- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Viszket az ember segge az új után, ilyenek vagyunk. Nekem nem tetszett a Win8, annyira nem, hogy OS X Lion-t hekkeltem a gépemre. Bírtam vagy egy hétig (nem való nekem már a buhera), visszaraktam a Win7-et, öröm, boldogság
(pedig a csempéket telón nagyon bírom)
erdoke: remélem a MS esze megjön, mire kiadják a Surface-t és csinál hozzá iMovie szintű Movie Makert, meg ilyesmit. Sokat dob egy cuccon, ha a gyártó is igényes, jól és egyszerűen használható progikat készít hozzá (szvsz tabletnél főleg fontos)
-
madgie
titán
Akkor majd még nézelődök, hátha csoda történik
Geek teszteknek meg izé... a Fhotoroom-ot körberöhögi a Sanpseed de még az iPhoto is.
És ezt úgy mondom, hogy külsőleg és belsőleg is bejön az Omnia 7. Csak amikor nem tartalomfogyasztásról van szó, akkor öt évvel ezelőtti állapotokat látok.
Na de tényleg OFF, sorry.
-
madgie
titán
Fotózzam le magam a tükörben az Omnia 7-tel?
Annyi, hogy van otthon droid, meg iOS is (asszony telefonja meg iPad), tehát mindhárom rendszert látom nap, mint nap. A fasorban sincs a wp7 programkínálata, főleg az apple-éhez képest. De ha neked megfelel a bugos Viber/Skype, meg az olcsójános képszerkesztők, arról nem én tehetek.
Egyébként mi a top? Facebook? Na, annak pont sok keresnivalója van WP7-en, ott van a "kapcsolatok", társítod a FB-t oszt kalap. Van egy Snapseed rá? GarageBand-szintű zene app? Össze tudsz lökni egy igazán jó slideshow-t a képeidből? Szinte semmi (jól használható) produktívat nem találtam eddig a Marketplace-en, de még a Bazaar-ban sem
-
madgie
titán
válasz
#68216320 #178 üzenetére
Nem ártana, ha a telefonos oprendszerükkel is csinálnának valamit, mert elfogott a röhögő/sírógörcs, mikor megláttam a Market kínálatot WP7-re (mind mennyiség, mind minőség szempontjából). Persze mondhatjuk, hogy miért nincs, de ki lehetne adni pár kitűnően használható gyári programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest