- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucifair
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült modemként használni a Gsmartot notebookhoz. Nagyon nehéz volt...
miután beállítottam a szolgáltatóm GPRS kapcsolatát, már csak fel kellett fedeznem a WM6.5 főoldalán az "Internet sharing" ikont. Ami rákérdez, hogy melyik kapcsolatot milyen módon USB/Bluetooth akarom kapcsolni a számítógéphez. Már csak azon töprengek, hogy miért kellett ennek a megtalálásához 2 hét.
Más: A telefon tok használatát tényleg csak ajánlani tudom. Így tegnap csak a motoromat törtem össze, a zsebemben a Gsmart sértetlen maradt. Bár, azt hiszem jobban örültem volna ha fordítva történik...
Üdv,
Lf. -
Donald12
tag
Ha visszalapozol a 137-es hozzászólásban van szó a hangerővel való bűvészkedésről. Én emeltem a hangerőn, de túl sokat nem érdemes, mert torzítani kezd, próbálgasd a leírás alapján, hogy mi az ami neked megfelelő. De óvatosan ezzel a buherálós menüvel, más dolgokhoz nem szabad hozzápiszkálni, csak ha valaki biztos a dolgában.
-
Lucifair
csendes tag
Fóliát én is vettem a Speedben, bár jóval drágábban mint te (már nem emlékszem melyik GPS fóliája volt. Tegnap volt annyi időm, hogy szórakozzak a méretre vágással (még nem tökéletes, de ha megint lesz energián szöszmötölni, akkor még alakítok egy kicsit a hangszóról körüli lukon. Amúgy eBay-en árulnak ilyen ultra clear fóliákat, gyárilag méretre vágva. Esetleg többen összeállva lehetne rendelni több darabot.
A tok nem rossz, de nekem is figyelnem kell arra, hogy használjam. Amúgy nekem különösen nincs bajom a hangjával, csak a gyári hangok kicsit bugyuták (kinek jut eszébe pl. komolyzene részletet beállítani csengőhangnak...)
Üdv,
Lf.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest