Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
unrealnoise #147 üzenetére
Nekem ne végyen le a kijelzőből, minimum érintő gomb. Az a három gomb megfér ott lent.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
unrealnoise #139 üzenetére
Pont az a jó szerintem. Kell az a fizikai gomb, részemről mindhárom lehetne fizikai, de ízlések es pofonok.
-
Cyberpunk
félisten
Igen ez nem szól másról, csak a lehúzásról. S3-nál a 4 mag volt a menő még, a Note 2 esetében az már nem nagy számnak számított, a csúcs kategóriába már hányták a 4 magokat, jó meg S4 Krait-et is, bár az ritka.
Szóval kellett valamivel dobbantani is, nem csak a méret növeléssel.
-
Cyberpunk
félisten
Hát talán lehet azt mondani, hogy a Note széria lett a csúcs kategória náluk ennyi. Ott szerintem jó indok az osztott képernyős multitasking neki, ha bár ezt az S3 is megkapta. A Samsung nem igazán foglalkozott az S3 ütősre gyártásával, csak megkapta a kötelező kört. Egyébként más céget is lehet ilyennel támadni nyufgodtan, mint pl HTC a 1X és az 1X+ esetében. Ha valami hát akkor az is disznóság nem?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Angel1981 #111 üzenetére
Az, de engem a hideg is kiráz ettől a "phablet" elnevezéstől. Akkor már inkább tepsi.
Egyébként én meglepően jól elvagyok a kis pöttöm kijelzős Blackberrymen is.
Egész meglepő 5,3" után. Nyilván nem egérmozizok, azt a nótámon sem csináltam sosem.
Az elején leginkább a mérete tűnt fel a zsebemben, hogy mint ha nem is lenne ott.
Eli577: ácsi, S3 hamarabb volt kint, mint a Note 2. A dizájn nem tetszik amit hozott onnét, bár ebben a méretben még mindig szebb mint az S3 az igaz, de ez a forma nem gyere be. Gondolom nem volt még kellő mennyiségű RGB mátrixos kijelzőjük ekkora felbontásban és méretben. Én szerintem ez állna a dolog mögött. Ugyan mi a fenének butítanák le, ha a nagyobb vásárlóerőt az S széria képviseli? A Note a mérete miatt eleve hátrányból indul.
-
Cyberpunk
félisten
Váltani kell akkor.
Nálam is az lesz. iPad-en nagyon szép a kép, szépek a színátmenetek is, de itt tényleg nagyon ócska. Nagyon megörültem, mikkor jött a hír, hogy a Samsung is felhagy az AMOLED erőltetésével, de sajnos nem tartott sokáig az örömöm, mert kiderült, hogy csak kacsa a hír.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
wertigo1984 #75 üzenetére
Akármilyen meglepő most leváltottam elég rendesen. de még megvan a Samu is. Kicsit fekete szedres vízerekre eveztem, és elégedett vagyok. Bár a BB10-et várom már én is nagyon. Addig el leszek a kis Bold 9900-val.
Keldor papa: ja én sem csipem az AMOLED-et, a Note-on is vannak problémáim, bár az típus specifikus nála sajnos. De egy jó fajta IPS-re szívesen cserélném benne. A fekete meg nem érdekel. Bár kétséges, hogy abban nagyon erős az AMOLED.
-
Cyberpunk
félisten
Nem tartom valószínűnek, hogy ekkora méretre ugranak szerintem ez kamù. Aki meg sír a méret miatt nos nem kell megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest