Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
jereti
tag
válasz
Sumptuous #11608 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta, és arra jutottam, mint te. A micro sd miatt eleve 256 a tárhelyem, két napig bírja az akksi, gyors, egyszerűen felesleges pénzkidobás lenne félmilliót kiadni (kimondani is röhej) egy alig többet tudó telefonért. De egyáltalán, bármilyen telefonért. Nehéz persze "erősnek" maradni, ha az embert mindenhonnan érik az impulzusok, hogy "ez jobb, gyorsabb, szebb", meg, hogy "váltok" egy-két év után, de szerencsére elengedtem. Semmilyen ficsőr nincs benne, ami indokolná az s20fe leváltását ennyiért - szerintem.
-
balintka
addikt
válasz
Sumptuous #11608 üzenetére
Nekem 2 telefonom van, egy S20FE és most már egy S23U, ami egy S22U-t váltott. Még erről is megérte a váltás, nekem leginkább a jobb fogás és az érezhetően jobb akksi miatt. Leginkább azért jártam jól a cserével, mert majdnem vételárában eladtam a 8 hónapos, de új állapotú S22U-t.
Az S20FE modell napjai meg vannak számlálva, a 5.1 volt az utolsó nagy frissítése, még kb. 1 évig lesz biztonsági frissítés rá. A 6/128 konfig is most már lassan kevés lesz. Ezt majd S23+ra fogom cserélni az év folyamán.
-
-
Obilia
csendes tag
válasz
Sumptuous #11504 üzenetére
Üdv!
Én február 14-én vettem és napi töltés mellett ma 4370 mAh az Ampere app szerint. Korábban csak 1-2x néztem, és nem nagyon figyeltem a max kapacitást... Egyébként jól megy. Naponta 1x töltöm.Amit viszont nem értek pl... Ez app-pal is kapcsolatos: SuperBeam-mel küldözgettem régen a Huawei P8-amról a képeket wifin a laptopomra, minden klafa volt. Most meg szintén, de kijelölök 10-20 képet (Total Commanderben a telefonon) és laptopon a böngészőben megnyitott IP alatt nem annyi képet mutat letöltésnél, hanem kb. 2-t... ugyanazokkal a paraméterekkel, az itthoni wifin rajta hagyva stb. Így egyelőre marad a kábel vagy a microSD kártya rakosgatás az SD adapterbe... (Vagy más wifi app esetleg).
A Wi-Fi Directet még nem izzítottam be a gépre a P8-am idején se (ebben nem vagyok nagyon otthon, hogyan ill. lehet-e, pardon). Windows 10-es.
-
kelly416
veterán
válasz
Sumptuous #11504 üzenetére
Garantálom Neked, hogy nem csak papíron. Automatán (úgy, hogy full fényerőt kapcsol kültéri extrát is) néha azért átnyékolni kellett tavaly nyáron. Ok, feketében használok mindent amit lehet, de akkor is zavaró tud lenni.
De ne úgy értsd, hogy reggel 8 - este 11 között nem látsz semmit. Ha telibe veri a nap 11-14 között és pont olyan szögben kapod, akkor van csak baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- One UI zápor esett a hétvégén
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Update 04.29. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest