- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
nos, androidon calendar/contacts/gmail ugyanígy megy. Ennek ellenére az 1150 mAh akksi viszi addig mint egy átlag pda.
-
-
beugró
csendes tag
Nem szabad összekeverni a push e-mail szolgáltatást a push notifications szolgáltatással. Mármint Iphonon.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Pedig nem egy ember jött hozzám sírva, hogy 5-6óra és a teló befuccsol(2G, 3G és 3GS is)
Fogtam push off és ketyegnek szépen normálisan...Igazából tényleg csak azoknak érdemes használni akik ezzel dolgoznak, de van egy olyan érzésem, hogy nem iPhone-al járnak, hanem BB-t vagy erre kitalált telefont szorongatva rohangálnak. E-mailen kívül pedig engem nem érdekel, hogy egy alkalmazás/játék fejlesztője szép nagy betűkkel pusholná, hogy van frissítés...
-
Coyote2000
őstag
gmailt a népnek!
én bírom ezt a hozzáállást, főleg mióta felfedeztem a Nokia email szolgáltatását, és gmail és hotmail is jön... mondjuk a gmail eddig is ment a saját progijukkal.
Nekem az automata szinkronizálás kilőve, bár az E71 akkuját nem eszi meg egy nap alatt. Néha ránézek, aztán exit, offline. A 24/7 push-hoz mindenképp blackberry-méretű akkuval rendelkező telcsit ajánlok.
na meg céges előfizetést, vagy marad a WLAN.
-
taxy
csendes tag
Ez az ember konkrétan én vagyok.
Rendszergazda egy pénzintézetnél. E51-et használok, a Nokia Messaging mára már elég megbízhatóan nyomja a push mailt. Egy hónapja még előfordult, hogy hetente 1-2 napon nem jöttek levelek, csak este egyszerre az összes. Kb 3 hete találkoztam utoljára ezzel a hibával. Sokat beszélek is, a kocsiban bt kihangosítóval. Reggel fél kilenckor veszem le a telót töltőről, estig ki szokta bírni, általában 1-2 pálcika marad ilyenkorra.
E52 talán majd jobban bírja, de csak az akku miatt vacillálok a cserén. -
-
Szia! Milyen telód van? Elégé le lehet strapálva az akkuja, ha egy kis adatforgalomtól lemerül. Én se vettem észre gyorsabb merülést. Igaz nekem nem ’push gmail’ használok a telómon, csak a gyári email kezelő 30percenként vizsgálja automatikusan a gmail fiókomat, Kb 5000 byte 34s alatt végzi el a műveletet.
-
erdoke
titán
Láthatóan nem próbáltad még...
Nekem a céges Exchange így van beállítva (As items arrive), és nem merül lényegesen gyorsabban a PDA-m, mintha 15-20 percenként nézegetné a szerveren.Mellesleg a Gmail push nem megy párhuzamosan aktív Exchange szinkronizálással, vagy-vagy viszony forog fenn.
-
plus44
veterán
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Ez valószínűleg nem egyéni probléma: én nem nézem 15 percenként az e-mail-jeimet. Ha 2-3 óránként megnézem az bőven elég, ha valami fontosat várok, akkor term. megnézem többször, de nem 15 percenként. A push-t is lehet kalibrálni, de akkor meg minek, nem kell nekem minden 3. órában, hogy lekérdezze, én manuálisan mikor kell megnézem és teljesen jól van.
-
Nem meríti jobban, mintha negyedóránként megnéznéd, van-e új levél, a push technológia lényege pedig az "azonnali" kézbesítés.
Arról nem is beszélve, hogy adatforgalomban is kisebb "étvágyú" egy ilyen program.Ja, még valami. Eddig nem tudtam letölteni a programot -igaz, csak mobilról próbáltam.
-
plus44
veterán
Lesz, mi merítse az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Posta, csomagküldés
- Amazon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest