Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• unrealnoise

senior tag

Egyébként ti nem tudom, hogy miképpen álltok ehhez, de...

Ami nekem itt tetszik a samsung készülékeihez (pl. S3, note 2) képest a sonykban és mondjuk egyéb gyártó készülékeiben, az az, hogy az alsó három gomb érintős.

S2-esem van jelenleg, és néha tök macera benyomni azt a mocskos középső gombot. Egyszerűbb, gyorsabb, és kevésbé fárasztó valamire csak rábökni fél pillanatra. Nem mintha nagy megeröltetés lenne, de ha már ott a lehetőség, akkor nem értem miért nem érintős mind a három gomb. Ha az ember előtt van a készülék, akkor nem jelent hátrány az a három telefonkezelős érintőgomb, hiszen azokat, a zsebben mondjuk úgy sem fogja használni az ember. Ahogyan a galaxy sorozatnál a középső gombját sem.

Az érintős megoldás egyszerűen szebb, gyorsabb eszközvezérlést biztosít az ilyen telefonoknál. Aki nem hiszi, próbálja ki... :P Én nap mint nap megélem, hogy mennyivel könnyedebben megy a középső gomb melletti két érintős gomb "nyomkodása".... :)

Szóval bár apróság, de remélem a samsung nem ragaszkodik a középső gombos hülyeségéhez. Anélkül egy szebb, elegánsabb, letisztultabb telót kaphatnánk, aminek még a kezelése is gyorsabb lenne...

Új hozzászólás Aktív témák