- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
unrealnoise #152 üzenetére
LOL, a középső fizikai gomb a Galaxy sorozat védjegye. SOHA sem lesz ott érintőgomb. Amúgy a trendet a Samsung pont leszarja, amíg a többi androidos gyártó előtt jár...
-
skyli
senior tag
válasz
unrealnoise #152 üzenetére
a note 2-n galaxy s3-on érdekes módon nem foglalnak el helyet és sokkal könnyebb a gomb megnyomásával bekapcsolni a telót. szerintem maradjanak, sokkal jobb így
-
Cyberpunk
félisten
válasz
unrealnoise #147 üzenetére
Nekem ne végyen le a kijelzőből, minimum érintő gomb. Az a három gomb megfér ott lent.
-
Nazara
őstag
válasz
unrealnoise #147 üzenetére
Senki nem mondta, hogy kényelmetlen a használata. Azért van Note-om, mert nagy kezeim vannak, de még ezen a kijelzőn is mellé tudok nyomni egy linknek. A hüvelykujjam, amelyikkel a három alsó vezérlőt kezelem lazán átnyúlik a szomszéd gombra, ezért nem mindegy, hogy ott van-e a jóval erősebb beavatkozást igénylő fizikai home, vagy nincs. Ha te ezt nevetségesnek tartod, akkor sajnálom, engem nem érdekel, hogy ismeretlen emberek mit gondolnak az én mobilhasználati szokásaimról, a lényeg úgy is az, hogy számomra kényelmes legyen. Egyébként pont erről volt szó feljebb, csak a kijelző méretéből kiindulva, hogy mindenkinek mások az igényei, nem erőltetheted rá a saját akaratodat a másikra, bármennyire tűnik az logikusnak. (sokszor nem is az...) Én elfogadom, hogy valaki a 3.5-ös kijelzőt szereti fizikai billentyű nélkül, nem próbálom akarata ellenére bemagyarázni neki, hogy mekkora lúzer. Mert nem az.
-
Nazara
őstag
válasz
unrealnoise #145 üzenetére
Egyszerűen jó érzés benyomni azt a gombot, biztosan tudom, hogy az történik, amit szeretnék, nem tapicskolok mellé. Ill. a fizikai gombra mindig reagál a telefon, mig az érintősre volt már példa, hogy se kép se hang. Dizájnban is jobban kedvelem az ilyen megoldásokat. Plusz a multitask menü megnyitásánál egyszerűen jobb igy. De ez az én véleményem, ha tehetem, ezek után is fizikai menü gombos okostelefonokat fogok választani.
-
Nazara
őstag
válasz
unrealnoise #139 üzenetére
Nem venném meg, ha nem lenne rajta fizikai home gomb... viccet félretéve, számomra egyáltalán nem nehéz benyomni, sőt megnyugtat ha van. Plusz jó érzés ezzel előhívni a multitask menut. Ismerőseimnek érintőgombosaik vannak többségébe, de valahogy nem kényelmes a használatuk.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
unrealnoise #139 üzenetére
Pont az a jó szerintem. Kell az a fizikai gomb, részemről mindhárom lehetne fizikai, de ízlések es pofonok.
-
keIdor
titán
válasz
unrealnoise #95 üzenetére
Az a baj az S4 nálam ki fog esni a kijelző miatt, pedig valószínűleg annak lesz megint a legjobb üzemideje.
Kéne ezekből LCD edition...
Cyberpunk: Nem tudom beszerezni, illetve be tudnám, de nekem rendes garancia is kell, eladni is könnyebb hivatalos garanciákkal. S3-nál is direkt hivatalos Samsung-osat kerestem, ezek elmennek egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest