- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
Amiket bekapcsolhatsz az az autós mód, a loop recording, mozgásérzékelő, g-szenzor. Plusz a kijelző elfordítása.
Laci.M: Gyrot olyankor kapcsold ki illetve a 60fps-t is, mert az levesz a minőségből. Expon is állíthatsz, hátha úgy jobb lesz. Érdekes erre más is panaszkodott már, pedig régebben egész sokat lehetett látni.
-
imrufo
tag
Bekapcsokás után 3x az első gomb(system setting) 1x a felső gomb (belépés).
A menüben 17x az első gomb (ha nem a legújabb 1.5 beta firmware van fent, akkor talán csak 16x). Mindegy, a lényeg hogy Format menüpont. 1x felső gomb(belépés) 1x első gomb(váltás OK-ra), 1x felső gomb(leOKézás). és kész.
Bocsi, ha túl szájbarágós lenne a leírás, de nekem is eltartott egy ideig mire belejöttem, hogy melyik gomb mikor mit csinál... -
imrufo
tag
Hali!
Én említettem, hogy Ali-ról vettem a kamerát.
Először is leütéstől számítva kereken 20 nap alatt a kezemben volt a cucc.
Nem volt plusz költség (vám,áfa).
Szerintem sem hamisítják(még), szóval tutira eredeti. Már amennyire egy Gopro utánzat eredeti lehet.
Legújabb 1.5beta firmware fut rajta, eddig nem találtam hibát.
Kevés fénynél elég zajos a felvétel, ebben a Git1 sokkal jobb. De én csak auto módban próbáltam eddig, van ezer féle beállítási lehetőség, biztos lehet rajta javítani...
A vízálló tokot egyszer próbáltam, akkor se víz alatt.A hangok 90%-át megszünteti, szóval szerintem tényleg csak víz alatt érdemes használni.
Én is leginkább motoros videókat csinálok, 1080p\60fps-ben, nappal auto beállítással. Külső mikrofonnal nulla szélzaj.
Nem vagyok se fotós, se videós, de szerintem(meg ismerősök szerint is) nagyon szép képet csinál, a giroszkóp meg főnyeremény! -
bb0t
őstag
Szia.
Az előlapi csíkok amit említesz azok LED-ek. Ha éppen videózol pirosan világít, ha éppen fotó módban vagy akkor zölden. Amin fehér, ott nem világít a LED.
Én nem szoktam beleszólni, hogy ki honnan veszi, mert nem az én dolgom és nem is érdekel. De a topikhoz tartozó teszt íráshoz a forgalmazótól kaptam segítséget, és nem titok, hogy készítek anyagokat neki.
A 60+20-at nem értem, mert múltkor néztem, hogy csomagban kamera, akku, mikrofon meg remotec. 67... Az, hogy mennyire lehúzás... Vám, áfa, a vállalkozás és a webshop működési költségei és a garancia vállalás... gondolom ezekkel nem számolsz. Mert látod, hogy a világ legnagyobb kínai webshopjai a sokat olcsón elve mentén Kínában, a törvényeket kikerülve mennyire olcsón tudják adni.
Egyébként nem hamisítják, legalább is most még...
Vízállóságra még nem hallottam panaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest