- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FüligJimmy
csendes tag
Sziasztok!
Nos, minden csoda 3 (hó)napig tart.
SyMbioTe-nek volt igaza. A 61924. hozzászólás környékén kipróbáltam egy noname akksit, a gyári 2100 mah helyett brutál 2500-at ígért. Annyi pluszt nem adott, de egész használható volt a telefon ... eddig.
Mára sajnos eljutott oda, hogy 100%-ra fel se lehet tölteni, leveszem a töltőről, 92%. Pár óra alatt leesik 70% környékére, majd, ha eléri a 30%-ot, kapufa. Mindenesetre egy próbát megért, ez van.
Gondolkodom, mit csináljak:
1) Nexus 5x?
2) Asus Zenfone Selfie? (ugyanúgy nyitható a bootloadere, és cserélhető!! az akksi benne)
3) LG szervíz? Nem tudom, megéri-e azt a 12e-et egy >4 éves telefon (mondjuk 5500-ért is ideadják, csak akkor nincs garancia rá), bár semmi baja nincs, amire nekem kell, azt tudja. Csak hát bármikor elpukkanhat benne valami.Ha van ötletetek, szívesen veszem. Addig is megy vissza a régi gyári akksi.
Üdv,
Imi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest