- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
GregOlah #19937 üzenetére
Én is 140 óránál tartok a 4.3-mal és semmi gond. OTA frissítés volt nálam, nem csináltam visszaállítást. Nagyon jó kis update - még ha nem is látványos. A touch érzékenységének a növelése az egész rendszert tette sokkal smoothabbá, pedig már előtte is nagyon meg voltam vele elégedve, nem is gondoltam, hogy ezzel ennyit lehet még dobni rajta. Az akkuidő is javult valamelyest, a fotók is kicsit jobbak talán.
A GMail értesítéssel kapcsolatban kérdezem, hogy a frissítés magától jött, update zippel tetted fel vagy kikényszerítetted ilyen Google Framework leállítással + adat törléssel? Mert utóbbi esetben pl. az is lehet az oka. Ismerősön Nexus 7-en csinált ilyet és neki is gondja lett az értesítéssel.
De amúgy ez nem 4.3 függő, mert nálam pont a frissítés előtt volt hasonló gond 4.2.2-n, igaz én is variáltam ezzel-azzal... de nálam végülis megjavult (kopp-kopp).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged