Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
jó aki a fizikai gombot előnyösnek tartja, középütt a home gombnál, azok árulják már el, miért van olyan virtuális gomb az érintőképernyőn, amit kényelmetlen benyomni?

egyébként is gyorsabb, ezzel nem tudtok vitába szállni. nem jelentősen, de ha 20 ilyen gomb egymás mellett lenne, és az lenne a kérdés, hogy melyiket aktiválom hamarabb, akkot tuti az érintős gombsor nyerne.
és kényelmetlennek meg nem lehet kényelmetlen a középső home gomb, mert akkor ezek alapján az egész készülék kezelése kényelmetlen nektek...

én sokkal inkább oldalról hiányolom a dedikált gombokat. számléptetést pl.
oké, hogy vannak erre head-set-es cuccok, de én a minőségi sennhesier hd25-1-II-esem nem tudom csak úgy rádugni, legalábbis nem találtam még verérlős, a másik felén is jackcsatlakozós head-set cuccot. amivel mondjuk számot tudok váltani és hangerőt állítani.sonynak vannak vezeték nélküli próbálkozásai, de azoknak az akkuideje egy vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kutya topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest