- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan77
aktív tag
válasz
Andralin #8356 üzenetére
Nekem tavaly július óta a gyári fólia volt rajta de már nagyon karcos volt, nézegettem a üveget és a spigen glas fc mellett döntöttem. Multhéten raktam fel rá és nagyon minőségi fólia, ujjlenyomatolvasó is jól működik vele. Ha valaki még gondolkodik vásárláson ajánlom, egyszerű felrakni.
-
kelly416
veterán
válasz
Andralin #8356 üzenetére
Nettó baromságot, mert neki a saját portékája eladó. Leesés ellen az üveg többet tud védeni.
Gondolj csak bele, teszel egy zacsit a vízfelületre és megpróbálod benyomni. Sima liba. Télen van egy nagyobb lap jég a víz felületén, jelentősen nehezebb benyomni. Nagy felületen oszlatja szét a nyomást, nem egy pontban kapja a "tüskét" a kijelző, így több esélye van túlélni.Ettől függetlenül én fóliát használok, jelenleg is a gyári van fent, de később is hydrogel kerül majd rá, ha ez csereérett lesz, mert megannyi telefonomból egyet sem törtem össze. Viszont zsebkarcok rendszeresen jönnek, ha fólia nélkül használom, mivel poros-koszos helyen dolgozom és otthon sem vetem meg a bütykölést, autószerelést, házépítést, stb. Nekem a fólia praktikusabb, mert nem lesz tőle vastagabb a teló, a kijelzőbe épített ujjlenyomat szenzort sem zavarja be és nem törik a széle idővel. Mivel 2 éves a fiam, ez is szempont. Az én vartag bőrömet nem bántja az a kicsi üvegtörmelék, de őt féltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged