- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
#95939840 #3539 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy nem látsz mögé. Lehet itt hibáztatni az áldozatot, meg mindenkinek kuss legyen mint a kommunista időkben, de nem látod át teljesen a képet. Vagy nem akarod, vagy nem tudom, de engem például bánt a dolog, és az is bánt, hogy le birkáznak csak mer anyámat hogy elhittem amit ír egy multinacionális vállalat a hivatalos oldalán. Hidd el nem voltak illúzióim, úgy vettem hogy ha a felét tudja már jó. De nem tudja a felét sem.
Miért gondolod, hogy aki Exynos-os Samsungot vett az birka?
Menjünk csak vissza egy kicsit az időben 3 hónapot, amikor még a korosodó A51 és A71 közül lehetett választani a Samsungnál vagy tavalyi, még new old stock gsm boltos S10 széria esetleg. 150-200 között keresgélünk telefont ugyebár. Meg lehetett volna csípni 180-ér a Note 10 Lite-ot esetleg... gsm boltba, hivatalosan már nem nagyon kapsz tavalyi, tavaly előtti flagshipeket. 2021 januárja van mint mondtam.
Az is tény, hogy 2 éve már bevásároltam a Samsung cuccaiba, és kell az a gyári garancia, mert sokan szívtuk már meg korábban majdnem a GSM boltokkal. (Turbado, BoltX csak hogy két utolsót említsem) Pont ezért maradunk a hivatalos úton, onnan vásároljunk ahol 100% nem lesz gond, adnak rá biztosítást pluszban stb. Ne adj isten meg is tudod nézni vásárlás előtt, mégis milyen?
Ebből következik hogy az S20 FE 5G teljességgel ki van zárva. Gyári garancia kell, a márka adott tessék választani a kevésbé rosszat, de Samsungot.
Tudtam volna venni S21-est alap verzióban, ugyanez a műanyag hátlap, Exynos 2100 processzor, Dynamic Amoled kijelző. Kompakt méret, hasonló üzemidő az FE-hez. Mennyiért is? Listaáron 330k HUF-ért. Van még S21+ 409K HUF-ért. S20-at kicsivel olcsóbban, szarabb akkuval. Akkor miért is ne venném meg az S20 FE-t ami fél évvel később jött ki, de már a 21 széria stílusjegyeit viseli magán, és pont 500mAh-val nagyobb az akku ami elméletben ellensúlyozhatja a rosszabb üzemidőt.
A71-et is tudtam volna venni, de miért vettem volna ha már közel 1 éve A51-et használtam. Pénzkidobás lett volna...
Logikusnak tűnt hát a választás legyen az FE.
Tech2Laci csinált róla 2 videót is, iPhone 12-höz méregette, tökéletes volt a marketingje is.
Külföldön és belföldön jó volt a fogadtatás, mi baj lehet?Gyári weboldalon nagyon szép számok, minden specifikáció abszolút rendben van, és mit ad isten most akciós, 250k helyett 200-ért lehet megvásárolni. Hogy ne vennéd már meg, a fent 400k-s árakhoz viszonyítva.
Most tételezzük fel mennyire lennél csalódott, ha most vettél volna 480k-ért S21 Ultrát Exynos 2100 SOC-val, és koppra ugyanúgy merülne mint a fele annyiba kerülő FE. Csak mert van még egy "birka" a környezetembe aki így járt. Igaz ő nem sírja tele a fórumokat, már elengedte, hogy átbaszták a YouTube videósok. Én is beletajdörődtem már, de mivel ez a hobbim is, hogy kütyükkel foglalkozom minden adódó alkalommal savazni fogom ezt a szart ameddig a tulajdonomban van, és ameddig nem viselkedik úgy mint egy 70 000 forintos Xiaomi legalább.
-
Namelesske
addikt
válasz
#95939840 #3415 üzenetére
Mondj egy olyan megtorpedózhatatlan indokot, miért kellene garanciáztatnom, ha n számú random battery test videót megnézek és mindegyikben az Exynos 990-es merül le elsőnek
[link] [link]Tegyük hozzá hogy nekem is van rajta céges katranc meg két sim kártya. Úgy szívja mint az állat. Nem tudok úgy odamenni a Samsunghoz hogy srácok ez és ez a baja tessék reprodukáljátok. Mert ha kiveszem belőle a kártyákat meg ellóg wifin akkor ez is tudja amit a gyár ígér. De nem azért vettem a telefont hogy ne használjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest