- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nazara
őstag
+(#123) Cyberpunk: Na, pontosan ez a baj, az emlitett idoszakban csatlakoztam, 20 leszek, a kortarsaim nagy resze pedig ertetlen troll, akikkel legtobbszor engem is azonositanak.. Pedig nem minden Apple/Samsung tulaj/forumozo degeneralt, de a levet a normalisak isszak meg. De ez megfigyelheto a mai vilagban mindenhol.
-
unrealnoise
senior tag
Hát igen... Bár én nekem nagyon tetszik az amoled is. meg hát azért gondolom a háttérben nem csak a felbontást növelik, hanem fejlesztenek folyamatosan a kijelzőn is, gondolom megállás nélkül feszítik a technológiai határokat. Filóztam egy Note2-ön, de mivel az S2-esem is elég jó még, megvárom a két új jövevényt, és utána meglátjuk.
Az biztos, hogy egy S4-el hosszú-hosszú évekig ki lehetne húzni, netezni, médiát fogyasztani, ennél nem kell jobb, egyedül amiben javíthatnának az évek alatt a készülékek, az a kijelző és az üzemidő... (esetleg valamilyen színes E ink-es technológiával megspékelve.)
-
unrealnoise
senior tag
jólmondod, a HTC nálam is bajon lenne sokszor (kijelző, készülékház, minőségi összeszerelés és anyagok), de az akkut mindig elcseszik... és ezt még bővíteni sem lehet, miközben a samsungnál az s3-ba már lehet előrendelni a hivatalos 3000 mah-s akksikat...
Nekem vagy valamilyen Sony lesz, vagy Samsung S4, vagy valamelyik note. Sony-nál egyedül az akkuidő miatt félek, a samsung mostanában jól belövi ezeket, a note 2 akksija pl kifejezetten kemény a maga 3100-as értékével.
-
Cyberpunk
félisten
Váltani kell akkor.
Nálam is az lesz. iPad-en nagyon szép a kép, szépek a színátmenetek is, de itt tényleg nagyon ócska. Nagyon megörültem, mikkor jött a hír, hogy a Samsung is felhagy az AMOLED erőltetésével, de sajnos nem tartott sokáig az örömöm, mert kiderült, hogy csak kacsa a hír.
-
Láttam egymás mellett One X-et és S3-at,de nem mindenben volt jobb a One X.Viszont a Retina Display-t 3 napja láttam a ipad-ben na az durva.A fehér gyönyörű,a színek meg lemásznak a kijelzőről.Szerintem szebbet még nem láttam kijelzőtől.Bár a méret is hozzátesz,mert mobil méret a tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Witcher topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest