- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kokyt
senior tag
válasz
batai15 #3788 üzenetére
Itt a legtöbb gondja a 4G-vel fura mód pont egy 5G használónak van
, a csendes többség meg használja megelégedéssel. Nálunk a családban kettő 4G van, nincs panasz rájuk. Az akku nem akkora vész, felhasználás függő. Az 5G jobban bírja, azzal van kb. egy plusz óra sot-od, de egy hétvégi túrázást az sem él túl, úgyhogy szerintem mindegy. Nap végén mindegy, hogy 20% vagy 35%, azt is tölteni fogod. A qi nálam egyébként a gyengébb akkut simán ellensúlyozza. Sokat hurcolászom, és használom napközben, sajnálnám folyton töltőre dugdosni, de a padra vidáman rádobom, ha kell.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
batai15 #3790 üzenetére
Szerintem korrekt készülék, én meg vagyok elégedve. A50, utána Honor 20,utána S20 Fe. Szerintem ár-érték arányban jelenleg egy jó telefon. A fényképező abszolút használható (MILC van mellette, de nem mindig kerül elő), tölteni úgyis kell naponta nagyjából mindent. Gyors, szép a kijelző. Nekem egyelőre abszolút hozza azt, amit a tesztben olvastam, és az alapján vártam tőle.
-
justmemory
senior tag
válasz
batai15 #3788 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs vele (mármint az Exynos-al). Olvasd vissza a fórumot, én is leírtam már sokszor a tapasztalataimat és a véleményemet is, illetve mások is. Akinek gondja volt, ott általában a konkrét telefonnal volt valamilyen - pl. hardveres - gond. Olyan is van, akinek cserélték, utolsó beírása szerint "eddig jó". Lehet, hogy megosztóra sikerült, de úgy látszik a nezdeti viszontagságok csitultak. A mindenféle összehasonlító teszteken az üzemidőt kifogásolják (Exynos nem bírja úgy, mint a Snapdragon); ebben lehet is/van is valami, de ezeke szintetikus tesztek. Nekem a saját használati szokásaim mellett bír annyit, mint az előző telefonom úgy, hogy jóval több szolgáltatás fut, egészen más dolgokat is használok (pl. DEX). Mindenki el tudja dönteni, hogy mi a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged