Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedig nem egy ember jött hozzám sírva, hogy 5-6óra és a teló befuccsol(2G, 3G és 3GS is)
Fogtam push off és ketyegnek szépen normálisan...Igazából tényleg csak azoknak érdemes használni akik ezzel dolgoznak, de van egy olyan érzésem, hogy nem iPhone-al járnak, hanem BB-t vagy erre kitalált telefont szorongatva rohangálnak. E-mailen kívül pedig engem nem érdekel, hogy egy alkalmazás/játék fejlesztője szép nagy betűkkel pusholná, hogy van frissítés...
-
plus44
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez valószínűleg nem egyéni probléma: én nem nézem 15 percenként az e-mail-jeimet. Ha 2-3 óránként megnézem az bőven elég, ha valami fontosat várok, akkor term. megnézem többször, de nem 15 percenként. A push-t is lehet kalibrálni, de akkor meg minek, nem kell nekem minden 3. órában, hogy lekérdezze, én manuálisan mikor kell megnézem és teljesen jól van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Ulefone Armor 33 Pro
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest