Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dénes78
csendes tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Köszi! Elnyögdécselek angolul. Nem túl jól, de meg tudom értetni magam.
Ha rászánom magam, írni fogok nekik. -
Dénes78
csendes tag
Csak azért került nálam előtérbe az 1080P (4:3), mert így függőleges irányban nagyobb látószöget kapunk. Észrevettem, hogy a gyro bekapcsolásával kissé csökken a látószög, ezt lehet ellensúlyozni vele, de így, gyakorlatilag 30fps-sel számomra felejtős.
Más. Nem egyszer észrevettem, hogy felvétel közben ha a kamerát lerakom, semmi mozgása nem lesz, akkor kis idő múlva leáll a felvétel. Mintha valami mozgásérzékelős auto-stop funkciója lenne. Tudom, van benne autós fedélzeti kamera mód, de az nem volt bekapcsolva. Konkrétan kétszer produkált ilyet, máskor meg hosszú perceken át szépen megy a felvétel, hiába teszem le a kamerát. Arra is gondoltam, hogy a merülő akksi tréfálhatott meg. Nem tudom. Esetleg hasonló tapasztalat?
-
Dénes78
csendes tag
Azért nem jutott eszembe eddig bármivel is végigkockázni a videót, mert egyértelműen lehet látni a 30 és a 60fps közötti különbséget. Kérdés nem volt bennem, hogy nem 60-at látok másodpercenként. De most, hogy mondtátok, VLC-vel kikockáztam és meglepődtem. 60 képkocka van másodpercenként, ahogy a PC is írja, viszont minden második képkocka ugyanaz, mint az előtte lévő.
Na most ilyenkor mi van? Ez valami firmware hiba?Szerk.: most olvasom, hogy mit írtál a képkocka duplázódásról. Múltkor valóban monitorra nézően indítottam a felvételt. Most is csináltam egyet, de lámpafénynél, az is duplázós lett. Kipróbáltam hát 1920x1080-ban is, ahol eddig megvolt mint a 60 képkocka, és lámpafénynél az is duplázós lett.
Holnap nappal minden kiderül... -
Dénes78
csendes tag

Na! Te vagy az én emberem, csak nem azt a felbontást nézed, amiről én írtam.
Az általad lefotózott kijelzőn 1920x1440-es felbontás van beállítva (1440P 4:3), amit én is megtaláltam, valóban 30fps-nek írja a Git2 menüje. Amilyen felbontásról én beszéltem, az a mellékelt képen látható és 60fps-nek írja a Git2 menüje is, meg a PC is (az ebben a felbontásban készített fájl alapján), de még a videofájl bitrátája és a fájlmérete alapján is 60fps-nek kéne lennie, de higgyétek el, nem az, nagyon nem az. Szóval, kérlek, ellenőrizd le nekem, hogy nálad mi újság ebben a felbontásban (1080P 4:3)! Illetve mások véleményét is várom! Köszönöm! -
Dénes78
csendes tag
Valaki erősítsen meg! Git2, 1.4 firmware, 1440x1080 (4:3), elvileg 60fps-nek kéne lennie, de nem az. A fájlméret/bitráta szerint is annak kéne lennie, a fájlon jobb klikk-->tulajdonságok-->részletek is 60fps-t ír, de szemmel láthatóan, egyértelműen nem az. Szemre 30fps, vagy 24fps. Másnál is így van, vagy nálam nem stimmel valami? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha rászánom magam, írni fogok nekik.
Na most ilyenkor mi van? Ez valami firmware hiba?
Holnap nappal minden kiderül...