- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taxy
csendes tag
Ez az ember konkrétan én vagyok.
Rendszergazda egy pénzintézetnél. E51-et használok, a Nokia Messaging mára már elég megbízhatóan nyomja a push mailt. Egy hónapja még előfordult, hogy hetente 1-2 napon nem jöttek levelek, csak este egyszerre az összes. Kb 3 hete találkoztam utoljára ezzel a hibával. Sokat beszélek is, a kocsiban bt kihangosítóval. Reggel fél kilenckor veszem le a telót töltőről, estig ki szokta bírni, általában 1-2 pálcika marad ilyenkorra.
E52 talán majd jobban bírja, de csak az akku miatt vacillálok a cserén. -
Szia! Milyen telód van? Elégé le lehet strapálva az akkuja, ha egy kis adatforgalomtól lemerül. Én se vettem észre gyorsabb merülést. Igaz nekem nem ’push gmail’ használok a telómon, csak a gyári email kezelő 30percenként vizsgálja automatikusan a gmail fiókomat, Kb 5000 byte 34s alatt végzi el a műveletet.
-
erdoke
titán
Láthatóan nem próbáltad még...
Nekem a céges Exchange így van beállítva (As items arrive), és nem merül lényegesen gyorsabban a PDA-m, mintha 15-20 percenként nézegetné a szerveren.Mellesleg a Gmail push nem megy párhuzamosan aktív Exchange szinkronizálással, vagy-vagy viszony forog fenn.
-
Nem meríti jobban, mintha negyedóránként megnéznéd, van-e új levél, a push technológia lényege pedig az "azonnali" kézbesítés.
Arról nem is beszélve, hogy adatforgalomban is kisebb "étvágyú" egy ilyen program.Ja, még valami. Eddig nem tudtam letölteni a programot -igaz, csak mobilról próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest