- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
válasz
leslien #3839 üzenetére
Ok, látom hol hibáztam. Wiki szerint S20 FE-ben S5K2LD a főszenzor, de notebookchecker-en kívül, ahol a S20-ról írnak, nem találtam forrást arra, hogy eltérő szenzor típust hasznaltak-e a 4G és 5G FE-t. Aida64 meg nemhozza úgy a típust, ahogy a cikkben van. Létezik valami hivatalos forrás arról, hogy miben mi van?
Ettől eltekintve még mindig nem válaszoltál a kérdésemre
-
Namelesske
addikt
válasz
leslien #3830 üzenetére
Én végig néztem a fél Indiai Youtube-ot, mert ott volt a legnagyobb hiszti az Exynos miatt. Számos vak kamera tesztet is megnéztem, de nekem mindig az Exynos jött ki elől. Valahogy én azt szoktam meg. Nem gondolnám hogy annyira sarkos különbség lenne a két eszköz között, egyedül akkumulátoron látszik főleg a két SOC közötti különbség, de olvasgatva a Redditet, az 5G ugyanolyan fos mint az LTE verzió. Napközbe meg nem nyomogatom az Antutut meg a Geekbenchet.
-
justmemory
senior tag
válasz
leslien #3802 üzenetére
Vagy csak nem lógnak a kollégák folyton itt...
Ezer és egyszer le lett írva, hogy sajnos adódbak hardveres gondok, amiket gariba meg kell nézetni. Én is írtam, hogy volt, akinek a problémájára a készülékcsere volt a megoldás; azóta nem panaszkodott itt... A hardveres gond(ok) gyártói tökéletlenségek. Nekem spec egyáltalán nem melegszik, tehát innen nézve a kérdésre a válasz: nem, nem normális... teszem hozzá semmit nem tudunk a beállításokról, körülményekről, frissítettségről...
-
-
K82
őstag
válasz
leslien #3761 üzenetére
Ki kell gyomlálni minden játékkal kapcsolatos hülyeséget. Én első körben majdnem elsírtam magam amikor megláttam hogyan fut (pontosabban néz ki) ezen az Ingress Prime a Pixel 4XL-hez képest, és hogy ne csak a felbontásbeli különbséget nézzük, a zasszony 4a 5G-jén is elindítottam az övét. Mintha jóval gyengébb grafikus vezérlő lenne az S20FE-ben még a 4a 5G-hez képest is, pedig ugye nem... Egész egyszerűen a szoftveres/meghajtós rész az, ami a Samsungnál lehúzza a grafikát. Az összes szoftveres "optimalizációt" letiltva már hajlandó az Ingress is futni (néha) 120 Hz-en, de a megjelenítése még mindig olyan mintha az anti-aliasing ki lenne kapcsolva...
Ezeket mind nyugodtan ki lehet irtani adb-s paranccsal, használhatóbb lesz a játékos rész:
pm disable-user --user 0 com.samsung.android.game.gamehome
pm disable-user --user 0 com.enhance.gameservice
pm disable-user --user 0 com.samsung.android.game.gametools
pm disable-user --user 0 com.samsung.android.game.gos
pm disable-user --user 0 com.samsung.android.gametuner.thinUgyanez igaz a tabletre is (S6 lite): első indításkor gyönyörűen nézett ki a Zen Pinball akármelyik pályája, következő indításokkor meg mintha a grafikus beállításokat minimumra rakta volna az ember a full helyett. Miután letiltottam a fenti dolgokat, már nincs ilyen.
-
doooo
veterán
-
bozsozso
őstag
válasz
leslien #3713 üzenetére
Furcsa volt, hogy nem volt semmi ellenállás. Először cserét mondtak kb. 2hét után. Majd most 1 hónap után csak annyit mondtam hogy adják vissza az árát és annyi volt a válasz, hogy az lesz.
5G feltétlenül nem érdekel hiszen elég karcsú a lefedettség a rendes gari viszont igen.
-
FattyDove
őstag
válasz
leslien #3685 üzenetére
Az az érdekes, hogy nekem youtube vanced alatt nem jött elő ez a hiba (kövezzetek meg és doblatok a padlóla le a vanced miatt), pedig ha a sima youtube app alatt jelen van, akkor itt is kellett volna lennie.
Engem jelenleg az baszkurál, hogy simán felébred a zsebemben a telefon, ha értesítést kapok aztán meg jobbra balra megy a lockscreen, vagy épp elindul a kamera vagy a flash light. Tegnap is az tűnt fel, hogy mi a pöcsömért ilyen meleg a telefon a zsebemben, hát nem ment a lámpa meg a kamera, mert kaptam egy outlook értesítést?
-
válasz
leslien #3608 üzenetére
Nekem még mindig furi lenne, ha az új' S20 FE (S865), S21 ár alatt lenne nálunk. Pláne jóval olcsóbban... akkor ki venne S21-et?
Most gyorsan rakja fel mindenki a kezét, mert számolok...Minimális a különbség az S20 FE kárára és akkuidőben sanszonsan még az új S21 (Exynos2100)-nél is jobb lenne ez az új' FE.
Ennyire nem lőheti lábon magát a Samu.... vagy?Persze jó lenne ha tévednék és végre lenne egy normális áru korrekt Samu hivatalosan.
-
kisnokia
aktív tag
válasz
leslien #3597 üzenetére
Csalódást okozó ármozgás történt a Voda flottánál. Hónapokig 178E Ft volt az FE, most meg, amikor öregszik, és arra számítottam, hogy árcsökkentéssel csinálnak helyet a G780G-nek; mt csináltak? Felemelték 195E Ft-ra... Ha egyáltalán lehet majd kapni, akkor mennyibe kerül majd így a G780G?
-
PowerBuldog
veterán
-
-
Namelesske
addikt
válasz
leslien #3447 üzenetére
Igazából tök mindegy, mert tavaly október óta ha nem hivatalos Qi listed device-szal töltöd akkor 1 amperre fogja korlátozni és akkor már mindegy ha gyárilag 1 amperest veszel ami ellenőrzött minőség mint az IKEA. Fogok rendelni én is egyet, a mostani kínait meg beviszem az irodába... mivel távolról kilőtték belőle a gyors töltést. Ezért javasoltam a Samsungot, mert bebaszna ha abból is kilőnék.
-
voncci
aktív tag
válasz
leslien #3414 üzenetére
Azért kellene a 65W-os, mert hát ugye, egyre több telefon most már ezzel a gyorstöltéssel jön, viszont a töltött már kezdik hanyagolni. Később mindenképp jó lesz, ezért kérdeztem, hogy nem-e lehet gond, ha ezzel a gyorstöltőtvel tölteném
Én most használtam vettem 1 hónapos és nagyon, nagyon jó áron sikerült megvenni (360€ és a 256GB-os!) )amúgy itt náluk sincs hivatalosan, ez épp Alzábol van ami nálatok is van. -
Damage401
senior tag
válasz
leslien #3267 üzenetére
Szia!
Figyelem már hónapok óta a topikot! Látom az 5G SD verzió mennyire dicsérve van, jogosan. Viszont nekem ez lesz a 2 hónapja a telefonnak, minden frissített. Nem volt reset sem wipe cache. Viszont 120 Hz és 4G verzió van. Ritka az amikor 1 nap alatt meguszom az aksi 4-5 órás kijelzővel. Viszont ha 1 nap illetve nyomom neki akkor 7 óra is megvan.
Elhiszem hogy SD verzió jobb. De itt sem kell szégyenkezve fejet hajtani.Szerk.: 63% áll most az aksi, új screenshot már nem teszi bele
-
Namelesske
addikt
válasz
leslien #3248 üzenetére
Annyiszor megfogadtam, ha valami nagyon akciós az valójában annyit se ér. Amikor impulzívan vásárol valamit az ember abból jó nem sülhet ki. Így volt ez az MTK procis Redmi Note 8 Pro-val (kijelző hibás lett) így volt ez az A51-el (melegedett és merült mint az állat) és így van ez az Exy990-el is ami az eddigi legszarabb üzemidős telefonom egy 3 éves P8 Lite után... talán még az se merült ennyire főleg idle módban. Egyéniszocproblem
-
Namelesske
addikt
válasz
leslien #3245 üzenetére
Én hiába pofázok az A72 topikba, hogy mit ér a Ferrari motor, ha 2 Literes PET palack a benzintank.
Szóval a beállításokat tekintve 100% gyári Samsung out of box élmény. 120hz on, alkalmazások auto altatása on, automatikus fényerő, dual sim, wifi, bt, nfc, bekapcsolva. Semmit nem állítottam el, a teszt előtt még az adaptív fényerőt is reseteltem az alkalmazások között, hogy még az se legyen hogy megszokta a gyárban a neon fényt. Ja és minden alkalmazás jogkiosztását is reseteltem, hogy a háttérbe ne menjen pl a GPS.
-
Peti78
őstag
-
justmemory
senior tag
válasz
leslien #3148 üzenetére
Ó dehogynem hinném...
A költői kérdés pont arra vonatkozott, hogy mivel eltérnek, talán lehetséges, hogy szoftveresen is máshogy kezelődnek; ez volt a mondandóm lényege... De ja, lapozzunk és örüljünk, hogy legalább a típusban egyetértünk és nem hagyjuk, hogy a gyártó holmi "hitvitába" hajszoljon minket
-
justmemory
senior tag
válasz
leslien #3146 üzenetére
Ha eltér a két chip, miért ne...? A szoftver nem feltétlenül kezeli ugyanúgy a kétfajta architektúrát (vagy nem tudom pontosan miben térnek el egymástól, nem néztem utána). A OneUI - amennyire én tudom - mindig is "éhesebb" volt; ha az enegiamenedzsmentje jobb a Snapdragonnak, akkor nyilván hardveresen is van gond, de lehet szoftveres is. És szoftveres alatt - továbbra is - gondolok arra, hogy esetleg valóban valamilyen third party szoftver vagy maga a ROM vagy ki tudja... Elhiszem, hogy általában sz@r az Exynos - valójában csak bizonyos pontokon gyengébben teljesít; legalábbis a tények alapján -, de ez a konkrét készülék sem csak abból áll... Van gond a típussal, igen, de nem biztos, hogy csak és kizárólag az Exynos a felelős. Nekem spec nincs gondom vele. De ettől még nem mondom, hogy jó vagy nem jó...
-
-
World-Soft
senior tag
válasz
leslien #3097 üzenetére
Köszi a segítséget.
Azért Samut is megkérdeztem. Ők meg mutatták az oldalon, hogy milyen garanciajegy pótlást kérjek és kértem is az Euro****tól. Sőt szerdán vállalták, hogy akkor a készülékre is ránéznek távolról.Viszont amit még mondott az ügyfélszoli azt kicsit sajnáltam, hogy nem előbb tudtam meg:
- ha európai (talán közép) piacos a készülék, akkor 1 év gari mag van (ezt tudtuk is)
- viszont ha nem kimegyek mondjuk Bécsbe, hanem itthon magyar számlával veszem meg a kinti készüléket, és az oldalukon is lévő gari jegyet is netán tudnak adni, akkor ugyanúgy 2 év garit jár.Ugye én nagyon hajtottam, hogy 2 év és magyar szervizes gari legyen, mert már többször volt, amikor jól jött, hogy a magyar Samsung közvetlenül szóba állt velem. (pl. az akkori még létező kiterjesztett garinál 2-3 év után is visszafizetést elérni).
-
World-Soft
senior tag
válasz
leslien #3095 üzenetére
Van és a sim 1 száma van rajta.
De most kérdeztem gyorsan egy M****markos eladó ismerősöm, és ők nem ilyet adnak.
A kérdés, hogy csak vihetem és nem lesz gond (elvileg később se) , vagy hivatalosan kellett volna egy másik papír még? Illetve honnan tudom, hogy ez tuti Magyar piacon e? -
World-Soft
senior tag
válasz
leslien #3085 üzenetére
Egy gyors kérdés:
Euronics-os az enyém elvileg magyar piacosnak kell lennie, mert úgy árulhák. Régen volt külön magyar garancia papír, de most csak ez a könyv volt. Illetve ők adtak sajátot.
Azt tudom, hogy ha újra nyitnak a hülye kiskönyvet is le kell pecsételtetnem velük, mert cseszék,de akkor most ez ennyi, vagy ez még kevés és kellett volna még valami külön papír is.Ezek a teló adatok:
Szolgáltatói szoftververzió
SAOMC_SM-G780F_OXM_XEH_RR_0004
XEH/XEH,XEH/EUX/XEH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged