- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
unrealnoise #152 üzenetére
LOL, a középső fizikai gomb a Galaxy sorozat védjegye. SOHA sem lesz ott érintőgomb. Amúgy a trendet a Samsung pont leszarja, amíg a többi androidos gyártó előtt jár...
-
skyli
senior tag
válasz
unrealnoise #152 üzenetére
a note 2-n galaxy s3-on érdekes módon nem foglalnak el helyet és sokkal könnyebb a gomb megnyomásával bekapcsolni a telót. szerintem maradjanak, sokkal jobb így
-
Cyberpunk
félisten
válasz
unrealnoise #147 üzenetére
Nekem ne végyen le a kijelzőből, minimum érintő gomb. Az a három gomb megfér ott lent.
-
Nazara
őstag
válasz
unrealnoise #147 üzenetére
Senki nem mondta, hogy kényelmetlen a használata. Azért van Note-om, mert nagy kezeim vannak, de még ezen a kijelzőn is mellé tudok nyomni egy linknek. A hüvelykujjam, amelyikkel a három alsó vezérlőt kezelem lazán átnyúlik a szomszéd gombra, ezért nem mindegy, hogy ott van-e a jóval erősebb beavatkozást igénylő fizikai home, vagy nincs. Ha te ezt nevetségesnek tartod, akkor sajnálom, engem nem érdekel, hogy ismeretlen emberek mit gondolnak az én mobilhasználati szokásaimról, a lényeg úgy is az, hogy számomra kényelmes legyen. Egyébként pont erről volt szó feljebb, csak a kijelző méretéből kiindulva, hogy mindenkinek mások az igényei, nem erőltetheted rá a saját akaratodat a másikra, bármennyire tűnik az logikusnak. (sokszor nem is az...) Én elfogadom, hogy valaki a 3.5-ös kijelzőt szereti fizikai billentyű nélkül, nem próbálom akarata ellenére bemagyarázni neki, hogy mekkora lúzer. Mert nem az.
-
Nazara
őstag
válasz
unrealnoise #145 üzenetére
Egyszerűen jó érzés benyomni azt a gombot, biztosan tudom, hogy az történik, amit szeretnék, nem tapicskolok mellé. Ill. a fizikai gombra mindig reagál a telefon, mig az érintősre volt már példa, hogy se kép se hang. Dizájnban is jobban kedvelem az ilyen megoldásokat. Plusz a multitask menü megnyitásánál egyszerűen jobb igy. De ez az én véleményem, ha tehetem, ezek után is fizikai menü gombos okostelefonokat fogok választani.
-
Nazara
őstag
válasz
unrealnoise #139 üzenetére
Nem venném meg, ha nem lenne rajta fizikai home gomb... viccet félretéve, számomra egyáltalán nem nehéz benyomni, sőt megnyugtat ha van. Plusz jó érzés ezzel előhívni a multitask menut. Ismerőseimnek érintőgombosaik vannak többségébe, de valahogy nem kényelmes a használatuk.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
unrealnoise #139 üzenetére
Pont az a jó szerintem. Kell az a fizikai gomb, részemről mindhárom lehetne fizikai, de ízlések es pofonok.
-
keIdor
titán
válasz
unrealnoise #95 üzenetére
Az a baj az S4 nálam ki fog esni a kijelző miatt, pedig valószínűleg annak lesz megint a legjobb üzemideje.
Kéne ezekből LCD edition...
Cyberpunk: Nem tudom beszerezni, illetve be tudnám, de nekem rendes garancia is kell, eladni is könnyebb hivatalos garanciákkal. S3-nál is direkt hivatalos Samsung-osat kerestem, ezek elmennek egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest