Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucifair
csendes tag
lcdtv:
Valamit nem értek. Az S1205-ben nekem pont az volt a lényeg, hogy mindkét kártya egyszerre aktív, ergo mindkét kártyán elérhető vagyok. Ritka az az eset, hogy mindkét kártyán egyszerre szeretnék két független beszélgetést lefolytatni, mert tudtommal csak ezt az esetet nem tudja ez a telefon lekezelni. Amint befejezem a beszélgetést rögtön mindkét kártyán újra elérhetővé válok (ha jól értelmezem). Amúgy én is fontolgattam a Samsungot, de végül a Gsmart mellett döntöttem. Ami eltántoríthatott volna mellőle az egyedül a Mo.-n nem kapható General Mobile DSTL1 lett volna, mert az gyorsabb talán (meg ott valóban foglaltat jelez a másik kártya, ha épp beszélsz a másikon).
Üdv,
Lf.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest