- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
jó aki a fizikai gombot előnyösnek tartja, középütt a home gombnál, azok árulják már el, miért van olyan virtuális gomb az érintőképernyőn, amit kényelmetlen benyomni?
egyébként is gyorsabb, ezzel nem tudtok vitába szállni. nem jelentősen, de ha 20 ilyen gomb egymás mellett lenne, és az lenne a kérdés, hogy melyiket aktiválom hamarabb, akkot tuti az érintős gombsor nyerne.
és kényelmetlennek meg nem lehet kényelmetlen a középső home gomb, mert akkor ezek alapján az egész készülék kezelése kényelmetlen nektek...
én sokkal inkább oldalról hiányolom a dedikált gombokat. számléptetést pl.
oké, hogy vannak erre head-set-es cuccok, de én a minőségi sennhesier hd25-1-II-esem nem tudom csak úgy rádugni, legalábbis nem találtam még verérlős, a másik felén is jackcsatlakozós head-set cuccot. amivel mondjuk számot tudok váltani és hangerőt állítani.sonynak vannak vezeték nélküli próbálkozásai, de azoknak az akkuideje egy vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest