- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
jó aki a fizikai gombot előnyösnek tartja, középütt a home gombnál, azok árulják már el, miért van olyan virtuális gomb az érintőképernyőn, amit kényelmetlen benyomni?
egyébként is gyorsabb, ezzel nem tudtok vitába szállni. nem jelentősen, de ha 20 ilyen gomb egymás mellett lenne, és az lenne a kérdés, hogy melyiket aktiválom hamarabb, akkot tuti az érintős gombsor nyerne.
és kényelmetlennek meg nem lehet kényelmetlen a középső home gomb, mert akkor ezek alapján az egész készülék kezelése kényelmetlen nektek...
én sokkal inkább oldalról hiányolom a dedikált gombokat. számléptetést pl.
oké, hogy vannak erre head-set-es cuccok, de én a minőségi sennhesier hd25-1-II-esem nem tudom csak úgy rádugni, legalábbis nem találtam még verérlős, a másik felén is jackcsatlakozós head-set cuccot. amivel mondjuk számot tudok váltani és hangerőt állítani.sonynak vannak vezeték nélküli próbálkozásai, de azoknak az akkuideje egy vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest