Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
fdani0807 #10255 üzenetére
Szuper!
Érdekes, nekem is be volt kapcsolva a Jelenet-optimalizálás, de alatta nem volt Dokumentum beolvasása mező.
A kamera beállításokban Nyomtam egy Alaphelyzetbe állítást, ezután már visszajött a funkció, megjelent az említett helyen a Beolvasás mező.
Megoldódott.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
samu74
addikt
válasz
fdani0807 #8056 üzenetére
Hát,nincs kizárva hogy maradt még egy kis szoftveres bibi.Az van hogy a fényérzekelő allergiás néhány fényforrásra(ledes vagy neon) ,párszor megfigyeltem hogy a hideg fénynél jön elő. Próbálj egy izzócserét ha jellemzően otthon csinálja.Ha random jön elő, akkor talán a mostani update helyrerakja.Majd meglátjuk.
-
Badboys
őstag
válasz
fdani0807 #3892 üzenetére
Szerintem meg nem egészen igy van. Sajnos a HTC megszűnt az utolsó onnan származó U11 em kenterbe veri ezt. Ugyanezzel a felhasználással heti 1 alkalommal töltöttem. Ezt 2 naponta etetem. Elvárható egy állítólagosan felső kategóriás 200000 x forintos telefontól, hogy normális üzemidőt adjon. Ezt egy tized sorban lévő noném telefon is tudja. Nagy kár, hogy ez nem vert akkora port mint az akkumulátoros eset, hogy vissza hívták őket. Pedig a korrekt megoldás ez lenne.
-
-
LeliM
kezdő
válasz
fdani0807 #2965 üzenetére
Én átlagosan használom, email, közösségi platformok, telefon, gps főként és kisebb százalékban kevés játék, youtube, spotify stb ami talán többet igényelhet néha és nekem egy napot bír, késő este feltöltöm és másnap délután 4 kor szokott legrosszabb esetben 60-50% lenni, így estére iylenkorra már 30-20%.
Az tény, hogy nem nyomokodom egésznap, mert van jobb és fontosabb dolgom ennél, de nekem a 4-5 órás kijelzőidő között szokott lenni mindig mire újra töltöm.
Ez mai szemmel tök átlagos, egyáltalán nem sok, de nem mondható nagyon rossznak, az tény, hogy a kínai kollégák jobban bírják.
De láttam külföldi fórumokon olyan kommenteket, hogy írt egy 20 tételes check listet hogy mit kell beállítani (elég radikális beállítások) és akkor simán bír két napot a telefon. -
samu74
addikt
válasz
fdani0807 #2487 üzenetére
Nekem is update után elkezdett ugrálni az automata fényerő. Reset lett a vége, igaz jó is lett.Nálad nem tudom mi lehet, fólia nem hiszem hogy bekavarhat mert nekem is üveg van rajta de csak a frissítéskor jött elő ez a bug.Azelőtt érdekes mód nem.Samsungnál néha besikerülnek ilyesmik, S9+ update után az értesítő led felejtett el működni. De valakinél jó volt és valakinel meg nem...Aztán egyszercsak mindenkinél jó lett egy következő frissítés után.
-
samu74
addikt
válasz
fdani0807 #2462 üzenetére
Szoktad használni a Galaxy Store-t?Ha van samsung accountod nézz rá az ottani frissitésre is. Az akksi használat hibás statisztikára is oda rakták fel a javítást, nem várták meg hogy a következő frisstésre keljen várni.Asszem legutoljára valami Device Management update volt ott nekem,lehet a fényérzékelő javítása is benne volt.
-
samu74
addikt
válasz
fdani0807 #2371 üzenetére
Nálam is 3,5-5 óra között mozog. Piszkosul számit a lefedettség a fogyasztásban, mert pl. wifin lényegesen jobb a SOT mint mobilneten.Tiltom azokat az appokat is amit soha nem használok, automata fényerő megy,viszont az összes antenna is. Régebben kapcsolgattam, de arról is leszoktam már. A melegedés szerintem az új rendszerrel picit javult,készenléti fogyasztás is.Jó telefon ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged