- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Infóként írom, hogy a már többször említett skeleton-tok optikai része elé tökéletes ez a védőkupak típus. Így legalább nem lehet véletlenül összetapizni az említett részt. Annak ellenére, hogy filléres cucc érdemes aukcióban rákeresni, mert - a tokhoz hasonlóan olcsóbban - kb. féláron beszerezhető!
-
-
AcCEsS
senior tag
Amióta dumáltunk róla, használja valaki az 1.6.1 firmware verziót? Abból csak MOD létezik, vagy van gyári is?
-
AcCEsS
senior tag
Gyakran használom erdei túrákon fejpántos rögzítéssel. Ott pl. a visszacsapódó ágak ellen véd, illetve a sűrű, dzsungelszerű helyeken geoláda vadászat közben jön jól a nővényeken lerakódott por ellen! Viszont pont most gondolkodtam el azon, hogy a vízálló tokra is jó lenne valami lencsevédő, mert ha az megkarcolódik pl. a hátizsákban ki lehet dobni a francba. Valami szilikon anyagú kellene, ehhez hasonló, de sajna az Sjcam-hoz való nem passzol a gyári tokra. Használtok valami lencsevédőt a vízálló tokra? Ha igen, milyen fajtát?
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Koko1986 #726 üzenetére
Időközben sikerült megoldanod az átalakított/kifúrt tok tömítését? Habár azon gondolkodtam, hogy az átalakításra szánt tok nekem tömítetlenül is jó lehet, mert főként túrázáshoz kell, annak meg nem indulok neki esőben (persze mindig változhatnak a körülmények). Illetve próbáltad külső mikrofon csatlakoztatása nélkül, hogy a lyukon keresztül milyen lett a felvétel?
-
AcCEsS
senior tag
Ma kint voltam egy kicsit terepen, és készítettem néhány felvételt. Miután hazaértem megnéztem az asztali gépen és nem voltam elájulva a minőségtől. 1080p/30fps, minden beállítás alapon, gyro off, de a kék ég annyira kockásodik időnként, mintha valami vacak bitrátájú avi-ba lenne átkonvertálva. A felvétel bitrátája egyébként alapértelmezett, azaz közepes volt. 1.6.x firmware. A kockásodás csak időnként jelent meg, és talán a kék ég színátmeneteinél látszott elsősorban. Ez mi a franc lehet?
-
AcCEsS
senior tag
Én semmit, de miután olvastam a beírásod, rákerestem. Ezen az orosz oldalon találtam meg, a #304-es komment alatt megvan az összes verzió az 1.6.1-el együtt. Viszont a letöltés csak regisztráltaknak működik, és most erre nincs időm, esetleg próbáld ki!
-
AcCEsS
senior tag
És téééényleg! Erre én sem figyeltem, csak most tűnt fel a dolog, hogy szóltál! Neki kell állnunk lyukat vágni az oldalfalra. Lehet, hogy ezt a drágább modellt kellett volna rendelni?
Ennél nyitott az oldalfal...
-
AcCEsS
senior tag
Én meg csak nyomoztam és nyomoztam... tényleg kérdezhettem volna!
Viszont legalább kikupálódtam a tartozékok tekintetében, és rengeteg cuccot szereztem be fillérekért! Erre különösen ajánlom az eBay-es eladók különféle aukciós ajánlatait, időnként elképesztően alacsony áron nyertem meg a liciteket!
A jelenlegi rekordom 0.01$, az OTP-s levonás 3 forint volt!
-
AcCEsS
senior tag
Atomstabil! A bal oldali két képen látszik a legjobban, hogy a keret szélső, szűkített pereme óvja meg a kamerát az előre-hátra kicsúszástól, pl. a hátsó lemez a bal oldalon elég jól ráfed a kamera felületére. Az Aliexpress képein is elég jól látszik a rögzítési elv. Emellett maga a keret is rásimul a kamerára, teljesen körbeveszi ahogy alul összeilleszted a keret lamelláit a tartóéval. Igazából a keretet szét kell húzni annyira, hogy a peremtől beleférjen a kamera, és a lamellák meg a csavar fogják összezárni. Hááát az ára meg tényleg röhejes...
-
AcCEsS
senior tag
Tájékoztatásul írom le, hogy ez a típusú keret tökéletesen passzol a Git2-höz. Nincs ilyesféle gyári kiegészítő, ezért kezdtem el keresgélni, hogy egyáltalán milyen lehetőségek vannak... Olvastam, hogy a GoPro-val azonos helyre kerültek a kezelőszervek, ezért bátorkodtam ezt a fajtát megrendelni. Jelentem hibátlan, a kereten minden gombnak a megfelelő pozícióban alakították ki a helyét!
Most én örülök!
-
AcCEsS
senior tag
Én személy szerint nem ismerem ezt a kameratípust, megpróbáltam utánanézni, de nem túl sok infót találtam. Az Amazon vásárlóinak értékelése eléggé vegyes. Illetve itt is van egy teszt, habár nem ugyanerről a típusról, hanem a Kitvision Escape HD5W-ről, és az sem túl nyerő. Nekem a GitUp sokkal szimpatikusabb, A minőség mellett a termék támogatása is igazán meggyőző, és (ha átcsúszik a vámon) az ára is kb. ugyanannyi.
-
AcCEsS
senior tag
Az androidos GitUp alkalmazás ma hivatalosan Beta státuszú lett!
-
AcCEsS
senior tag
Az akku 1000mAh-s volt, de a pluszba rendelt dupla-töltő mellé adott is már az 1000mAh-s volt! Valszeg a 950mAh-s típust végleg lecserélték.
-
AcCEsS
senior tag
-
AcCEsS
senior tag
Ugye? És persze ki lehet bírni ezt az összeget, de a jó kis "free shipping"-hez szokott májam nehezen veszi be az ilyesmit... Meg azt is, hogy a csomagjaim a tracking szerint 2-3 hete beérkeztek az országba, de azóta nem mozdulnak.
(#528) Gee777: Szerintem jelenleg nincs olcsóbb beszerzési forrás. Kérdés, hogy később akciózni fogják-e, de valszeg egyébként is esni fog az ára miután kijön a Git3.
-
AcCEsS
senior tag
Nagyon kedves vagy köszönöm a felajánlást, de az a helyzet, hogy a csomagom még nem jött meg a GearBest-től, ezért nem tudom, hogy tartalmazza-e az áhított/átkozott kupakot!
Ráadásul a korábban megrendelt Ebay-es pakk is közeleg, abban meg van (és talán a mérete is jó lesz). Egyébként Székesfehérváron tanyázom.
De köszönöm még 1x!
-
AcCEsS
senior tag
Egy újabb ismertető a Git2-ről.
-
AcCEsS
senior tag
Hááát reméljük korrektek a kiszivárgott infók, mert a hivatalos Gitup mobilapplikáció is be volt harangozva az év derekán, hogy a megjelenése már csak néhány hét (sőt, erről az infóról tájékoztató kártyákat is tettek a dobozba), lassan meg már év vége van.
Egyébként ad bármilyen visszajelzést a távvezérlő arról, hogy sikerült elindítani vagy megállítani a felvételt? Tehát, ha mondjuk sisakon van a kamera, és elindítod a felvételt, mi jelzi vissza, hogy tényleg megy-e éppen a felvétel és nem fogod a kívánt esemény rögzítését elszalasztani? Próbáltam youtube-os videókon megnézni, de nem volt egyértelmű...
-
AcCEsS
senior tag
Érdemes beruházni a gyári csuklópántos távirányítóba? 11.52$-os beszerzési forrás itt. Némi pontbeváltással 10 dodóból be tudnám szerezni. Vagy teljesen kiváltható (és kényelmesen irányítható) pl. a Finalcam androidos applikációval?
-
AcCEsS
senior tag
Ja, abból legfeljebb a kefe jöhet szóba, de az is csak a ház tisztításához. Az optikához meg itthon figyel egy-két fajta LensPen...
Összefoglalva, ebben a remek 4db-os csomagban lesz egy használható optikavédő kupak (ha egyáltalán méretben jó és tényleg nem mellékelnek a fényképezőhöz), egy nem igazán használható tisztító, egy nem használható vízálló tok optikavédő kupak, meg egy "lehet, hogy sosem kell" műanyag csavarkulcs! Emberek! Ez lehet, hogy tényleg nem volt az évszázad üzlete!!!
Sebaj! Legalább nem az asszonyra költöttem!
-
AcCEsS
senior tag
válasz
TomiJordi #482 üzenetére
Nagyon jó ár, ennél olcsóbban nem kapsz sehol, én is innen rendeltem meg... Én nyomtam mellé még egy biztosítást is (2.90$), mert nagyjából ilyen értékű pontom volt felhalmozva. A szállításnál pedig "Netherlands Registered Air Mail", ha nem akarsz a szállításért fizetni, de nyomon szeretnéd követni a cuccot. Mellékeltek hozzá egy számlát is: Action Cameras Sport DV 1PCS = 20USD tartalommal.
Jó lenne, ha átcsúszna a vámon...
-
AcCEsS
senior tag
Itt a link, ezzel indítottam a flame-et!
Már meg is rendeltem, úgyhogy nem tudtok lebeszélni róla!!!
Lesz egy halom kupakom!
-
AcCEsS
senior tag
Nem hiszem, hogy emiatt volt olcsóbb! A gyártó oldalán az ismertető sem említi a kupakot, összesen 15db tartozékot ír a Pro packra, és ugyanúgy 15 darabos a GearBest szett is, hiszen a gyártói csomagot forgalmazzák. Csak hiperakció volt/van.
Mindegy, megrendeltem azt az 565 forintos kiegészítőt, legalább a vízálló tokra is lesz védelem... Azt hiszem a kupakkérdést ezennel lezárhatjuk, mielőtt a fórumtársak megőrülnek!
-
AcCEsS
senior tag
Az én gépem is kiszállítás alatt áll, de néhány kiegészítővel szeretnék felkészülni a fogadására.
Ha jól tudom a gyári csomagban nincs védőkupak. Szerintetek ez a GoPro védőszett jó a Gitup-hoz? A kameralencse ugyanolyan átmérőjű? És a műanyag ház?
Találtam más típusú megoldást is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest