- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Egyébként ti nem tudom, hogy miképpen álltok ehhez, de...
Ami nekem itt tetszik a samsung készülékeihez (pl. S3, note 2) képest a sonykban és mondjuk egyéb gyártó készülékeiben, az az, hogy az alsó három gomb érintős.
S2-esem van jelenleg, és néha tök macera benyomni azt a mocskos középső gombot. Egyszerűbb, gyorsabb, és kevésbé fárasztó valamire csak rábökni fél pillanatra. Nem mintha nagy megeröltetés lenne, de ha már ott a lehetőség, akkor nem értem miért nem érintős mind a három gomb. Ha az ember előtt van a készülék, akkor nem jelent hátrány az a három telefonkezelős érintőgomb, hiszen azokat, a zsebben mondjuk úgy sem fogja használni az ember. Ahogyan a galaxy sorozatnál a középső gombját sem.
Az érintős megoldás egyszerűen szebb, gyorsabb eszközvezérlést biztosít az ilyen telefonoknál. Aki nem hiszi, próbálja ki...
Én nap mint nap megélem, hogy mennyivel könnyedebben megy a középső gomb melletti két érintős gomb "nyomkodása"....
Szóval bár apróság, de remélem a samsung nem ragaszkodik a középső gombos hülyeségéhez. Anélkül egy szebb, elegánsabb, letisztultabb telót kaphatnánk, aminek még a kezelése is gyorsabb lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest