- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nazara
őstag
+(#123) Cyberpunk: Na, pontosan ez a baj, az emlitett idoszakban csatlakoztam, 20 leszek, a kortarsaim nagy resze pedig ertetlen troll, akikkel legtobbszor engem is azonositanak.. Pedig nem minden Apple/Samsung tulaj/forumozo degeneralt, de a levet a normalisak isszak meg. De ez megfigyelheto a mai vilagban mindenhol.
-
unrealnoise
senior tag
Hát igen... Bár én nekem nagyon tetszik az amoled is. meg hát azért gondolom a háttérben nem csak a felbontást növelik, hanem fejlesztenek folyamatosan a kijelzőn is, gondolom megállás nélkül feszítik a technológiai határokat. Filóztam egy Note2-ön, de mivel az S2-esem is elég jó még, megvárom a két új jövevényt, és utána meglátjuk.
Az biztos, hogy egy S4-el hosszú-hosszú évekig ki lehetne húzni, netezni, médiát fogyasztani, ennél nem kell jobb, egyedül amiben javíthatnának az évek alatt a készülékek, az a kijelző és az üzemidő... (esetleg valamilyen színes E ink-es technológiával megspékelve.)
-
unrealnoise
senior tag
jólmondod, a HTC nálam is bajon lenne sokszor (kijelző, készülékház, minőségi összeszerelés és anyagok), de az akkut mindig elcseszik... és ezt még bővíteni sem lehet, miközben a samsungnál az s3-ba már lehet előrendelni a hivatalos 3000 mah-s akksikat...
Nekem vagy valamilyen Sony lesz, vagy Samsung S4, vagy valamelyik note. Sony-nál egyedül az akkuidő miatt félek, a samsung mostanában jól belövi ezeket, a note 2 akksija pl kifejezetten kemény a maga 3100-as értékével.
-
Cyberpunk
félisten
Váltani kell akkor.
Nálam is az lesz. iPad-en nagyon szép a kép, szépek a színátmenetek is, de itt tényleg nagyon ócska. Nagyon megörültem, mikkor jött a hír, hogy a Samsung is felhagy az AMOLED erőltetésével, de sajnos nem tartott sokáig az örömöm, mert kiderült, hogy csak kacsa a hír.
-
Láttam egymás mellett One X-et és S3-at,de nem mindenben volt jobb a One X.Viszont a Retina Display-t 3 napja láttam a ipad-ben na az durva.A fehér gyönyörű,a színek meg lemásznak a kijelzőről.Szerintem szebbet még nem láttam kijelzőtől.Bár a méret is hozzátesz,mert mobil méret a tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest