- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
válasz
gippazoid #10468 üzenetére
Ma nekem sem jelenik meg semmi a Messenger-rel kapcsolatosan a kijelzőn. Sötét marad, csak hang vagy rezgés van. Nekem van egy GW4 órám is, azon ki volt kapcsolva a Messenger értesítések megjelenítése. Most bekapcsoltam. Annak is sötét marad a kijelzője. Hát ez szerintem el van cseszve kicsit (Messenger).
-
gippazoid
őstag
válasz
gippazoid #10435 üzenetére
No, ha én telefonálok a SIM-ről, akkor közvetlenül utána felhívható vagyok. Utána nem sokkal már nem. Aztán meg lett az oka is: VoLTE-t ki kellett kapcsolni és azonnal hívható vagyok...
Érdekes.
Amikor még feltöltőkártyás volt a számom, aktív volt a VoLTE. Átmentem előfizetősbe, lehet ez kavart be (mert van multi SIM-em ráadásul, így lehet, a VoLTE nem játszik).
A 2. SIM végig működött de azon nem is volt a flotta miatt VoLTE.Akkor már csak a Viber dolgai maradtak problémának.
-
Speed®
titán
válasz
gippazoid #10348 üzenetére
A 888 köztudottan melegszik, mint állat,
a 865 hozzá képest hidegnek mondható.
Nekem pozitív meglepetés, mennyire az,
a 778G/A52s elég magasra tette a lécet.
Nemrég fejeztem be az átmigrálást róla,
~35GBnyi cucc gond nélkül átjött WiFin,
minimális langyosodást eredményezve.
Amikor elkezdtem frissíteni, picit fűtött,
de semmi extra, ill. nem lassult semmit.
Szóval szvsz a készülékeidben a hiba :S -
Speed®
titán
válasz
gippazoid #10344 üzenetére
Az, hogy azonos telefon+router mellett reprodukálható a hiba, számomra nem azt jelenti, hogy bármelyik általában hibás, hanem azt, hogy rejtett inkompatibilitás okán nem jönnek ki egymással..láttunk már ilyet.
Nálam UPC-CB mellett egy RT-N65U és egy AX23 is szolgál, egyikkel sincs gond, képességeikhez mérten jön róluk a digitális ájer gond nélkül..nyilván, ez nem zárja ki azt, hogy a telód hibás, de azt gondolom, te is belátod, ha ez ennyire elterjedt lenne, attól zengene a net, nem elszórtan találnál sorstársakat.
Szvsz cseréltesd ki a készüléket, ha megoldható..egyébként az alaplapcsere ténye ellenőrizhető, valóban megtörtént? Illetve ha igen, miként oldották meg az IP védelem megőrzése mellett (ha pedig ezt buktad, miért egyeztél bele a javitásba a teljes csere v. visszavétel helyett)? -
Eversmann
aktív tag
-
samu74
addikt
válasz
gippazoid #10219 üzenetére
Nálad a router is probléma lehet,tudom hogy a másik telefonoddal jó,de az nem Samsung.
Nem létezik hogy a másik alaplappal is ugyanaz a problémád, kérj már kölcsönbe valakitől egy olyan routert amire rá tudod dugni a merevlemezed.Torrent kliens ne fusson mert az eléggé belassítja a hálózatot.
Soha nem volt nálam olyan hogy egy frissítés hibával leállt volna vagy megszakad .Ez a hiba csak nálad jelentkezett eddig ,(mint ahogy beraktam a képet) Telekom és UPC routerrel 10-15 mérés után is szögre annyi a sebesség. Páran is vették a fáradtságot és mérték, náluk sincs gond. -
wanted5
őstag
válasz
gippazoid #10071 üzenetére
Nem tudom, hogy váltogattál-e szervereket, de simán elképzelhető egyébként, hogy amire mérsz egy idő után "tilt", mert azért a rengeteg speedtest egymás után már mérhető adatforgalmat generál.
De akár még egy jelentéktelennek tűnő router beállítás is lehet.
Általában az ilyen problémák megoldása úgy működik, hogy sorban minden egyes változót ki kell iktatni, még azt is ami 100%, hogy jó. Gondolok itt olyanra, hogy egy másik hasonló tudású routerrel is tesztelni kéne (hiába jó másik telefonnal a mostani is) -
samu74
addikt
válasz
gippazoid #10071 üzenetére
Hát akkor passz.Esetleg az értesítő sávban ha bekapcsolod a speciális feldolgozást akkor is visszaveszi? Csak ki kellene próbálnod egy másik routerrel hogy azzal is ingadozik-e...De sanszos hogy akkor a telefonnal lesz valami disznóság.Vedd fel a Samsung ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, posta pontra leadod(ha nincs SES Store a közelbe) a telefont 1 hét alatt megjavítják.Főpanelcsere valószínű.
-
zoltan77
aktív tag
-
samu74
addikt
válasz
gippazoid #10067 üzenetére
Ezért van a fórum, hogy a felmerült problémákat megbeszéljük.
A telekomos egybefésüli a két hálózatot, a TP Link meg külön van választva. Feleségem S10 telefonja(3 éves) a mai napig nem tud teljes tempót a TP Link routeren(ismerős S10+ telefonja se) viszont a telekomos routeren meg igen. Az S20FE meg sima liba.Ezért mondtam hogy a OP egy dolog hogy jól megy vele ha meg ezt a samsungot használod.Tolj neki egy gyári visszaállítást ,ne mentésből(smart switch) tiszta telepítést csinálj. Nyilván macera ha sok app meg jelszót kell egyessével felrakni meg pötyögni, de én így biztos kizárnám a szoftveres bugot.
-
samu74
addikt
válasz
gippazoid #10065 üzenetére
Én a helyedben kapásból nyomnék egy gyári visszaállítást, aztán ha ugyanaz lecserélném azt az Asus routert. Csak azután küldeném szervizbe.
Soha 1 frissítés nem szakadt meg ezen kazán exynos verzión sem ,filmet simán ki tudom küldeni a tv-re,de persze nem kizárt hogy valami a modemmel van nálad.De a hard reset az alap lenne,meg letesztelni egy másik routerrel. Mert látod a mostani képen nekem azzal a telekomos routerrel(keveri a 2,4 és 5ghz-et de wifi 6 az is) meg pontosan annyi minden méréssel. Viszont a TP Link routeren lógva 5-ik mérés után visszveszi. -
-
samu74
addikt
válasz
gippazoid #10052 üzenetére
Értelek ,de azt írtam fentebb hogy ha megy a tükrözés(pl.nálam rendszerint a tv felé) vagy letöltök akkor teljes tempóban jön lefelé. Esetleg a fejlesztői beállításban nézd meg a véletlenszerű MAC kiosztást hátha segít.Eléggé router függő a dolog ez,mert ok hogy OP ok de láttam már ilyet hogy 3 samsung közül az egyik(S10) nem tudta a teljes tempót míg az enyém 10-ből 10x.Ha a melegedés gyanús neked ,akkor tedd be a hűtőbe vagy 5 percre, aztán mérjél megint.
-
kelly416
veterán
válasz
gippazoid #10045 üzenetére
Telefon vagy router? A teló doboza van meg csak, de ott alszik a gyerek most abban a szobában.
Ne haragudj, de semmi kedvem 3 speedtest-et sem csinálni, nem hogy 15-öt. Ha van annyi időm, akkor inkább tolok egy pályát a pubg-ban, de arra sincs időm napokon kereszül. De a pubg is melegíti, mégsem lassul. Ha direkt lassítás lenne, bem csak a netkapcsolat lassulna.
Szerk. 2021 aug-ban vettem a telót. Tuti nem 2021 nov. gyártás.
-
ravensky13
tag
válasz
gippazoid #10028 üzenetére
Az AX-szel nincs tapasztalatom, de az AC az egybefűzi a 2.4 meg az 5GHz-es sávot, így alakítja ki a sokkal nagyobb sávszélt. Nem lehet hogy a 2.4 van "teleszemetelve" és a telónak/routernek ez nem esik le és ott próbálja lebonyolítani a kommunikációt? Próbáld meg kikapcsolni a routeren a 2.4Gigás rádiót, vagy válaszd szét az 5Ghz-től és próbáld meg, hogy csak az utóbbira csatlakozol a telefonnal. (Panelban ahol sok wifi van ez gyakori gond....)
-
szilvaspet
tag
válasz
gippazoid #10007 üzenetére
Esetleg érdemes kipróbálnod a One Hand operation+ -t.
link
Itt ugyan nem a virtuális gombokat szabod testre, hanem kétoldali fogó pontokat tudsz konfigurálni 3 irányú és hosszú/rövid húzási műveletekhez, amikre mindenféle beállítást (értesítési panel mutatása, stb.) rátehetsz.. -
Aryon87
félisten
válasz
gippazoid #9879 üzenetére
En most filozok azon, hogy az online vett A52s-t inkabb lecserelem egy S20Fe-re. Van ertelme? Support idotartalma nem
erdekel, ugyis 1 evig tervezek vele csak.Noezmegmi: az faxa lesz.. nincs 1 eves a telo, meg fiatal a szervizeleshez.
Amugy a munkanadrag a bunos, A52s is ugyanazt csinalja, feleled a zsebben. -
Dilikutya
félisten
-
noezmegmi
tag
válasz
gippazoid #9879 üzenetére
Ez nem kérdés
amit totál másként csinálnék az a hiba első jelére szerviz és nem várakozás. nem tudom pontosan mit cseréltek, de nagyon jó! átlagban 2nap amit tud és ha nem piszkálom csak pofázok rajta akkor majd nem 3 nap
Árban most jár ott amire érdemes költeni.
Kérdezte valaki milyen a gyári töltő és kábel, ezen rajta van !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged