- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
Érdekes, ez csak most tűnt fel, hogy ott van. Elvileg a fényérzékeléshez a kamerát használja. Most kérdés, hogy eddig is ennyit evett, csak nem volt a listában, vagy elcsesztek valamit.
Viszont nálam a YouTube villogás nem tűnt el, de más készülék és TV esetében is van rá panasz. -
leslien
nagyúr
Le kellene szálni arról a lóról, nem a te méreted
látom van félreértés...
Talán annó huawei cserélt ufs-t emmc-re valamelyik modelljénél típusváltás nélkül. Na az volt görény húzás.
biztos?! [l The Snapdragon and Exynos Samsung Galaxy S20 Ultra are very different smartphones ]
Végre olyannal hibákkal kapcsolatban is érdekelne a véleményed, amiről lehet tapasztalatod.
S20 FE 5G az eddigi legjobb telóm ,tehát ezeket a hibákat nem tapasztaltam ..
vagyis egy hiba van még mindig a 4k30fps hdr videó ugrál... -
leslien
nagyúr
de notebookchecker-en kívül, ahol a S20-ról írnak, nem találtam forrást arra, hogy eltérő szenzor típust hasznaltak-e a 4G és 5G FE-t.
[link]
hivatalost nem fogsz találni....ugyanis erre nem büszkét vagy helyesbitek arra igen, h átverjék a gyanútlan áldozatokat mint pl te akinek fogalma sincs róla ,h mit vett....tehát a Sony Imx 555 az a szenzor és nem a Sony Xperia 5 II...
a másik kérdésről meg linkeld pls a hibákat...
-
doooo
veterán
Ha létezne is lényegtelen. képfeldolgozásos különbség max az SoC-től függhet, a szenzorok között nem lehet számottevő különbséget tenni (ha lehet egyáltalán; összehasonlítani sem igazán lehet, mert nincs olyan konkrét tesztkörnyezet, ahol csak és kizárólag a szenzor változik két mobil között).
Az E990 meg (minden egyéb hibája ellenére) sokkal fejlettebb a fényképezésben. S20 szériánál simán állva hagyta az S865-ös verziókat. -
Antonio989
csendes tag
+1
Én sem tapasztalok komoly problémákat, szerintem korrekt telefon. Kamera gyors, nem akadozik, ujjlenyomatnál egyik ujjad kétszer vedd fel, nekem így gyors. Alkalmazások nem záródnak be, szoftveres bugot nem tapasztaltam. Fényérzekelő "hiba" 4k-s videónál volt/van de ez a Youtube hibája, nem a Samsungé. Newpipe és YouTube Vanced alkalmazásban ugyanannál a videónál nincs fényérzékelő hiba.
@Namelesske: Ha annyira betegágy ez a telefon akkor nem értem miért nem adsz túl rajta. Én nem mondom h rosszul használod, de tény h mindenki máshogy, más dolgokra használja a telefonját. Nincs azzal baj, hogy segítő szándékkal felhívjuk az idetérők figyelmét, hogyha valami nem jó a készülékben, de nem érzem reálisnak a sok savazást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest