- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Én végül alu mellett döntöttem, hogy miért? Nekem az SS szintén túl csillogó volt. Fénytől függően néz (fehér led, erős hideg fény) ki kékesnek az alu, de ott SS is. Mikor MM-ben megmutatta nekem egy hölgy, ő is kékesnek látta az SS-t, főleg, hogy egy fekete védő valami volt rajta, így sokkal jobban kijött a különbség. A párom szerint SS csajosabb, én pedig szeretek minden csilli villit kerülni, és tényleg nem megbántás, de akkor is karácsonyi üveggömb jut róla eszembe. Ráadásul nekem a kisebb kell, így kissebb az akksi is azaz, 2-3 év múlva ez kuka lesz, úgyhogy akkor úgyis új órát veszek. Ráadásul, ha érzékeny vagy az órára - van benne nikkel az üveg alatt, mégha minimális is -, akkor nem mindegy, hogy mennyit vesztettél az áron. Én a bőrszíjat sosem hordtam volna, így nem kell szilikont venni, bár úgyis veszek más szíjat hozzá, mert ez a belül bujtatás nekem halál, és az egyik luk már kicsi, a mellette lévő még még nem elég feszes. A karcolások szerintem jobban meglátszanak majd SS-en, míg az alut meg egy alkoholos filccel elfeded. Ezeken kívül én vettem rá TPU tokot Aliról, így a végén úgyis olyan színű lesz, amilyet akarok, ha kell hupilila :) Végül, ez a nap végén csak egy óra marad, nem nézegetem az oldalát, itthon úgyis leveszem, estére meg nem hagyhatom fent. A páromnak egy "sima" Citizen órája van, SS, fekete és ég és föld a GWA2 meg az a fekete, pedig az is fényes, ráadásul az egész "szíj". Szerintem pedig az, hogy mennyivel tartósabb az nem igazán valid, mert hiába SS, olyan sok anyag nem hiszem, hogy van benne, ha 10 gramm gyakorlatilag a különbség az alu és SS között a kisebb méret esetén.
Szerdán vettem, szombat este óta használom, többször gondolkoztam, hogy jól választottam e, és igen, végre egy döntés, ami után nem érzem úgy, hogy maradt bennem kérdés. Én újra ezt venném :)
Nézzétek meg mindenféleképpen többször egymás mellett a kettőt, akár több üzletben, hogy ne mindig ugyanott :) -
|AP|
veterán
hasonló dilemmában vagyok, de nem a felár miatt. Azért nem tudok dönteni, mert az SS nekem túl fényes, csillogós, ugyanakkor mégiscsak tartósabb és elegánsabb. Viszont all-in-one órának (hétköznap, sport, de néha alkalom is) talán sokoldalúbb a matt alu.
Szóval nem tudok segíteni :) -
HoldfenyLuna
aktív tag
Ugyanaz a belső, illetve az LTE az csak acélban kapható, ott nagyobb a RAM méret a sima BT-s alu, illetve SS verzióhoz képest.
Ha minden jól megy, végre én is megveszem az enyémet jövőhéten 40-es változatban. Egyelőre alu felé húz a szívem, már csak azért is, mert nem tudom, meddig bírja majd az óra akksija, és 95 ezret szívesebben adok ki 2-3 évente, mint 135 ezret (ez ugye a 40-es ára alu vs SS).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged