Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz dozsabalint #37086 üzenetére

Tehát az 5.0.x rosszabb volt, mint a 4.4.4, és az 5.1 jobb, mint az 5.0.x.
    Kérdés, hogy a 4.4.4 és az 5.1 milyen viszonyban állnak, mert egyelőre senki semmivel nem győzött meg teljes magabiztossággal, és mindenki az 5.0-hoz hasonlítja, 4.4.4-hez nem nagyon eddig.

Az olyanok, hogy az 5.1 sokkal gyorsabb, az nem jelent számomra semmit, mert nekem nem nagyon van sem akadás, sem lag, sem app eldobálás, sem kameraprobléma, sem flashlight probléma, sem wifiprobléma, sem semmi olyan, amilyeneket itt elég sokan leírogatnak. Nem sikerült még annyi mindent elindítani, hogy leakadjon, és ha normálisan használom, 1,1-1,4 GB ram van mindig szabadon.

Tehát mindenki állítja, hogy az 5.x-ek akkor is sokkal jobbak, mint a 4.4.4, ha tele vannak hibákkal. Kérdem én jelenleg 4.4.4 alól, mi az ami meggyőzne engem, hogy 5.x-re váltsak, mikben jobb konkrétan felhasználói szinten, ha sok dologban, használhatóságban meg szarabb? A dizájn nem győzött meg, tehát ezt hagyjuk is ki.

És speciel stock romokról beszélek, mert én kivételesen nem vagyok fejlesztő, tehát nem akarom 2 naponta cserélgetni, nem akarok újraindítgatni, nem akarok semmi olyat, ami nem a telefon használata

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák