Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
dozsabalint
üzenetére
Tehát az 5.0.x rosszabb volt, mint a 4.4.4, és az 5.1 jobb, mint az 5.0.x.
Kérdés, hogy a 4.4.4 és az 5.1 milyen viszonyban állnak, mert egyelőre senki semmivel nem győzött meg teljes magabiztossággal, és mindenki az 5.0-hoz hasonlítja, 4.4.4-hez nem nagyon eddig.Az olyanok, hogy az 5.1 sokkal gyorsabb, az nem jelent számomra semmit, mert nekem nem nagyon van sem akadás, sem lag, sem app eldobálás, sem kameraprobléma, sem flashlight probléma, sem wifiprobléma, sem semmi olyan, amilyeneket itt elég sokan leírogatnak. Nem sikerült még annyi mindent elindítani, hogy leakadjon, és ha normálisan használom, 1,1-1,4 GB ram van mindig szabadon.
Tehát mindenki állítja, hogy az 5.x-ek akkor is sokkal jobbak, mint a 4.4.4, ha tele vannak hibákkal. Kérdem én jelenleg 4.4.4 alól, mi az ami meggyőzne engem, hogy 5.x-re váltsak, mikben jobb konkrétan felhasználói szinten, ha sok dologban, használhatóságban meg szarabb? A dizájn nem győzött meg, tehát ezt hagyjuk is ki.
És speciel stock romokról beszélek, mert én kivételesen nem vagyok fejlesztő, tehát nem akarom 2 naponta cserélgetni, nem akarok újraindítgatni, nem akarok semmi olyat, ami nem a telefon használata
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Túra és kirándulás topic
- Arc Raiders
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest