- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
TomiJordi #657 üzenetére
Üdv.!
Nemrég szereztem be én is a Git2-t (egyelőre még csak tesztelgetem) és ugyanezzel a problémával küzdök :/ , nekem is lefagy a kamera, ha megnyitnám a videókat :S
Én próbáltam más szoftverrel is és nekem alapból a legfrissebb fw. volt fent, de minden programmal ezt csinálja :/. Nekem kicsit bosszantó, mert nekem jól jönne, sokszor letöltenék a telefonra egy-egy videót.
-
bb0t
őstag
válasz
TomiJordi #655 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy felmásolom az üres kártyára a fájlt, aztán lehúzom a gépről a kamerát, majd megnyomom a bekapcsológombot. Akkor elkezd a led villogni,
füstöl és sípol, majd ha kész jön egy kis hangjelzés és kikapcsolódik a kamera. Bekapcsolod, ellenőrzöd a verziószámot és örülsz.AcCEsS: Jaja bár egy fagyást javítottak.
-
bb0t
őstag
válasz
TomiJordi #599 üzenetére
Itt a leírás! Melyik firmware van rajta?
-
válasz
TomiJordi #584 üzenetére
Azt tegyük azért csendben hozzá, hogy esélyes, hogy 2 TB-ig fogad kártyákat, mivel az SDXC maximális kapacitása ennyi, ha tehát a 128 GB megy neki, akkor elvben a 2 TB-nak sem lehet elvi akadálya.
Csak éppen ez az elmélet, a cégek nem írhatnak oda nagyobb értéket, mint amivel ténylegesen is tesztelték a készüléket.MaCS
-
Sanyabá
senior tag
válasz
TomiJordi #580 üzenetére
De egy dolog még csak nem világos, szó szerint ezt írja a kártyára vonatkozóan:--Micro SD kártya támogatás - ajánlott Class10 felett - 32GB vagy akár megfelelő 64gb/128gb-os kártyák
Én ezt terveztem bele:++++ 95MB/s Garantáltan Eredeti, Hologramos Samsung Evo+ 64 GB Micro SD
-
bb0t
őstag
-
AcCEsS
senior tag
válasz
TomiJordi #482 üzenetére
Nagyon jó ár, ennél olcsóbban nem kapsz sehol, én is innen rendeltem meg... Én nyomtam mellé még egy biztosítást is (2.90$), mert nagyjából ilyen értékű pontom volt felhalmozva. A szállításnál pedig "Netherlands Registered Air Mail", ha nem akarsz a szállításért fizetni, de nyomon szeretnéd követni a cuccot. Mellékeltek hozzá egy számlát is: Action Cameras Sport DV 1PCS = 20USD tartalommal.
Jó lenne, ha átcsúszna a vámon...
-
mrrr74
aktív tag
válasz
TomiJordi #439 üzenetére
Szia,
ha az akkura gondolsz akkor jó
Gyári Sjcam töltőt vettem 2 akkuval (900mAh azt hiszem) és belemegy a Gitup2-be.
Viszont fordítva már nem, a Gitup akkuja nem megy bele az Sjcam-be és nem is tölthető az Sjcam töltőjével, mert igen pici méretbeli különbség van köztük.Elég gyos volt?
-
zgospel
őstag
válasz
TomiJordi #400 üzenetére
Ha a kamerán bekapcsolod a WiFit, akkor a kamera fog WiFi hotspotként működni. Ezután a telefonodon is bekapcsolod a wifit, és rákapcsolódsz a kamera wifi hotspotjára.
így tudod össze kapcsolni a kettőt. Ezt bárhol megteheted, az antarktiszon, a világ végén, sivatagban, tök mindegy, működni fog, a lényeg hogy a telefon legyen a kamera wifi hatótávján belül. -
zgospel
őstag
válasz
TomiJordi #394 üzenetére
Én nekem ebayről sikerült elég jó csomagban jó áron megvenni, de ahogy elnézem a topikot ez mindig változik hogy éppen honnan éri meg jobban.
Bár bringán nem próbáltam (még), én motorozáshoz használom. Nem árt egy minimális jártasság a képfeldolgozásban, mert szerintem ami alapbeállításokkal kiesik a gépből felvétel az nem túl acélos. Ellenben megfelelő beállításokkal és utómunkával egész jót lehet kihozni belőle. Csak gyenge gépen sok idő mire kirendereled
A mellékelt kiegészítőknek szerintem vannak apró minőségbeli problémái, de van rájuk workaround, plusz a gyári gopro cuccok is passzolnak hozzá.
Összességében ár/érték arányban verhetetlen, szerintem. Ellenben akik nem szeretnek vagy nem tudnak a beállításokkal és utómunkával mókolni, azoknak egy gopro jobb választás.
Ja és egész jó a support is, a firmwaret is folyamatosan frissítik és figyelembe veszik a felhasználói visszajelzéseket.
Illetve ebben a topikban is érdemes visszaolvasni, sok hasznos dolgot leírtak ide a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged