Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ronin-

senior tag

válasz s3nsitivity #4432 üzenetére

Hasonlót akartam írni Én is. Nem értem az összefüggést :) Azt kifelejtetted, hogy " 3x merítsük le teljesen, aztán töltsük 1 napig" meg a társai..

Postas99 (#4429)

Egyrészt nyilván tesztelték, ha nem bírná, akkor nem csinálnak turbo chargert.
    Másrészt meg elektronika szabályozza már ezer éve az egész töltési műveletet.
    Elvileg amikor lemerül, akkor se kopp 0-ra merül, hanem még előtte kikapcsol a telefon.

Szép is lenne,ha mindig azt kéne lesegetni, hogy 95%-nál lehúzza az ember a töltőről :D Ráadásul ha jól rémlik a turbo nem tölti fel maxra, csak 70%-ig, onnantól meg már normál töltés megy. Nem véletlen van ez így kitalálva.
    Egyébként ha valaki kímélni akarja az akkut, akkor pont az a lényeg, hogy rátöltsön, ne merüljön le koppra, az nem tesz jót neki, kb. ennyi.
    Nexus 6-nál se a turbo charger miatt púposodott a hátlap, hanem mert a ragasztó elengedte (talán a töltés közbeni akku melegsége miatt,de ez már mellékes). 6P -nél ez már nyilván nem játszik, teljesen máshogy van összerakva.

Új hozzászólás Aktív témák