Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
Én novemberben rendeltem a 95$-os akcióban, volt kupak 1000mAh-s akuval, de szerintem az aksi gyári hibás. Feltöltés után egyből is csak 3 egységet jelez a 4-ből és nagyon gyorsan lemerül. Kb fél óra 5mp-s timelapse-t bírt.
Érdemes ezzel futni egy kört a gearbest-nél?
-
Doosa
aktív tag
Tegnap megjött az én kamerám is a GearBest.com-ról 95$-ért, úgy értem 20$-ért, kb 3 hét volt az út.
Kíváncsi voltam így kipróbáltam a kamerát úgy ahogy érkezett az 1.4-es fw-el. Egészen meg voltam elégedve, kicsit zajos volt a kép a lámpafénynél, de amúgy korrekt.
Feltettem az 1.6-ot és mostmár egyáltalán nem vagyok megelégedve. Bár mintha tényleg folyamatosabb lenne a kép, de a színek és a vonal élesség sokkal rosszabb lett. Mellékeltem képet is.Kültéren az 1.4-et nem teszteltem, az 1.6-on a világos objektumok szépek, az árnyékosak viszont hasonlóak a beltéri képekhez és beltéren nappal sem jobb a helyzet mint lámpafénynél. Nekem fakó a kép és mosott.
Van esetleg valami trükk amit kihagytam, vagy menjek vissza nyugodtan 1.4-re ha az jobban tetszik?
Másik kérdésem, hogy találkozott-e valaki ezzel a problémával? Egyik app sem hajlandó csatlakozni a kamerához, sem 1.4-en sem 1.6-on.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chromecast topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest