-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Eclips21 #53422 üzenetére
Én múltkor eléggé megszívtam az akksi kiszerelésével. De legközelebb már menni fog. Mondjuk a videóban mondja is a fickó, hogy eredetileg nagyon nehéz kiszedni, javasolja hajszárító, vagy hőlégfúvó használatát. Mondjuk én ezek nélkül estem neki, de azért kijött. Még nem robbant fel, úgyhogy talán nem tettem tönkre a feszegetéssel...
-
NTonee
veterán
válasz
Eclips21 #48147 üzenetére
van fent ilyen app a telón, arra a csatornára van állítva a router ami üres (de akár még a router is meg tudná mondani custom firmware-el). Mindig magam állítom, nem auto beállításon van. De nem ezzel van a gond, hiszen amíg csak minimális wifi forgalmat csinálok otthon notebookal (pl: böngészés), addig semmi baja a bluetooth hangátvitelnek. Amint pl letöltést indítok, azonnal letérdel. A gond, hogy a bt és a wifi frekvenciája fedik egymást, ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, a wifi elnyomja.
tlala: kipróbálom majd
de mivel az otthoni wifi 2,4GHz-en dumál, így kevés esélyt látok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged