- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gborisz
tag
válasz
SyMbioTe #62090 üzenetére
Köszi, megfontolom. Sajnos közben olvasgattam még, és az Mi A2 meg a Note 5 is beesett a kalapba, a kicsit erősebb hardver miatt. Szegény N4-em már merül is gyakran, a bekapcsológombot is megint cserélni kéne, és mostanában random kikapcsol. Pedig megtartanám még 5 évig ha lehetne
-
t181
senior tag
válasz
SyMbioTe #61869 üzenetére
Szerintem érdemes frissíteni. Pont a napokban jött ki új verzió (valószínűleg az utolsó), nem tudom mennyire stabil, Én nem raktam fel. De olyan változtatások vannak benne, amik miatt nagyon ajánlott teljesen újból rakni a rendszert (tehát mindent wipe-olni kell az internal storage-on kívül).
Ezt az akkumulátor kalibrálós dolgot felejtsd el. Egyrészt semmi értelme, másrészt pedig nem tesz jót az akkunak ha nagyon le van merítve.
-
t181
senior tag
válasz
SyMbioTe #61863 üzenetére
3 hónapja tettem fel a Chroma akkori legújabb verzióját, azóta nem nyúltam hozzá és semmi baja, szóval nem hiszem, hogy a rommal van baj. A melegedés szerintem (sajnos) normális. Főleg reggel szoktam észrevenni, mielőtt felkelnék nyomkodom egy kicsit, olvasgatok és eléggé fel tud melegedni, pedig semmi érdekeset nem csinálok vele. Ez szerintem betudható annak, hogy nyár van. Tavaly kint a napon annyira meleg volt, hogy használhatatlanná volt a telefon, forró volt, és nem reagált az érintésre. Be kellett vinnem, letettem az asztalra, vártam 10 percet és megjavult.
Túl sok mindent nem lehet vele kezdeni, alulfeszelés, max frekvenciák csökkentése, esetleg takarékosabb governor választása segíthet.
A merülést érdemes megnézni BBS-sel és Wakelock Detector-ral, de az is lehet, hogy gyenge térerő miatt merül. -
viger
tag
válasz
SyMbioTe #61821 üzenetére
Van valami programod ami befolyásolja a megjelenítendő kép tulajdonságait. Pl: nálam a lux automata fényerő állító volt az. Alkalmazások menüpont alatt a a kis fogaskerékre kattintva kijön egy másik menü. Megjelenítés más alkalmazások felett. Ebben kapcsolgasd ki az alkalmazásokat és ha megvan a megfelelő akkor már nem dobja ki ezt az üzenetet (Marshmallow de valami hasonlónak kellene lennie a lollipopon is.)
-
pazirezz
tag
válasz
SyMbioTe #61405 üzenetére
Készenléti idő nálam is így alakult gyári 5.1-nél: reggel 7-kor lehúztam töltőről, elmentem melózni, hozzá se nyúltam, csak mobilnet volt (maradt) bekapcsolva, délután 2kor "nyöszörgött", h etetni kellene .. először azt hittem, h az akksim "megdöglött" .. aztán feltettem 6.0-t, azóta lényegesen javult .. így csak akkor merül jobban, ha tapogatom, amúgy estig simán kihúzza.. .
(lehet megoldotta volna a problémát, ha főzött, más kernel párossal rendelkező 5.1-et teszek fel, ahogy már előttem írták)
(#61403) Fred23: Én is szoktam ezt-azt javtekolni .. inkább csak kókányolásnak hívom
telefon kijelző-szalagkábel csere, notiban kijelző csere, ezt-azt megoldottam már .. sőőt, hőlégfúvóval, hőmérőszondával már alaplapon VGA chip "újraélesztés" is volt.. de hajszárítóval nekiállni?!
Ezek után még-jobban várom az eredményt .. minden rosszindulat nélkül .. tényleg remélem, h sikerül -
t181
senior tag
válasz
2. Nekem reggel 7-től megy a mobilnet (2G) és a wifi (2-3 órán át nem is volt sehova kapcsolódva, csak be volt kapcsolva) és most van 83%-on. 20 perc képernyőidőm van, szóval szinte egész nap nem nyúltam hozzá, de ez a készenléti idő még engem is meglepett.
Én a Chroma-t ajánlanám feltenni, még nem volt vele bajom.
Többieknek: a fenti akkuidőt ráadásul úgy sikerült elérni, hogy a wifi és bluetotth scanning is be volt kapcsolva. (most jutott csak eszembe, hogy elfelejtettem kikapcsolni miután feltettem a romot)
-
zezoka
őstag
válasz
1.: Bökj rá a fókuszáláshoz a képre, és akkor rendesen használja a vakut. Régóta fennálló hiba.
2.: Aksi-nál ez van. Én csak akkor kapcsolok mobilnetet ha netezni akarok. Amúgy vagy off, vagy 2G. Így sokat lehet spórolni (wlan, és blue is csak akkor ON, ha használom is, aztán egyből OFF). Az meg természetes, h egy rebbot után újraszámolódik, és kicsit mást mutat. -
válasz
1.: Ezt nem teljesen értem.
2.: Ez inkább úgy tűnik, hogy a mobilnet eszi az aksit, én mindenképpen javasolnám, hogy kirpóbálj valamilyen más kernel / főzött rom párosítást.
3.: Próbáld ki, hogy a digitizer (érintőképernyő) működik-e rendesen, Erre itt találsz egy csomó appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest