- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
bluemirage #4072 üzenetére
Valóban mindig keverem a 865 és 845 procikat.
Megzavart az új FE -
Namelesske
addikt
válasz
bluemirage #4066 üzenetére
Nem sokkal jobb kb. az is a Snapi 845 szintjén van. Ami mindenképp jobb lenne.
-
samu74
addikt
válasz
bluemirage #4066 üzenetére
Az S6-nál pont fordítva volt,amerikai youtuber ott nyavalygott hogy a snapi gyengébb és hogy ott miért nem az exynos van...S7-nél már annyira nem meggyőző a különbség, aztán azóta rendre a snapis jobb.Pár generáció kijott azóta, szerinted?Meg ok melegedjen jobban,de akkor tervezze úgy a hűtést hogy a rendszer ne rottyanjon meg.Néha az S9+ telóm is a zsebemben úgy felmelegedett hogy csak pislogtam...Mitől?
-
Badboys
őstag
válasz
bluemirage #4052 üzenetére
Sajnos őszintén aggódom az elmaradás miatt. Mivel teljesen beszüntetik a 990 gyártását is alig 6 hónap alatt. Ez sajnos rossz ómen. Igaz nem tudom mennyit adtak el ebből a félresikerült hardverrel szerelt telefonból. Gyanítom nem sokat mivel ebből csak ide meg a térség pát országába adtak el. Ezzel szemben csak itt nem volt választási lehetőség, hogy melyik variánst vehetem. Gyanítom, hogy kis pénzér megvették, ide jó lesz felkiáltással. Jól ismerve az itteni 3 szolgáltató lehúzós megoldásait. A rossz tapasztalat meg abból adódik, hogy vettem egy órát egy neves cégtől. Aztán csing csang elvtárs egy reggel arra ébredt, hogy elmúlt 10 hónap felejtsük el a terméket. 140 ezer forintos óráról beszélünk. Hála istennek tönkre is mentek. A samu viszont nem fog zátonyra futni több lábon állása és az userek miatt. Kiad most egy frissített verziót szerinted mekkora esély van arra, hogy támogatni fogja a beszüntetett exinost? Szerintem 0 hoz közelít az esélye.
-
patomi
őstag
válasz
bluemirage #3992 üzenetére
Mindig bekapcsolt takarékos módban van a telóm. Nem érzek hátrányt ahhoz képest ha full teljesítményén megy. Még akkor sem ha játszom rajta ( csak egyszerü buta néhány játék van fenn)
Nyilván a használati szokásaimnak így is megfelel. De megértem ha mások elégedetlenek nem is állok bele, nincs is értelme. Pusztán megosztottam, hogy én mit tapasztalok. Kiemeltem a takarékos módot is, ami egyébként is látszik. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
bluemirage #3992 üzenetére
Aki kiugróan használ telefont játék vagy egyéb az ne ezt vegye. Általános felhasználásra a Snapis verzió jó kell hogy legyen. Ez nem egy 800 euros telefon szerencsére.
-
Namelesske
addikt
válasz
bluemirage #3914 üzenetére
Az a baj, hogy már másfél két éves technológia. Abba lehetne belekötni amit korábban is linkeltem hogy köze nincs a gyári specikhez, és ez megtévesztő lehet. De mit kapnánk cserébe? Egy majd értesítjük kupont esetleg egy ingyen jegyet az Experience storeban egy éppen aktuális fülesre.
-
Namelesske
addikt
válasz
bluemirage #3821 üzenetére
"Lefelé nem váltok, felfelé nincs hova Samsungon belül."
S21?
200 ért? 250 ér? nem. -> 329 990 Ft+ 890 Ft szállítási díj XD Ez nevetséges árazás, nevetséges az egész S21 széria, bármennyit is javítottak rajta nálam a lélektani határ 200 000 volt, ha jól működne akkor fel tudnám emelni 250 000-ig. De nem 330... mikor 60-90-100 ezres telefonokkal is tök jól el van az átlag Józsi. Ebbe a kategóriába inkább veszek 4-5 évre egy iPhone-t. Leszarom a kompromisszumait.Szerintem azér' 130 ezerrel nem jobb az Exynos 2100 a 990-hez képest. Tud egy tavalyi Snapdragon szintet idén... Sőt. Amit mondtad picit visszalépés bizonyos tekintetben az FE-hez képest.
Elismerem, sokszor túlzásokba esek. Majd fogok írni róla egy kevésbé negatív hangulatomban íródott irományt amiben kifejtem hogy elfogadtam a helyzetet, és lehetne jobb az akkumulátor ideje 120hz mellett.
Most értitek sakk matt, eladni nem lehet mert nagy az a 100 ezres értékvesztés, fejlődni Samsung-on belül szintén nem lehet mert az is 100 ezres kiadás lenne.
-
doooo
veterán
válasz
bluemirage #3609 üzenetére
Hogy lenne már jobb, amikor a kint lévő 5G-s sem jobb akkuidőben?
-
leslien
nagyúr
válasz
bluemirage #3609 üzenetére
elhíheted ,h én is majd pezsgőt bontok ....
-
leslien
nagyúr
válasz
bluemirage #3530 üzenetére
nincs értelme ugyanis már tavaly volt... [link]
-
leslien
nagyúr
válasz
bluemirage #3523 üzenetére
egy újabb pofon,de egyben jó megoldás is lehetne....
-
Namelesske
addikt
válasz
bluemirage #3517 üzenetére
Meg a teljes Google Suite is rossz, mert ott is túlmelegedik a telefon, és leállít olyan funkciókat mint Google Photos auto backup.
-
leslien
nagyúr
válasz
bluemirage #3464 üzenetére
ott már kiadták a G781 verzát...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
bluemirage #3396 üzenetére
S21 5g, de én ott specsheet alapján nem láttam nagy ugrást sőtt.
-
Zalcsika80
kezdő
válasz
bluemirage #3382 üzenetére
Kárörvendés jobb mint a durvaság?
Hetek óta mások telefonjait fikázza itt a kolléga,erre próbáltam ravilagitani. A tények valóban tények, de nem kell még hergelni is a népet. -
válasz
bluemirage #3299 üzenetére
Dadogás-döcögés szvsz leginkább a RAM miatt lesz idővel sztem. Az s7e-m procierejével még mindíg meg vagyok elégedve...
-
leslien
nagyúr
válasz
bluemirage #3089 üzenetére
Az oktogon gari 200km-re Budapesttől nekem életszerűtlen.
1percig sem gondolkodnék rajta...mondjuk én anno Bécsbe is kimentem egy telóért.... -
leslien
nagyúr
válasz
bluemirage #3082 üzenetére
Ez az összehasonlítás miért volt?
mivel nincs itthon Exynos 990 így kénytelen voltam ezt a kettőt összehasonlítani ,de ez ment a Sony topikba is ..
Lehet egyáltalán magyar gyári garival S20 FE 5G-t itthon kapni?
Samsung MO. ZRT garival nem mivel nincs itthon forgalomban, de van benne a lásd kép garancia jegy és azt kell bélyegzővel lepecsételnie az eladónak ,és azzal be lehet csattogni az Oktogon szervibe 2 évig.. az enyém Lengyel ,XEO ez a gari jegy volt benne...
van egy picit olcsóbban is ,de már az is eléggé jó ár [link] pl én a Btelt hívtam...
-
icemad
nagyúr
válasz
bluemirage #3082 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy sokan (rengetegen) külföldön élnek és olvassák a fórumot. Nekik ez hasznos lehet, mert elég sok országban lehet kapni 5g verziót hivatalosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Videós, mozgóképes topik
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged