Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
kinézetre nálam ez a két okosóra jön be a legjobban jelenleg:
Fossil Gen 5
és
Skagen Falster 2Utóbbi kezd már kicsit elavult lenni, meg nem is egy üzemidőbajnok, cserébe már elég olcsón hozzá lehet jutni. Az enyém ma érkezik.
És itt fel is tennék egy kérdést, ami már nem annyira OFF itt:
Az Active 2-re készült fóliák teljesen sík felületűek? Úgy értem nem hajlik rá körben a kijelzőre, hanem egy 40 vagy 44mm átmérőjű teljesen lapos fólia? Ha igen, akkor nagy valószínűséggel használható a 40mm-es Skagenen is. -
|AP|
veterán
Itt még olcsóbb.
(2 év hivatalos Ssmsung garral)
Én egy időre halasztom a vásárlást, tegnap belefutottam egy akcióba és 179EUR-ért gyorsan berendeltem egy Skagen Falster 2-t. Tudom, ósdi SOC, meg gyenge üzemidő, de beleszerettem a design-ba, és ennyiért nagyon jó áron volt. Majd veszek active 2-t ha kifutó lesz :)
-
pleslie82
tag
Hát...szíjjat nem olyan egyszerű beszerezni szerintem. Pesten végülis nem lehetetlen eredetit lehet kapni Samsung Store-ban, bár az Allee-ban nem volt túl nagy választék. Webshop-okban ugyanazt az Ebay-es kínait árulják sokkal drágábban, amit te is meg tudsz rendelni. Amúgy azokkal sincs semmi baj, nekem az S3 Frontierhez csak onnan volt mindenféle és teljesen rendben voltak. Most ehhez is várok vagy ötöt kínából! :D
Meg hát az eredetiek borzasztóan túlárazottak!
Én egy szürkét vettem gyárit, amíg nem jónnek meg az Ebay-esek, bár az sem ehhez, hanem Watch-hoz való, de tök mindegy. -
modeller
aktív tag
Nem tudom, hogy mennyire meriti (nem próbáltam kikapcsolt BT-vel) de nekem folyamatos pulzusméréssel, folyamatos BT kapcsolattal bőven megvan a 2 nap üzemidő. Gondolom BT LE-t használ a sima működéshez és csak hanghiváshoz kapcsol át a többet fogyasztó BT módokra, azt én meg nagyon ritkán használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged