- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
Lejátszással van probléma, nem a felvétellel. Amennyiben legalább valamilyen normálisabb középkategóriás telefonod van, tedd át arra. Garantálom, hogy remekül fog futni.
1080p60-ban veszek fel mindent, maximum minőséggel, egy 64 Gb-os Toshiba Exceria U3-as kártyára (6 ezer ft volt). VLC nagyon durván szaggat, windows media player határeset, youtubera feltöltve már egész jó gépen is, telefonon meg tökéletes minden esetben.
Csináltam pár videót, kontraszton, fehér egyensúlyon és fényerőn állítva olyan videót kaptam eredményül, mintha valami GoPro reklám lenne.
-
owerwild
csendes tag
Ha a magyarországi webshopról kérdezel,nekem nagyon pozitívak a tapasztalataim velük. A cuccom onnan vettem, (jó,pár alkatrészt kaptam máshonnan, ők külföldről rendelték), azóta, ha kérdésem van,vagy bármi gondom, kb. mailfordultával válaszolnak. Nemrég valami kehe volt a mikivel, nem működött,egy koncertünket nem vette fel (ilyesmire is használom a camot), megírtam nekik, majd később rájöttem,hogy egyszerűen szétcsavarozható a cucc,három perc alatt megláttam, mi a baj, megforrasztottam, Mire megtörtént, már írtak, hogy szívesen megcsinálják,ha szükséges.
Legutóbb épp az akksijaim nem bírták a kiképzést, egynapos szállítási idővel jöttek a lítiumok.(és nem is sokkal drágábban, mint külhonból).
Az tény, hogy értelemszerűen drágábbak,mint az e-bay, de eddig nekem megérte. -
-
Gnar
csendes tag
ja és 4GB micro sdhc kártyával probálkozok jelenleg , de sirni tudnék a felvételtől. Majd lemegyek a parkba is csinálni felvételt de kellene valamit állítanom , vagy mitől lehet akadozos(laggos) a felvétel? Ja és a kis kamerán lcd-én visszanézve semmi akadás. Akkor lehet hogy a pc a ludas? vlc vagy egyéb gond
-
retesz147
addikt
Grat!
Igen, ha Git2P, akkor Panasonicos. Dehogy kuka. Kicsit másabb mint a Sonys, de nem sokkal.
Youtubeon van 1-2 vidi, ott a P-s nek hullámzott a képe, de majd te kipróbálod és beszámolsz róla, hogy mégsincs így.
Tudsz majd próbavideókat feltölteni, főleg olyat, amin mozogsz a kamerával, sétálsz, autózol ilyesmi? Köszi!Honnan rendelted?
Enyém most tart vissza kínába Banggoodról rendeltem, elcseszték a címzést és Ferihegyi reptérről az okosak visszaküldték, későn vettem észre és most Svájcba van, valszeg meg vissza kínába....
-
bb0t
őstag
Hát nézd, ez egy GitUp topik. Én először SJ5000X Elite-et vettem aztán eladtam és vettem egy Git2-t mivel értékelhetetlen volt a hangja. Ezt azóta nyilván már kijavították de nem tudom hol tart most az elite. A gyro, a külső mikrofon lehetőség, a kiterjedt autós funkciók a Git mellett szólnak, de ezt neked kell tudni. Összességében a Git egy minőségibb konstrukció. A méret, a súly, az anyaghasználat is jobb az SJ-nél, ha riválist akarsz nem biztos, hogy az elite-tel kell hasonlítanod.
A rendelés problémája úgy néz ki megoldódott, mert úgy látom nincs készleten Git2 a shopban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest