- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrufo
tag
Gondolom jobb lenne az 1A... De most direkt kipróbáltam, és gond nélkül feltöltötte a 2.1A-es aljzatról a kamerát is, meg a dupla akksis töltőben levő akksikat is. Egy-két alkalom nem árt meg a rendszernek szerintem, de én is az 1A-es aljzatról fogom tölteni biztos ami biztos.
-
imrufo
tag
Csak az ntfs-t meg azt hiszem a kamera nem ismeri fel. Talán az exfat-ot... De én még nem próbáltam, csak a kamerával formáztam a kártyát. Nekem pont jók a kb. negyedórás felvételek.
Nekem is 64-es kártya van, megy róla a telepítés.
[link]
Innen letöltöd a firmware-t, kicsomagolod, a .bin fájlt felmásolod a kártya gyökérmappába. Kártya be a kamerába, bekapcs, és automatikusan feltelepíti magát. A kártyáról törlődik is a fájl. Ennyi. -
Karaya
tag
Hivatalos még nincs. Csak 2-3 hónapot említett az emberük.
Szerintem inkább a kiegészítése lesz a Git1, Git2 vonalnak, nem a leváltója. 4K-val és jóval drágábban mint a Git2-es. A xiaomi yi 4k ellen fog menni és muszáj lesz 1-2 dologban felülmúlnia, ha eladásokat akarnak.
Viszont csak valamikor ősszel.. Ha nem cél fullHD/60fps fölé menni, akkor szerintem még mindig a Git2 a bestbuy. -
bb0t
őstag
Szia!
Nézz be az SJ5000 topikba, szoktak feltölteni tesztvideókat.
A Git2-nél meg keress olyan YT videókat amit mezei userek töltenek fel és megbizonyosodhatsz róla mit is tud.
Nekem van Elite és Git2 is, de nem tervezek több összehasonlítást csinálni. Annyira gyakoriak a frissítések, hogy 2 hét múlva már semmit sem ér a nagy energiabefektetéssel készített videó, mert az új fw felülírja a korábbi következtetéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged