android kell, az összes többi többé-kevésbé rosszul optimalizált, meg-megtorpan (a középkategoriában mindenképp, de én a felsőben sem hiszek). Honor 4x / Honor 7 / Sony Z ultra tapasztalatom van csak az utóbbi időszakból (meg amennyit ismerősök készülékeinél/üzletekben látok-tapasztalok), mert amúgy nexus s/gnex/n4-5-6 vonalon vagyok. Mindenesetre az összes nem-nexus nekem nem elég smooth, egész más a felhasználói élmény, mint nexuson. Talán a sony már közel volt, de ott is voltak apróságok. Legtöbbször egy google map sem működik úgy egy nem-nexuson, mint normál esetben egy nexuson. Meg ugye ott van a frissítések hiánya, emiatt számomra alapvetően elavultnak érződik az összes egyéb készülék. Talán mostanában már gyorsabban jönnek frissítések más készülékekre is, de még mindig nem elfogadható, folyamatos lemaradásban vannak a gyártók.
-
válasz
szkorhetz #4487 üzenetére
200€euros kínaim volt az N6 előtt. Volt egy pár probléma vele. (Kjelző megbolondult, a kamerát nem javították szofveresen, és a hab a torán az volt, hogy be volt harangozva rá a Lollipop, és a cég még ígérgette is! Mind a mai napig nincs rá...)
(UMI eMax)
Szóval igen, akad néha egy két jó vétel, de továbbra is tartom, hogy ha közel hibamentset akarsz, akkor felsőkategória. Plusz kitétel nálam/nekem: csak Nexus.
(Előtte meg S2őm volt, előtte meg Omniám, mindkettő rendben volt életciklusuk végéig, aztán mindkettő csak elöregedett. Az Omniát még öcsém használta utánam, évig talán, aztán valahogy megroppantotta az egész gépet középen, hoyg meghajlott... A S2 ma is működik, a másik SIMem abban van most.) Mind a kettő újonnan vásárolt készülék volt, egyiket sem bántam, mindkettőt élveztem, ellenben az említett eMaxxal. Szuper lehetett volna a készülék, csak kellett volna ténylegesen pénzt időt és tudásdt invesztálni a cégnek. Főleg, hoyg ez volt elvileg a flagship készülékük. És ott volt a készülékben a lehetőség, hoyg az is legyen!)
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
válasz
Plasticbomb #4486 üzenetére
Azért ez egy hatalmas és teljesen megalapozatlan állítás. Pár éve igaz volt, hogy 50 ezer forint alatt nem szabad androidos telefont venni, de ma már nem teljesen ez a helyzet.
-
Sajnos akár kínai, akár más termék, androidos eszközök piacán, a közép kategória alatt ezt kapod. Még a középkategória is vacak, hibákkal fűszerezett.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Hát az egyik kínai a másik nexus! Ez egy nagy érv szerintem! Pár ismerőnek van kínai telefonja igaz nem pont ez s nem is felsőkategória de azért vannak gondok sokszor fagy nekik szétesik a rendszer. Pl multkor fotóztam eggyel mondom nem ezzel a típussal de ez a márka volt s zoom közben lefagyott villant egyet a vaku újraindult!
Nagyon terjed a keleti piac de én még nem váltanék főleg nem egy nexust -
A frissített Google Fotók alkalmazás egész jó lett. Láttátok?
-
hali. n6-ot érdemes meizu pro 5(mint a note 5 hardvere) öt re cserélni?? kb 1:1 be.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
-
válasz
hallerlaller #4475 üzenetére
ennél már csak az index jobb
egyébként ezekről a cikkekről még azt is el tudom képzelni,hogy a konkurens fizet érte, hogy hozzanak le valami baromságot. Milyen gyártó nincs megemlítve ? Sony ?!2 nexus is ekézve van, akár még a samsung keze is benne lehet.. ki tudja.
-
hvg tech rovat az androidheadlines meg christiantoday szintű, hozzáértést teljesen nélkülöző társaságok. lehoznak mindenféle alaptalan klikkvadász cikket. ez esetben is bevált a taktika, ugyanis idelinkelted hogy csámcsogjunk rajta. hibáztál, legközelebb ne tedd
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
-
-
válasz
adamfriday #4467 üzenetére
Ha kicsit visszább olvasol ugyanezt írtam le! Vagyis másoltam be magyarul amit a mobilarénások írtak csak elvileg akkor nem kellene merülnie éjszaka 5-6 % ot sem az aksinak! Szerintem! Pl a note 4 éjszaka max 2-3 % ot merült pedig doze sincs rajta
-
Van egy kis fogalomzavar a Doze kapcsán. A Marshmallow-ba integrált "app altatóról" van szó, amely figyeli a szenzorokat. Ha nyugiban van a telefon és nincs töltőre dugva akkor aktiválódik.Ezt nem kell telepíteni sehonnan. Bővebben itt angolul.
Vannak hasonló megoldások, pl az Xposed alá telepíthető Amplify (ez a wakelockokat limitálja), vagy a Greenify (ez elaltatja a kiválasztott háttérben futó appokat, amíg el nem indítjuk őket újra). -
köszi. tehát akkor nekem nem kell n6 ra progi, de lollipoposnak miket ajánlasz???
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
A Lollipop egyik nagy rákfenéje az időközben kijavított memóriaszivárgás mellett az üzemidő volt, az Android 5.x-szel telepített mobilok az átlagnál szignifikánsan gyorsabban merültek. A keresőóriás rágyúrt a dologra, a Marshmallow két új algoritmussal igyekszik javítani a helyzeten, a tapasztalatok alapján kimondottan nagy sikerrel. A telefon a szenzorok adatait figyelve Doze módba kapcsol, ha nincs töltőre dugva és hosszabb ideig mozdulatlan marad. Ekkor a rendszer korlátozza az appok hálózati hozzáférését és a számításigényes feladatokat, ezáltal javítva az üzemidőn. Az App standby pedig a szoftverekkel kapcsolatos használati szokásokat monitorozza: annál erősebben korlátozza a programok háttérben futó műveleteit, minél ritkábban nyúl hozzájuk a telefon tulajdonosa.
Elvileg benne van . Itt mobilarenan írtak marshmallow bemutatásban róla azt linkeltem
-
doze-ről most hallok először. van fenn jópár fajta, mlyik ajánlatos?? van igazi haszna???
-
Ne is mond, nekem ugyan ez 2G-vel, ugyanis itt falun nincs 3G valamiért.. persze 4G van, hiszen az nagyobb területet fed le, így elér ide is, persze nem mindenhol elérhető. De maga a torony ami van csak 2G jelet sugároz...
Szóval nekem is ugrándozik elég sokat.. és elég idegölő, főleg mobil netnél.
-
válasz
s3nsitivity #4455 üzenetére
-
Félig OFF de ha valakit érdekel a Nova Prime csak $0.99 !
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Én éjszakára egyébként qi töltőre szoktam tenni ha alacsonyan van az akku szint, de éppen azon gondolkodtam hogy teszek egy időkapcsolót a töltő elé, hogy ne menjen egész éjszaka, csak mondjuk 2 órát. Az előző nokia qi töltő például azt csinálta, hogy amikor már nem töltött, akkor elkezdett nagyon halkan zúgni/ciripelni, sokszor hajnalban arra ébredtem fel hogy valami az agyam mélyén búg
Egyébként a Nexus 6 nem merül éjszaka tehát nem is szükséges egész éjszakára töltőn hagyni, de szerintetek ez az időkapcsoló dolog felesleges? Igazából nem szeretem bedugva hagyni ha elmegyek otthonról, ezért is praktikus lenne (amúgy is van itthon egy).
Nem értek a villamossághoz tehát nem tudom mennyire "veszélyes" egyébként bedugva hagyni egy ilyen töltőt.. vagy mennyire "kevésbé veszélyes" egy időkapcsolót állandóan bedugva hagyni
de tényleg nem értek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Én kb kétszer használtam eddig a gyári töltőt. Nekem egész nagy qi töltőn hever a telefon és minden nap a minkanap végére fel is töltődik. Elég sokat telefonálok napközben így ha kábeles töltőt használnék már rég gajra vágtam volna a micro usb csatimat.
Egyébként nagyon gyors a gyári töltő. A qi viszont nagyon lassú így az álabb leírtak szerint az én akksim örökéletű lesz.[ Szerkesztve ]
-
úgy gondolom, az elhangzott érvek mellett, nem kell félni a gyorstöltéstől...
-
válasz
s3nsitivity #4441 üzenetére
Akkor marad a jó öreg Sony Ericsson töltő
-
-
válasz
Den Hadnagy #4439 üzenetére
Turbo Chargerrel mellett amúgy ki lehet kapcsolni a gyors töltést? Tehát szoftveresen Turbo Charging off? Ilyet lehet?
-
Az akkukérdéshez annyit tennék hozzá, hogy amennyiben a nem megfelelő kezelés + a használat miatt netán veszít is a kapacitásából, olyan drasztikus különbség amúgy sem lesz, mert egyrészt napról napra történik, másrészt a folyamatos szoftveres fejlesztés miatt javulhat is a készülék energiafogyasztása.
A magam részéről én még mindig az éjszakai gyenge töltésre voksolok (1 A és alatta).
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
válasz
Postas99 #4437 üzenetére
" Fullra töltött állapot jelenti az 1 ciklust "
Nem. A töltőről fel - le egy ciklus. Legyen az 1-2 perc vagy 1-2 óra.
Ha 5 és 90% között tartam akkor örök életű mert nem végzem ki az életciklusait?
De mint mondtam a Lítiumos akkuknak akkora az élet ciklusuk, hogy nem számít mert 2-3 évnél hamarabb nem tudod megölni ha nincs folyton töltőn.Nálunk vannak kiállított telefonok, elég sok, több 1-2 éves és állandóan)!) töltőn van a múltkor mégse volt semmi baja az i5S-nek ami kiadása óta a töltőn lógott(2013 év vége!)
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
válasz
hallerlaller #4436 üzenetére
Fullra töltött állapot jelenti az 1 ciklust. Most utazok majd linkelek egy igazán szakmai cikket erről.
-
-
válasz
Postas99 #4434 üzenetére
Mihez képest kevesebbet?
Egy Li-ionhoz képest igen.De ez olyan mint az SSD-knél, hogy ne pörgess rajta nagy fileokat mert szétcseszi.
Ja ez is igaz volt egy pár éve , bár ma is csökkenti az élettartamát de , hogy most 10 vagy 7 év már oly midnegy szvsz.Ez a helyzet a lítiumos akkukkal is.
-
Olvasd el a Motorola hivatalos írását a droid turbo akku töltéséről. Ott írják hogy kikapcsolva töltsd. A Li-po akkor pedig speckó cucc. Hamar gajra lehet vágni. Nem túltöltésről beszélek hanem töltés ciklus-ról. A Li-po kevesebbet tud ciklusban. Amúgy meg úgy töltöd ahogy akarod. Pusztán ennyit akartam közölni. Az tény hogy nem kéne hagyni lemerülni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
s3nsitivity #4432 üzenetére
Hasonlót akartam írni Én is. Nem értem az összefüggést
Azt kifelejtetted, hogy " 3x merítsük le teljesen, aztán töltsük 1 napig" meg a társai..
Postas99 (#4429)
Egyrészt nyilván tesztelték, ha nem bírná, akkor nem csinálnak turbo chargert.
Másrészt meg elektronika szabályozza már ezer éve az egész töltési műveletet.
Elvileg amikor lemerül, akkor se kopp 0-ra merül, hanem még előtte kikapcsol a telefon.Szép is lenne,ha mindig azt kéne lesegetni, hogy 95%-nál lehúzza az ember a töltőről
Ráadásul ha jól rémlik a turbo nem tölti fel maxra, csak 70%-ig, onnantól meg már normál töltés megy. Nem véletlen van ez így kitalálva.
Egyébként ha valaki kímélni akarja az akkut, akkor pont az a lényeg, hogy rátöltsön, ne merüljön le koppra, az nem tesz jót neki, kb. ennyi.
Nexus 6-nál se a turbo charger miatt púposodott a hátlap, hanem mert a ragasztó elengedte (talán a töltés közbeni akku melegsége miatt,de ez már mellékes). 6P -nél ez már nyilván nem játszik, teljesen máshogy van összerakva. -
-
Szerintetek Nexus 6 vagy Nexus 5x inkább?
A 2013-as Nexus 6-ra meddig lesz frissítés hivatalosan? -
Azért említettem az aukey mert az az aliexpress - en is hamisítatlanul kerül eladásra. Nem hamisítják eredeti igazolást is kapsz hozzá.
A gyorstöltőnek a használatát viszont körültekintéssel kell kezelni. Magyarul: ha töltesz jobb ha nem 100% amire töltöd az aksit hanem csak 93-95% érdemes hetente kikapcsolva tölteni a készüléket, ekkor viszont lehet akár 100%-ra is.
Naponta akár többször is rátölthetsz nem baj ha csak 10-20%-ot[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok, par napja a skype ertesitesek nem jelennek meg a telefonon csak ha a skype meg van nyitva. Ez valami new skype feature (
) vagy nalam rossz valami? Stock romot hasznalok.
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
válasz
zragon18 #4420 üzenetére
gyári teljesen új marshallowon nem tudom minek változtatni :S csak a gondot csinálják maguknak, meg a megmagyarázhatatlan bugokat...
-
viszzább olvastam a gyorstöltőkről...tehát káros az akksira vagy nem érdemes foglalkozni vele.
-
Ém 115ér vettem a 64gigásat 14 hó teljes körű garival. Makulátlan állapotba.
-
és mivel tudom a bootloader downgrad-elni?
-
-
válasz
s3nsitivity #4419 üzenetére
magyarán vissza teszek mondjuk egy 5.1.1-et és jó lesz?
megadta az email címét mégsem jó[ Szerkesztve ]
-
válasz
zragon18 #4418 üzenetére
FRP.
Nem lett kilépve a Google fiókból. Kicsit pofátlan dolog, biztos lenne egy két szavam az eladóhoz.
Elvileg ha azzal amivel be volt lépve belépsz akkor tovább kéne mennie.
Ha nem akkor elvileg ha downgradelsz egy bootloadert akkor nem kéri.
Van egy pár készülék amin kilehet játszani de tudtommal a Nexusokon nem" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
válasz
s3nsitivity #4417 üzenetére
NRT-vel felraktam a gyári romot , és elinduláskor ez várt , "Az eszköz visszaállítása megtörtént . A folytatáshoz jelentkezz be egy olyan Google fiókkal , amelyet korábban szinkronizált ezen az eszközön " Az előző gazdája természetesen megadta és mégsem jó
biztos hogy nem lopott meg ilyesmi ha erre gondoltok , Recoveryből nyomtam factory reset is.
-
-
válasz
Den Hadnagy #4413 üzenetére
Gyakorlatilag tökéletes állapotban van, karc törés semmi, tokkal kaptam, mert tokban hordta az előző tulaj, 2015 májusi, így tesztkép használatával észre lehet venni a beégést, de elég halvány, engem se nem zavar, se nem látom 95%ban. (Azt tegyük hozzá, ez holland ár, a gyerek apja előfizetéssel iphone 6ot hozott ki előfizu újításkor, de ragaszkodott a régi készülékhez, így a gyereké lett az iphone6, ettől meg megvált. Napokig néztem én is, hoyg vajon hol lehet a hátülűtő, de nincs. Így én is örülök neki, hogy ilyen jót sikerült kifogni!
Én is max az idei nexust lesem, mint lehetséges továbblépés, a 6p nem hozza azt az érzést, hoyg akarom.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok !
Én is boldog tulaja lettem egy Nexus 6-nak , de az előző gazdája előszeretettel romolta , én pedig a gyári szűz rendszert szeretném használni , elolvastam az első h.sz.-t de ott csak olyat találtam hogy Factory image telepítés. ez lenne a gyári rom vissza állítása?
segítségeteket előre is köszi -
válasz
Den Hadnagy #4413 üzenetére
+1
Én is csak azért nem pakoltam még fel apróra mert nem tudnám mit vegyek utána.. egyszerűen semmi sem fogott meg.
Majd az idei nexus vagy HTC esetleg 1+3 am iérdekelhet de az eddig kaidott készülékekből nekem az N6 a tökéletes." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
válasz
Plasticbomb #4412 üzenetére
Kinek mi a jó állapot, nekem személy szerint az az ár már gyanúsan kevés lenne, mindenestre örülök, hogy ilyen jó üzletet kötöttél. Bámulatos, hogy egy ilyen penge készülék milyen alacsony áron kapható. Mai napig veri az élmezőny jelentős részét...
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
válasz
Den Hadnagy #4411 üzenetére
75 ezer körül kezdődik. (250 €) És egy igen szép állapotut vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Tudtommal az expansys már pl. nem tart készleten, pedig az nagyon jó forrás volt.
Hardveraprón nézted? Szokott lenni új, meg használt is. Szvsz most olyan 100 a reális ár, állapotfüggően.
-
válasz
s3nsitivity #4407 üzenetére
Na ezt jó tudni, köszi
-
Hol lehet most kapni a Nexus 6-ot jó áron?
-
-
válasz
Den Hadnagy #4405 üzenetére
Ha van értesítés akkor bizonyos időnként is felvillan.
Amúgy én is nagyon szeretem.
DT2W meg elég sok kernelbe van én is használnom ezt a funkciót pl, nem volt még példa arra, hogy magától feloldódott volna a zsebemben és jól veszi a kopogtatást is." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
válasz
adamfriday #4390 üzenetére
Sziasztok!
Beléptem én is a felső kategóriába. Ha jó turbo chargert keresel akkor ebayen van minőségi ami nem hamis. Aukey, blitzwolf.,tronsmart. Ezek közül érdemes választani.
-
Nem rossz dolog, bár még nem tökéletes, mert volt olyan, hogy éjszaka felébresztett a felvillanással, pedig nyilván nem nyúltam hozzá.
Én akkor lennék tökéletesen boldog, ha lenne emellett/ehelyett duplakoppos ébresztés, a G2-ben nagyon szerettem. Bár 10-ből nyolc alkalommal így sincs szükség a feloldógombra.
-
válasz
Den Hadnagy #4403 üzenetére
Nagyon szeretem ezt a funkciót. Örülök hogy egyre többen kezdik el valamilyen módon alkalmazni.
-
Kb a telefon mozgását érzékeli. Többnyire akkor villan fel, amikor olyasféle mozgássort érzékel, mintha az addig nyugalomban lévő telefont pl. felemelted volna az asztalról. Hagyd nyugton 10-15 másodpercig az asztalon, aztán a szokásos mozdulattal emeld fel. Fel fog villanni.
-
válasz
cannibalform #4399 üzenetére
mármint az egyik dugvilla ? Azt hogy hoztad össze ?
(#4400) pilu85 : google.. olvass utána
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó