- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz RootRulez #33540 üzenetére
Nekem a Google Services nem fogyaszt ennyit, az viszont inkább idegesítő, hogy a Chrome a reggeli update óta 8%-ot evett meg 2 perc alatt...WTF? Viszont az tetszik, hogy alapjáratban szinte semmit sem eszik a teló
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
adamfriday
senior tag
-
appel
őstag
válasz RootRulez #33315 üzenetére
Nem, én a full stock 4.4-el kijött verziót használom. A google oldaláról letöltött factory image-et telepítettem. Az E-mail kliens verziója nálam: 6.0-907817
Az androidpolice-os régebbi, mert az csak 6.0-893803[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz RootRulez #33137 üzenetére
A notibar alatt van a három pötty, ami a további beállitásokat jelöli az adathasználaton belül, ott be lehet jelölni, hogy a wifi forgalmat is mutassa külön.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
twine
veterán
válasz RootRulez #32226 üzenetére
Ugyancsak Uk töltőm van átalakítóval,,,alig használom, épp azért amit mondtál...(számomra nem tökéletes az átalakítóval a csatlakozás...)
-Egy 0.8-as Samsung töltőt használok hozzá,,,hibátlanul teszi a dolgát...
-Közel egy év alatt elég sokszor merült csutkára a telefon,,semmi gondja az aksinak
(POnt olyan üzemidőket produkál mint új korában)Amíg csak vártuk, hogy rendelhető legyen a play store-ban én is pörögtem rajta, hogy pont ugyanolyan paraméterekkel rendelkező töltőt vegyek mint a gyári,,,de ez csak az új készülék varázsa volt,,hogy "húúúú majd mi lesz ha meglesz"....
Aztán meglett, és hétköznapivá vállt, épp úgy mint a "használata"...
Sz@rd le.... Töltsd "bármivel", bárhogy,,,,és ha egy utolsó telefont el kell eresztened, amitől tudod hogy le fog merülni a készülék,,ereszd el azt a telefont nyugodtan....azért mert párszor csutkára merül, még nem lesz betegebb....[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz RootRulez #32219 üzenetére
Szerintem nem para, nekem már 4x biztos lemerült fullra kikapcsolásig.Semmi baja, produkálja a számomra jó üzemidöt.Augusztusban vettem.
Amúgy én meg éjszakára mindig kiakapcsolom.
Ne parázz!(#32226) RootRulez
6 óra?Megvettem, másnap mentem nyaralni.A 28 órás busz úton lemerült, és minimum 10 órát le is volt merülve.
Nem téma![ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz RootRulez #32000 üzenetére
"A Cyanogenmod telepítéséhez PC-re (Windows Vista vagy régebbi operációs rendszerrel) is szükség van, és a mobileszközre telepített alkalmazás mellett. A fejlesztők szerint az OS X támogatás hamarosan érkezik (a számítógép-oldalon), Linuxról egyelőre nincs információ. A telepítés futása egyébként abszolút felhasználóbarát, még root jogosultság elérésére sincs szükség a futáshoz, az app mindent saját hatáskörben intéz. A fejlesztők mindenesetre felhívják a figyelmet, hogy a rendszer telepítése a gyári garancia elvesztésével jár."
Nekem se tűnt logikusnak, de a HWSW cikkben ezt írják...
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz RootRulez #31986 üzenetére
Jó, ez igaz, hardveres hiba esetén nem nagyon tudják megállapítani hogy mi van rajta.....akkor van gond ha valami szoftveres hiba/bug van a CM-ben amit feltesz, és pl nem bootol be rendesen.....
Mondjuk lehet hogy gyártói szoftver updater progival PC-n simán visszarakhatod a gyári rendszert.Meg kell várni a felhasználói tapasztalatokat(#31989) Valzor Szerintem hétvégén (vagy hétfőn) megkapjuk, nem hiszem h a ONE és S4 GE után kapnánk meg...ő nekik meg a megjelenéstől számítva 2 hétre ígérték....ugya a két hét hnap jár le, lehet azzal is csúsznak, bár nem tudom már hova....
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz RootRulez #31981 üzenetére
Cikkben le van írva hogy nem kell root hozzá, csak egy windows vista-t vagy annal regebbi windowst futtató PC kiváncsi vagyok mennyivel növeli majd meg ez a custom rom felhasználók mennyiségét.....kétlem hogy sokkal, hiszen rengetegen nem is tudják mi az a cyanogen, sokan mások meg pont garanciális okok miatt nem állnak neki....
Inkább állnának neki a CM11-nek végre hogy minnél hamarabb kijöjjönEzt a Google Experience Launcher-t pedig egyszerűen nem értem miért nem adják ki többi nexusra, annyival nem nyújt többet hogy emiatt váltsanak pl N4-ről...Ráadásul már mindenhol fellelhető a neten, én is ezt használom most stock 4.3-on, szóval ha nem adják ki akkor úgyis telepíti aki akarja....fölösleges volt ezt így bonyolítani, csak negatív véleményeket kapnak, szóval magukat szivatják vele......
[ Szerkesztve ]
-
-
mm89
őstag
-
w333
félisten
válasz RootRulez #31741 üzenetére
A "Tartózkodási hely elérése" maradjon a pipa be és akkor nem lesz szürke a 2 alsó opció sem, így ki tudod őket kapcsolni
Itt Linkeltem 2 db képet így kell legyen beállítva.
Ha a "Tartózkodási hely elérése" -nél kiveszed a pipát akkor pl. a Google Térkép / időjárás alkalmazások sem fogják tudni a helyzetedet hogy hol is vagy, ezért az maradjon a pipa be.
Remélem nem kavartalak össze, és így már érted is
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz RootRulez #30735 üzenetére
A HPM-70-en nincs mikrofon, így jack hosszabbítóval bármilyen telefonra rádughatod. A headseteknél érdekes (ha az egészet használod, mikrofonostul) az iPhone kiosztás.
(#30737) LógaGéza: A 2011-es Sonyk kivételével az összes újabb (és asszem a 2010-esek is) mind az CTIA kiosztást használják. A Nexus 4 is, meg az összes Samsung is.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz RootRulez #30729 üzenetére
Szerintem érdemes lenne elgondolkodnod egy Motorola S10-HD bluetooth fülesen, nekem is ez van. Biciklizéshez használom elsősorban, mert elég praktikus tud lenne (számot tudok vele léptetni előre-hátra, megállítni, hívást tudok felvenni és lerakni vele... de itt írtam is róla). Még a Wave 3-hoz vettem, de Nexus 4-gyel is tökéletesen működik.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
FearTomi
őstag
válasz RootRulez #30739 üzenetére
Huh, erről pont 2 hónapja írtam egy szösszenetet, nem tudom mennyire segít:
"Valószínüleg azért, mert ugyan szabványos jack, viszont van különbség azon belül is. A Nokia, meg a SonyEricsson is OMTP jacket használt, de áttértek a Nexus 4-nél használt CTIA jackhez, mert az utóbbi az elterjetebb. Az olyan gyártók használnak még OMTP jacket mint az Apple, ami azt akarja, hogy a vevő náluk vegye meg csilliárdokért a headsetet és ne tudja esetleg pótolni valami olcsóbbal"
És amit kali kiemelt, ha csak hallgatni akarsz akkor mind1, ha meg kell a microfon és mondjuk minden kezelőgomb is, akkor számít.
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
legenda
válasz RootRulez #30739 üzenetére
ahj (american headset jack) is van, de nexus 4 esetén ctia szabvány adott, a sony...stb is erre tért át egy ideje, előtte omtp volt.
apple cuccok esetén annyi a különbség, hogy például próbáltam sennheiser mm30i (iphone kompatibilis) fülest xperia z alatt (ami ctia), és a mikrofon működött, a hívás felvétele is, a számokat is lehetett léptetni, de a hangerőt nem szabályozta.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
LógaGéza
veterán
válasz RootRulez #30736 üzenetére
Általában az Androidosok pont nem az iPhone-félét támogatják. A Sony se erről híres. A legjobb az lenne, ha keresnél egy iPhone tulajt, és kipróbálnád - vagy valaki más
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz RootRulez #30733 üzenetére
Igen, hál' Istennek ezekből is kettő van - az iPhone féle, és nem az iPhone féle... Kettőnek más a kötése. Lehet kapni fordítót, de az is még egy kábel...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
LógaGéza
veterán
válasz RootRulez #30589 üzenetére
De tudják, megnéztem most, de a célom az lenne, hogy minél kevesebb programot tegyek rá, és abból is csak a legszükségesebbeket
-
LógaGéza
veterán
válasz RootRulez #30586 üzenetére
Még belefér
Engem nem nagyon izgat, én már 4.4-et használok, teljesen jól elvagyok vele, semmi bajom nincs... Egyedül a státuszbárról indítható zseblámpa hiányzik, de azt majd egyszer megoldom forrásbólSamS20
Tuti tesztelnek mindenfele, mindent[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
David3
őstag
válasz RootRulez #30534 üzenetére
Szerintem érdemes toborozni a népet, és többen rendelni egyszerre, így a postaköltség is elosztódna köztetek. Én is innen rendeltem a fórumról. : )
Egyébként nagyon meg vagyok elégedve vele, mert a hátsó plexi teljesen védi a hátlapot, ráadásul a kamerát se takarja el, és a Nexus logót se. : ) Az anyaga sem az a teljesen csúszós, a műanyag és a gumi keveréke lehet... egyedül a csatlakozóknál zavaró, hogy néha bekerül oda egy kis kosz...
-
-
-
rankesz
veterán
válasz RootRulez #30442 üzenetére
Szerintem ahogy lijön a 4-re a Factory Image rá pár órán belül kint lesz a Root is
Ebből kiindulva: Chainfire Roots the Google Nexus 5 with CF-Auto-Root -
ßrainiac
addikt
válasz RootRulez #30426 üzenetére
Ezeket az akksikat folyamatosan kell tölteni, tehát pont hogy jót tenne neki.
Ha van lehetőséged, nyugodtan felrakhatod bármikor - ezen teória alapján létezik a dokkoló is, amire bármikor rá lehet tenni a telót és töltődik is közben.
A másik meg, hogy 54%-os akksival kevés az esély, hogy kibír egy munkanapot (persze az is fontos, hogy meló mellett mennyire lehet nyomogatni ), nekem kb. pont ennyi merül belőle, míg hazaérek munkából.
-
-
w333
félisten
válasz RootRulez #30401 üzenetére
Miért nem használod az Opera Mobile Classic böngészőt ? wifi -n használod normálisan, 3G hálózaton pedig bekapcsolod rajta az Opera Turbo -t ami = Opera Mini, mert adathasználatot spórol !
Különben az lehet hogy ez még macerásabb is lenne ...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #30397 üzenetére
Eddig ha rákattintottam a böngészőre azonnal megnyitotta azzal és, ha akartam bepipálhattam hogy ez legyen az alapértelmezett, tehát megvolt egy kattintásból, most kettőt kell.
Épp ez az, nem akarom állandósítani, mert mobilneten az opera minit haszánlom, céges wifin ez nem megy, így itt más böngészőt használok
ilyen volt régen
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
w333
félisten
válasz RootRulez #30345 üzenetére
Nincs kamera körül ki van vágva a fólia
(#30346) Zsírkrétamen
Hát remélem hogy azért valami megkülönböztetés kéne hogy legyen ...
Azért egy % -os akkumulátort meddig tartott volna megoldani ?Különben az a baj hogy a 4.4 -től a megváltást vártuk közben szerintem semmivel sem lesz jobb vagy szebb mint a 4.3 kicsit olyan érzésem van mint 4.2.2 -ről a 4.3 -ra
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz RootRulez #30297 üzenetére
Csak a főzött romokban, pl. MiUI -ban is módosítható az elrendezés meg minden !
Defy korszakomból a MiUi volt a leghasználhatóbb, nagyon profi az egész, nem kell külön alkalmazás az akku % kijelzésre meg az értesítési Led -hez sem egyszóval nagyon sok kényelmi finomság van benne megvárom a 4.4 -t hogy milyen lesz, aztán ha nem tetszik akkor már rakom is fel a legfrissebb Miui -tAz a vicces hogy még OTA is van benne, így nem kell mindig a legfrissebb Romot letölteni és CWM -ből telepíteni, a Miui OTA megcsinál mindent !
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz RootRulez #30235 üzenetére
Anno mikor kérdezted a véleményünket, elkezdtem írni egy hosszú hszt(amit már nem tudom miért nem küldtem el) , hogy nem értem, hogy lehet egyáltalán vacillalni a ZR-en az N4 ellenében, örülök, hogy igazam lett volna! :-)
Rakj fel Xposedot Gravity boxszal, ott le lehet tiltani bizonyos értesítéseket, ne szórakozz handcenttel. Egyébként ezt mindenkinek ajánlom aki nem akar romolni, nagyon hasznos kiegészíto, semmi negatívumot nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
forintuser
őstag
válasz RootRulez #30099 üzenetére
Tudom.Együtt kezdtünk a Defy topicban. Ha ezt szedted le, akkor ezzel mindent meg tudsz csinálni.De ne csak ész nélkül nyomogasd.Nézd át az egész táblát.Mert ha már bootloadert nyitsz, tudsz felrakni recoveryt is.Root jogot is tudsz adni, stb..
Holnapkészítést vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PlayStation 5
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest