- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz szuladam #38404 üzenetére
A facebookot és az alkalmazásváltást én is alá tudom támasztani, két napja álltam át ART-ra, és az eddig is gyors telefonom most mint a villám, könnyedén működik.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
válasz Criton #38314 üzenetére
A beállitásokban a telepitett alkalmazások listájában kiválasztod a jelenleg megnyiló képnézegetőt, és rámész, hogy alapértelmezések törlése. Ez a többi appnál is igy működik.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
válasz eladogeppc #35392 üzenetére
Évekig SAMOLEDet használtam, el sem tudtam képzelni nélküle az életemet, de a Nexus sebessége teljesen elfeledtette velem. Az igazság az, hogy számomra a legszebb kijelző mára za LG True HD IPS-e, az valami fantasztikus.
Szóval az említett telefonokon ne vacilálj, fogd a Nexus4-et, ha elérhető, hihetetlen milyen minőségbeli különbséget nyújt a többi gyártó akár még erősebb csúcsgépeivel szemben is.
-
Nazara
őstag
válasz z123456789 #34752 üzenetére
Úgy emlékszem külön opció nincs rá, viszont ha widgeteket pakolsz ki és az adott oldalra már nem fér, akkor ad egy újat, és igy tovább.
Egyébként tedd fel helyette a GEL-t, az előbb linkelték ez az eredeti.
-
Nazara
őstag
válasz zezoka #34058 üzenetére
Google-fiókhoz vannak rendelve a fizetős appjaid is, tehát ugyanúgy le tudod tölteni őket a Playből. Csak nyilván mondjuk a játékokban nem lesznek meg a haladásaid, kezdheted előről.
(#34059) Criton: fentebb említette valaki, hogy a Google tiltota le ezt a fajta szinkront.
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz Criton #33215 üzenetére
Elvileg pont ez az ART lényege, idézet a mobilaréna cikkből: "mivel Dalvik futás idejű fordítása (just in time, azaz JIT) helyett az alkalmazások a telepítés során fordulnak gépi kódra (ahead of time, azaz AOT), azaz nem használat közben, hanem installáláskor készül belőlük futtatható állomány. Ezáltal viszont nő az alkalmazások mérete, illetve a telepítési idő is hosszabb lesz."
-
Nazara
őstag
válasz RootRulez #33137 üzenetére
A notibar alatt van a három pötty, ami a további beállitásokat jelöli az adathasználaton belül, ott be lehet jelölni, hogy a wifi forgalmat is mutassa külön.
-
Nazara
őstag
Sziasztok,
Egy hónapja használom a Nexusomat, de most szeretnék segitséget kérni. A végső cél a KitKat lenne, de egyelőre azzal is megelégednék, hogyha teljesen gyári állapotba kerülne a telóm, mert szerintem most nem abban van.
Ezt lehet tudni a rendszerről, valamint néha feldobja, hogy egy 1.8 mb-os frissitést kiván telepiteni, de mikor leokézom, akkor belép recovery-be (CWM Recovery v6.0.1.9), és hibával leáll.
Super Su telepitve van, de nincs root jogosultsága.
A gondom igazán az, hogy nem én vagyok az első tulaj, az eladója ilyen állapotban hagyta rám, ez normális?
Szerk:
Ja még: a bekapcsolásnál a kis lakat nyitva van, ez opened-bootloadert jelez?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest