-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
válasz
Crucio #62002 üzenetére
Köszönöm!
Valamikor elég erőteljesen képben voltam, azután jött kb 2 év windows telefon.
Ilyenkor derűl ki milyen könnyen felejt az ember.
Azóta potom pénzért sikerült hozzájutnom egy nexus 5-höz, most azt nyüstölömAz egyetlen nyűgöm a bluetooth kihangosító. Amíg a nexus 4 igen kellemes hangerővel szólaltatta meg a kihangosítót, addig az 5 alig hallható.
Nem tudod véletlenül hogyan lehet ezeknél ezen állítani? -
tamas.nick
aktív tag
válasz
Crucio #61984 üzenetére
Az alapértékre már nem emlékszem, de mondjuk kiír 24°C-ot, elkezded használni a telefont, netezel, lefuttatsz benchmarkot, amitől a teló átmelegszik, de a szenzor adata alapján továbbra is 24°C-ot mutat vagy 1-2° eltérést.
Úgy is meg lehet nézni, hogy figyeled egy alkalmazással a hőmérsékletet és töltőre dugod majd kihúzod, ha azonnal ugrik fel-le az érték, akkor kamu. -
dombila
őstag
válasz
Crucio #46810 üzenetére
ebay-en 40-50 font körül van + szállítás (kb 10-12 font). Ez mai MNB árolyamon kb 22-23e Ft.
Esetleg érdemes nem kínai forrást választani, az lista első eleme pl. londoni. A kínai olcsóbb, de hátha nem az lesz benne...
-
SÖ
addikt
válasz
Crucio #14651 üzenetére
Ez relatív, csak akkor lehetne rá válaszolni ha szignifikánsan nagyon jó v. rossz lenne. De annyit tuti bír mint az iPhone.
Zenére woodoo romot használ az sgs, de nexusra úgy tudom nem meg fel. De van egy nagyon jó lejátszó app. Nem winap, nem poweramp, nem neutron. Annál is jobb hangja van, de még kicsit bugos, mert túlkomplikált lockscreem kezelése. -
Worlon83
aktív tag
válasz
Crucio #14490 üzenetére
2 kompromisszumot azért kell kötnöd:
- 16 GB a max háttértár, amiből kb. 12,8 használható
- LTE nincs, ill. csak korlátozvaElső inkább, amit nagyobb "gondnak" találok. Előző telefonomban egy 32GB-s SD kártya volt, sose kellett a helyre figyelnem. Nexus-nál azért igen. Bár persze pár HD film törlésével megoldódik minden gond
Második itthoni állapotokat tekintve a tökmindegy kategória.Szerintem más téren nincs semmi gond sem, sőt...
Ár/Érték arányban még mindig verhetetlen.Munkahelyemen rengeteg embernek van iPhone-ja (5-s leginkább), és egyik legelhivatottabb múltkor kezébe kaparintotta a telefonomat, és 10 perc nyúzás után közölte, hogy hihetetlen, nem bírja megakasztani, döccenésre bírni a telefonom. Eléggé úgy látszott rajta, hogy komolyan megtetszett neki
-
X DoZ3R
tag
válasz
Crucio #14483 üzenetére
hangminőség? (zene) : poweramp-t használok tökéletesen szól, nincs bajom vele, más progival nem néztem még de nem is akarom
térerő? soha nem volt vele bajom,T-s vagyok
általános használat? abszolút nyerő mindenben, simán helyettesíti a laptopom
és ahogy én "nyírom" az aksi is bírja egész nap, kamera auto focus szokott rosszalkodni néha, de ez köztudott hogy a kamerája csak átlagos mintsem kiváló
képernyőről vélemények? gyári romon kicsit fakó, ez tény, annyira nem zavaró, de egy custom kernel telepítése után látszik a különbség, hogy szebb, kijelzőproblémák sztem teljesen eltűntek mivel a januári uj szériától kezdve ez javítva volt
remélem tudtam segíteni
-
HardRic
addikt
válasz
Crucio #14483 üzenetére
Zenét nem hallgatok telefonon, de videónézésből lejött, hogy gyárilag halk. De mivel Nexus, ezen lehet segíteni.
Térerő teljesen oké, a wifi tapasztalataim alapján kb olyan, talán kicsit jobb, mint a telefonos átlag.
Általános használatra a pattogós szót tudnám használni. Minden kurvagyorsan reagál, de melegszik is.
A kijelző nekem amikor megjött sárgás volt, ez azóta elmúlt (érintős cuccoknál ez nem ritka). A színei alapesetben nekem nagyon fakók voltak, de helyesen bekalibrálva azt kell mondanom, hogy ez az egyik legszebb kijelző amit láttam. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Micro Four Thirds
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest